Test yapınİki aylık evliyim. Döngüm 25 günde bir oluyor ama bazı dönemlerde bir iki günlük sapmalar olabiliyor adetime 5/6 gün kala korunmasız ilişkiye girdik. Acayip halsiz hissediyorum birkaç gündür bugün adet günümdü olmadım. İştahım açıldı. Saçma salak durmadan ağlıyorum. Yani bu kadar çabuk etki hissetmem normal değil bence psikolojik mi onu da ayırt edemiyorum
Test için erken mi diye düşündüm çok tecrübesizim bu konudaBu belirtilerin çoğu adet öncesi sendromu PMS yüzünden de oluyor aylardır hamile kalmaya çalışan biri olarak söylüyorum. Psikolojik olması çok muhtemel ama gebelik de olabilir tabii ihtimal var, test yapmalısınız
Teşekkür ederim yarın test alıp yağacağım inşallah hayırlı haber alırımNormalde adetiniz gecikmiş aslında erken değil yapsanız çıkar, geç döllenme ise çıkmaz sadece o durumda testi adet olmazsanız eğer tekrarlayabilirsiniz
Test yapin en mantiklisi bu. Adet belirtisi de olabilir gebelikte olabilir test yapmadan bilemezsiniz ki. Hizli testlerden alin hemen eczaneden 2 tane bir normal bir de erken gebelik diyerek alin bu sekilde sabah ilk idrarla testler ayni anda yapin ilk 5 dk da cikan sonuc dogrudur. Kanda verebilirsiniz hayirlisi olsun hakkinizda bilgilendirirsiniz :)İki aylık evliyim. Döngüm 25 günde bir oluyor ama bazı dönemlerde bir iki günlük sapmalar olabiliyor adetime 5/6 gün kala korunmasız ilişkiye girdik. Acayip halsiz hissediyorum birkaç gündür bugün adet günümdü olmadım. İştahım açıldı. Saçma salak durmadan ağlıyorum. Yani bu kadar çabuk etki hissetmem normal değil bence psikolojik mi onu da ayırt edemiyorum
Erken degil test muhakkak yapin zaten cok yeni bile olsa silik sekilde testte cikacaktirTest için erken mi diye düşündüm çok tecrübesizim bu konuda
Çok heyecanlıyım inşallah olur inşallah hayırlı haberler yazarım burayaTest yapin en mantiklisi bu. Adet belirtisi de olabilir gebelikte olabilir test yapmadan bilemezsiniz ki. Hizli testlerden alin hemen eczaneden 2 tane bir normal bir de erken gebelik diyerek alin bu sekilde sabah ilk idrarla testler ayni anda yapin ilk 5 dk da cikan sonuc dogrudur. Kanda verebilirsiniz hayirlisi olsun hakkinizda bilgilendirirsiniz :)
Bende bekliyordum çünkü bir hafta oldu bu kadar kısa sürede çıkmaz diye düşünmüştüm ama adetim gecikti belki de strestendir umutlanmak istemiyorum yarın test yapıcamErken degil test muhakkak yapin zaten cok yeni bile olsa silik sekilde testte cikacaktir
Yerinizde olsam kosa kosa test alip hemen yapardim ya da kan verirdim :) hayirli olsun simdiden :)Çok heyecanlıyım inşallah olur inşallah hayırlı haberler yazarım buraya
Teşekkür ederim :)Yerinizde olsam kosa kosa test alip hemen yapardim ya da kan verirdim :) hayirli olsun simdiden :)
Test yaptınız mı acaba? Sonuç nedirTeşekkür ederim :)
Bugün yaptım test adetim üç gün gecikti ama test için biraz aceleci davrandım en az on gün beklemem lazımdı şu an İçin negatif çıktı adet düzenim bozuk değil benim bu gecikmede normal değil benim için test negatif bikaç gün sonra sağlık ocağında kan vermeyi düşünüyorumTest yaptınız mı acaba? Sonuç nedir
Test yaptım negatif fakat hala adet göremedimYerinizde olsam kosa kosa test alip hemen yapardim ya da kan verirdim :) hayirli olsun simdiden :)
Bu sabah regl oldum çok üzgünümTest yapin en mantiklisi bu. Adet belirtisi de olabilir gebelikte olabilir test yapmadan bilemezsiniz ki. Hizli testlerden alin hemen eczaneden 2 tane bir normal bir de erken gebelik diyerek alin bu sekilde sabah ilk idrarla testler ayni anda yapin ilk 5 dk da cikan sonuc dogrudur. Kanda verebilirsiniz hayirlisi olsun hakkinizda bilgilendirirsiniz :)
Insallah uzme kendini bir daha ki ay degerlendir yumurtlama gunlerini ovulasyon testi alip pik oldugunda muhakkak degerlendir Allahtan umit kesilmez. Ben denedigim ilk ay hamile kaldim ama dikkat etmen gerekenler var. Ayaklarini sakin usutme, havalar soguk patik giy. Ara ara sicak su torbasini ayaklarinin altina koy. Mumkunce gunlerini degerlendir. Ustunu de sıkı giyin. Ben yeleksiz asla gezmiyordum. Usutmekte gebe kalmaya engel oluyor. Insallah sıkma canini bir daha ki aya motivasyonunu dinc tutBu sabah regl oldum çok üzgünüm
Ovülasyon testine bakar mısınız 8 olan pik olmuş daha sonra çatlamış dimiInsallah uzme kendini bir daha ki ay degerlendir yumurtlama gunlerini ovulasyon testi alip pik oldugunda muhakkak degerlendir Allahtan umit kesilmez. Ben denedigim ilk ay hamile kaldim ama dikkat etmen gerekenler var. Ayaklarini sakin usutme, havalar soguk patik giy. Ara ara sicak su torbasini ayaklarinin altina koy. Mumkunce gunlerini degerlendir. Ustunu de sıkı giyin. Ben yeleksiz asla gezmiyordum. Usutmekte gebe kalmaya engel oluyor. Insallah sıkma canini bir daha ki aya motivasyonunu dinc tut
Allah razı olsun nasibimde varsa olur elbetInsallah uzme kendini bir daha ki ay degerlendir yumurtlama gunlerini ovulasyon testi alip pik oldugunda muhakkak degerlendir Allahtan umit kesilmez. Ben denedigim ilk ay hamile kaldim ama dikkat etmen gerekenler var. Ayaklarini sakin usutme, havalar soguk patik giy. Ara ara sicak su torbasini ayaklarinin altina koy. Mumkunce gunlerini degerlendir. Ustunu de sıkı giyin. Ben yeleksiz asla gezmiyordum. Usutmekte gebe kalmaya engel oluyor. Insallah sıkma canini bir daha ki aya motivasyonunu dinc tut
Evet canim oyle gozukuyor. Ama sayfada paylas daha iyi bilgi verirlerOvülasyon testine bakar mısınız 8 olan pik olmuş daha sonra çatlamış dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?