Kasık ağrım hiç durmadı geçmedi 10 gündüt belki bi sağ bi sol ağrıyor bu psikolojik olabilir miBunlar psikolojik olabilir
10 gün önce yumurtlamışsınızdır o kadar erken belirti olmaz psikolojik muhtemelenKasık ağrım hiç durmadı geçmedi 10 gündüt belki bi sağ bi sol ağrıyor bu psikolojik olabilir mi
Allah analı babalı büyütsün, ben daha çocuk gibi hissediyorum ama bebekleri çok seviyorum her zaman anne olmak istedim ama biraz fazla istedim herhalde bu kadar erken olmasını beklemiyordum . Benim de çok uyku halim var dün misafirlikte bile mutfakta uyukladım, sık idrara çıkmayı saymadım çünkğ havalar soğuk bu sebeple yaşıyorumdur bence..Karıncalanma bilmiyorum ama bendeki ilk belirtiler sık idrara çıkma, aşırı uyku isteği (tv izlerken, konuşurken bile uyuyakalıyordum), regl gününe yakın hafif lekelenme ve kasıklarımda doluluk hissi oldu dediğiniz gibi göğüs ağrım da yoktu. En ayırt edici belirti uykuydu sanırım ya. Sonraki haftalarda göğüs uçlarım karardı, ama süt geldi mi gelmedi mi kontrol etmedim. Ben de 23 yaşımda hamile kalıp 24 yaşında anne oldum
Kesinlikle evet, işin arka planında dönen biyolojik süreçlere hakimim prolaktin salgılama sebebimi anlamıyorum aslaDiğer belirtiler okeyde tıbben şuan hamileysen bile süt gelmesi imkansız canım
Büyük ihtimalle kullandığın ilacı bıraktıktan sonra vücut değişikliği oldu çocuk düşünmüyorsanız daha güvenli bir yöntemle korunun geri çekilme asla bir korunma yöntemi değil kuzumKesinlikle evet, işin arka planında dönen biyolojik süreçlere hakimim prolaktin salgılama sebebimi anlamıyorum asla
Geri çekilme korunma yöntemi değildir, hamile kalabilirsin test ver.Merhabalar ben 23 yaşındayım 2 aylık evliyiz, normalde yazz kullanıyordum ama doktor ara vermemi istedi diye bu ay kullanmıyordum. Son adetim 14 kasım, eşimle de geri çekilme ile korunmaya çalıştık nerdeyse her gün oluyordu bu. Ben yumurtlamamı çok net hissederim ve hissettğim gün çok sık ilişki yaşadık yine geri çekilerek. Orda bi şeyler sezdim ben ama neyse bişey olmaz heralde dedim.
Ovulasyonumu takiben olan hafta boyu kasık ağrısı yaşadım hatta erken regl olucam sandım ilacı bırakınca dengesizleşmişimdir belki diye. Ama olmadım. 3 günüm var regl olmama önceki düzenime göre.
Şimdi dananın kuyruğu kopan yerler şunlar;
5 gün önce meme uçlarım zonklamaya karıncalanmaya başladı ve süt geldi 2 gün biraz sıkınca 1 damla süt geldi. Neyse dedim hormoneldir.
Sonra her gün yoğun beyaz yapışkan bi akıntım gelmeye başladı. Normalde asla gelmez adetime yakın süt kesiği akıntım olur. Vücut sıcaklığım 36ya düşer. Şu an 36.9, hasta değilim.
Çok yorgunum, meme ağrım hiç yok normalde olurdu deli gibi ağırır südyenden taşarlardı regl öncesi, şu an hiç bi ağrı sızı yok beni en çok şüphelendiren bu. Ya regl olucaksam ağrıması lazımdı kesinlikle.
Sol kasığıma iğne batması gibi ağrılar giriyor. Ve içten içe hissediyorum resmen gebe olduğumu.
Tek sorun yaşımız 23-24 ve eşimin yurt dışı gündemi var seneye ağustosta taşınıyoruz.
Hamileysem doğumum ağustos ayına denk geliyor.
Delireceğim resmen sizce hanile miyim? Süt gelme durumu ve o yoğun beyaz akıntı, meme ucu karıncalanması daha önce hiç yaşamadım ben, hamilelikte yaşayanınız oldu mu ? Test mi yapmalıyım?
Hap bünyeme zarar verdiği için ara vermemi söylemişti doktor, spiral ya da iğne için yaşım uygun mu kiTıbben hamileliğin 6.ayında süt gelmeye başlar. Şimdiden gelmesi imkansız. Psikolojik belirtiler yaşıyorsunuz büyük ihtimal. Bu arada hamile kalmak istemiyorsanız, korunmalısınız. Geri çekilme yöntemi korunmaya girmez. Bir doktora danışarak size uygun korunma yöntemini seçin. Spiral, hap ya da iğne olabilir.
prolaktin hormonu yükselince süt gelir derlerMerhabalar ben 23 yaşındayım 2 aylık evliyiz, normalde yazz kullanıyordum ama doktor ara vermemi istedi diye bu ay kullanmıyordum. Son adetim 14 kasım, eşimle de geri çekilme ile korunmaya çalıştık nerdeyse her gün oluyordu bu. Ben yumurtlamamı çok net hissederim ve hissettğim gün çok sık ilişki yaşadık yine geri çekilerek. Orda bi şeyler sezdim ben ama neyse bişey olmaz heralde dedim.
Ovulasyonumu takiben olan hafta boyu kasık ağrısı yaşadım hatta erken regl olucam sandım ilacı bırakınca dengesizleşmişimdir belki diye. Ama olmadım. 3 günüm var regl olmama önceki düzenime göre.
Şimdi dananın kuyruğu kopan yerler şunlar;
5 gün önce meme uçlarım zonklamaya karıncalanmaya başladı ve süt geldi 2 gün biraz sıkınca 1 damla süt geldi. Neyse dedim hormoneldir.
Sonra her gün yoğun beyaz yapışkan bi akıntım gelmeye başladı. Normalde asla gelmez adetime yakın süt kesiği akıntım olur. Vücut sıcaklığım 36ya düşer. Şu an 36.9, hasta değilim.
Çok yorgunum, meme ağrım hiç yok normalde olurdu deli gibi ağırır südyenden taşarlardı regl öncesi, şu an hiç bi ağrı sızı yok beni en çok şüphelendiren bu. Ya regl olucaksam ağrıması lazımdı kesinlikle.
Sol kasığıma iğne batması gibi ağrılar giriyor. Ve içten içe hissediyorum resmen gebe olduğumu.
Tek sorun yaşımız 23-24 ve eşimin yurt dışı gündemi var seneye ağustosta taşınıyoruz.
Hamileysem doğumum ağustos ayına denk geliyor.
Delireceğim resmen sizce hanile miyim? Süt gelme durumu ve o yoğun beyaz akıntı, meme ucu karıncalanması daha önce hiç yaşamadım ben, hamilelikte yaşayanınız oldu mu ? Test mi yapmalıyım?