Hamile miyim yerdımcı olurmusunuz

inşallah çıkar hayırlısıyla
Insallah diyelim cok tesekkur ederim, gecen ay hsg çektirmistim tek tüpum acik ve yumurtalarima prp yaptirmistim belkide gecikmesi ondandir yani gebelik oldugunu dusunmuyorum.
Siz ne yaptiniz kesin dis gebelik tanisi koyuldu mu degeriniz cok guzel yükselmis rabbim gonlunuzdekini versin

ya şöyle oldu dün doktora gittim ben ultrasonda kese görünmedi sol tarafımda kiste benze bişey göründü doktor dış geblik olabilir dedi bugün kan testinin sonuçları çıktı doktor hamilesiniz dedi ama souçlarım çok yüksek anlayan varmıbeta hcg 3926,84 çıktı bu kadar yüksek olduğunda ultrasonda görğnmesi gerekiyor yazıyor internette ama hiçbişey görünmedi ama doktorda gebesiniz dedi anlayamadım

Boş gebelik olabilir mi acaba? Birde diğer beta hcg sonuçlarınız varmı

Ya Inanin hic anlamiyorum degerlerden çünkü hic gebe kalamadim ama forumlardan okudugum kadariyla yüksek bir deger yani istersen baska doktora da gorunun belki ultrasonda gorememis doktor bilemedim ki

Dış gebelik de bir gebelik sonuçta yalnızca rahim dışında bir yere yerleşmiş oluyor ve sonlandırılması gerekiyor. Değerinize göre evet gözükmesi lazımdı gittiğiniz yerin makinesi eski olabilir. İsterseniz başka bir yere görünün özele gidin. Allahtan hayırlısı

aslında çok büyük bir özel hastaneye gittim yaşadığım şehirde lüks sayılabilecek bi yer hatta

ama öyle olsa doktor söylemezmiydi boş falan diye ilk defa yaptırdım valla doktor ümitlendirdi beni eğer değilse üzülürüm
Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla ilerler bende daha önce boş gebelik geçirdim de değerlerim hemen hemen 3 bini gördü ona rağmen kese boş gözükmüştü yani bu değerlerde normal şartlarda kese gözükmesi gerek

Ya Inanin hic anlamiyorum degerlerden çünkü hic gebe kalamadim ama forumlardan okudugum kadariyla yüksek bir deger yani istersen baska doktora da gorunun belki ultrasonda gorememis doktor bilemedim
Doktor pazartesi gel dedi salıya başka doktora randevu aldım ona gidicem inşallah vardır ama aklıma şu geldi benim amcam ikiz çocukları ikiz dayımın çocukları ikiz yani ikiz olabilir mi acaba belki ondna yüksektir.

aslında çok büyük bir özel hastaneye gittim yaşadığım şehirde lüks sayılabilecek bi yer hatta
Tekrar ne zaman çağırdı doktorunuz? Beta değeri her zaman bir şey ifade etmeyebilir. Beklemekte fayda var fakat dış gebelikte beklemek sorun oluşturuyor çok uzatmayın arayı isterseniz.

Tekrar ne zaman çağırdı doktorunuz? Beta değeri her zaman bir şey ifade etmeyebilir. Beklemekte fayda var fakat dış gebelikte beklemek sorun oluşturuyor çok uzatmayın arayı isterseniz.
pazartesi gitmemi o zaman ultrasonda görüneceğini söyledi ama doktor özel olmasına rağmen çok bekletti ve ultrasonla bakarken telefonda konuşuyordu bu yüzden aynı hastanede başka doktora salı günü aldım

Doktor hiç öyle demedi ya aslında bende hiç kese görünmedi pcos um var sol tarafımda bişey gördü doktor kist olabilir dedi kan tahlilinden sonrada hamilesini hayırlı olsun dedi

Bende boyle dusundum deger yüksek gozkuyor insallah ikizdir ve sagliklidir cok isterim sevinirim adina haber ver lütfen bize de

pazartesi gitmemi o zaman ultrasonda görüneceğini söyledi ama doktor özel olmasına rağmen çok bekletti ve ultrasonla bakarken telefonda konuşuyordu bu yüzden aynı hastanede başka doktora salı günü aldım
Ayy hemen değiştirin ultrasonla bakarken nasıl telefonla konuşuyor keşke o an kalkıp gitseydiniz inşallah hayırlısı olur hakkınızda kötü düşünmeyin stres yapmayın bunlar süreci daha çok etkiler hayırlı haberlerinizi bekleriz

ayy inşallah dua edin sizlerde lütfen bu kadar yaklaşmışken kaçırmak istemem

inşallah çıkar senin ben dün dotora gittim galiba dış gebelik benimki beta hcg değerim 3926 çıktı ve ultrasonda görünmedi sol tarafımda bişey göründü ama doktor o kistte olabilir dedi
Benim beta 127 çıktı çok yeni dedi cuma günü kan vericm bir daha rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah dış gebelik değildir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…