Hamile miyim yardımcı olur musunuz

Burcu2614

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
2.177
2.128
Kizlar merhaba
Bende herkes gibi 2 yıldır bekliyorum bebis icin. 1 kez gebeliğim oldu kaybettim 2018 yılında.
Simdi son adet tarihim 26 mayis.
Beklenen adet tarihim 28 haziran.(33 günde regl oluyorum)
24-25 haziran gibi lekelenmem oldu erken adet olucam sandim ama olmadi. 1 haftadır adet agrisi cekiyorum ama kanamam yok bugun test Yaptim yardımcı olabilir misiniz?
Bu arada çizgi 1-2 dk da cikti

Eklentiler

• IMG-20200630-WA0007.jpeg
    57,3 KB · Görüntüleme: 888
Merhaba 14 haziran gibi yumurtlamiş olabilirsiniz tam 10-11 gun sonra lekelenme olmuş yerlesme kanamasi olmasi mumkun :) hayirlisi olsun idrar testini sabah tekrar yapin bakalim koyulasma varsa eger kan verin bence

Merhaba 14 haziran gibi yumurtlamiş olabilirsiniz tam 10-11 gun sonra lekelenme olmuş yerlesme kanamasi olmasi mumkun :) hayirlisi olsun idrar testini sabah tekrar yapin bakalim koyulasma varsa eger kan verin bence
Yaaa sabah kosa kosa dr a gittim. Ama oladabilir olmayadabilir cok umutlanma dedi kan verdim tabi. Sadece hic gebelik belirtim yok ilk gebeligim böyle degildi.

Yaaa sabah kosa kosa dr a gittim. Ama oladabilir olmayadabilir cok umutlanma dedi kan verdim tabi. Sadece hic gebelik belirtim yok ilk gebeligim böyle degildi.
Genelde silik cizgiler pozitif sayiliyor ama doktorlar kimyasal gebelikten de suphelendikleri icin net bir sey soylemiyolar. Insallah saglikla alirsin kucagina :)

Yaaa teşekkür ederim hala inanamiyorum ruyamda test yaptığımı gordum uyandim negatif olduğuna o kadar emindim ki. Hemen 2. Cizgi cikti .
Hemen çıkmış hemde.. maşallah gebesin tatlım. Allah can sağlığı ile kucağına almanı nasip etsin.

Kızlar bende gectıgımız mayıs ayında bebegımı kaybettım dogduktan sonra amelıyat oldu enfeksiyon nedenıyle öldü simdi yine hamile kalmak ıstıyorum adetımde bır hafta gectı sizce bu resımde varmı yokmu adetimde 2 senedir düzenlıydı ama 3 aydır duzensızlestı o yuzden guvenemedım nolur cevap verın

Eklentiler

• 1721693E-87E2-473F-8B06-47D6FE061D27.jpeg
    38,4 KB · Görüntüleme: 744
  • 0E06AD28-0EB7-4AE0-A122-FDBD158925FA.jpeg
    38 KB · Görüntüleme: 592
bence kuzun seninle emin olmak icin kan ver lutfen..ayrica bebegin icin cok uzuldum Rabbim kucagini bos birakmasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…