Hamile miyim yardımcı olur musunuz

Loveyoume

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
2
0
26
17 yasındayım 9 aydır sevgilim var ve uzun bi zamandır ilişkiye giriyoruz çekilme yöntemiyle yapıyoruz bi kaç arkadaşıma anlattım hamile kalmış olabilirsin dediler ama adet oluyorum ve herhangi bir belirtisi yok test aldım tek çizgi çıktı sadece biraz karnım şiş oda normal kilomdan kaynaklı olabilir iki üç aya yakın oldu geçeli sizce hamile olma ihtimalim var mı yasım küçük olduğu için doktora gidemiyorum gitsem baksa hamileysem ne olur

17 yasındayım 9 aydır sevgilim var ve uzun bi zamandır ilişkiye giriyoruz çekilme yöntemiyle yapıyoruz bi kaç arkadaşıma anlattım hamile kalmış olabilirsin dediler ama adet oluyorum ve herhangi bir belirtisi yok test aldım tek çizgi çıktı sadece biraz karnım şiş oda normal kilomdan kaynaklı olabilir iki üç aya yakın oldu geçeli sizce hamile olma ihtimalim var mı yasım küçük olduğu için doktora gidemiyorum gitsem baksa hamileysem ne olur
seni kayıt ederler tabi sisteme ve gebelik takibi yapılır
yaşın küçük olduğu için ailene de haber gider
sevgilin reşit olmayan bi kıza cinsel istismar yapıyo şu an
bari korunsun

ne zaman en son adet oldun?

Gebelk soz konusu deil testtede cikmamis keske yapmasan ama neyse korkmana grek yok cnm.

Şu an değilsin ama bu yöntem koruyucu değil kalabilirsin yasin da kucukmus bir şeyler yaşamak istiyorsan bilgilenin kazaya kurban gitme

sevgilin reşit olmayanla cinsel ilişki suçunu işliyor şuan aklınızda olsun bu 1
yaşın gerçekten bu tarz ilişki için küçük, cinsel ilişkiye karşı değilim ama sen şuan kanunen çocuk sayılıyorsun.. ileride pişman olman olası bu 2
geri çekilme bir yöntem değildir hamile kalman olası, şuan hamile değilsin ama ilişki devam edecekse korunmak zorundasınız bu da 3

X