Merhaba 14 haziran gibi yumurtlamiş olabilirsiniz tam 10-11 gun sonra lekelenme olmuş yerlesme kanamasi olmasi mumkun :) hayirlisi olsun idrar testini sabah tekrar yapin bakalim koyulasma varsa eger kan verin benceKizlar merhaba
Bende herkes gibi 2 yıldır bekliyorum bebis icin. 1 kez gebeliğim oldu kaybettim 2018 yılında.
Simdi son adet tarihim 26 mayis.
Beklenen adet tarihim 28 haziran.(33 günde regl oluyorum)
24-25 haziran gibi lekelenmem oldu erken adet olucam sandim ama olmadi. 1 haftadır adet agrisi cekiyorum ama kanamam yok bugun test Yaptim yardımcı olabilir misiniz?
Bu arada çizgi 1-2 dk da cikti
Yaaa sabah kosa kosa dr a gittim. Ama oladabilir olmayadabilir cok umutlanma dedi kan verdim tabi. Sadece hic gebelik belirtim yok ilk gebeligim böyle degildi.Merhaba 14 haziran gibi yumurtlamiş olabilirsiniz tam 10-11 gun sonra lekelenme olmuş yerlesme kanamasi olmasi mumkun :) hayirlisi olsun idrar testini sabah tekrar yapin bakalim koyulasma varsa eger kan verin bence
Hic belirtim yok ama normal mi ? Bi bebek kaybim var onda cok fazla belirtim vardi bunda sadece kasik agrisi oluyor arada goguslerde sisme kabizlik gaz hicbiri yokHamilesin cnm tebrikler
Genelde silik cizgiler pozitif sayiliyor ama doktorlar kimyasal gebelikten de suphelendikleri icin net bir sey soylemiyolar. Insallah saglikla alirsin kucagina :)Yaaa sabah kosa kosa dr a gittim. Ama oladabilir olmayadabilir cok umutlanma dedi kan verdim tabi. Sadece hic gebelik belirtim yok ilk gebeligim böyle degildi.
Belirti olması şart değil canım gayet net cıkmış bence,Hic belirtim yok ama normal mi ? Bi bebek kaybim var onda cok fazla belirtim vardi bunda sadece kasik agrisi oluyor arada goguslerde sisme kabizlik gaz hicbiri yok
Benim belirtilerm de öyleydi.. tebrikler daha çok yeni amaHic belirtim yok ama normal mi ? Bi bebek kaybim var onda cok fazla belirtim vardi bunda sadece kasik agrisi oluyor arada goguslerde sisme kabizlik gaz hicbiri yok
Yaaa teşekkür ederim hala inanamiyorum ruyamda test yaptığımı gordum uyandim negatif olduğuna o kadar emindim ki. Hemen 2. Cizgi cikti .Benim belirtilerm de öyleydi.. tebrikler daha çok yeni ama
Yaaa teşekkür ederim hala inanamiyorum ruyamda test yaptığımı gordum uyandim negatif olduğuna o kadar emindim ki. Hemen 2. Cizgi cikti .
Yaaa insallah. Allah razi olsuninah canım inan.Sağlıkla kucağına alırsın inşaALLAH..
Hemen çıkmış hemde.. maşallah gebesin tatlım. Allah can sağlığı ile kucağına almanı nasip etsin.Yaaa teşekkür ederim hala inanamiyorum ruyamda test yaptığımı gordum uyandim negatif olduğuna o kadar emindim ki. Hemen 2. Cizgi cikti .
Beta hcg 31 cikti kizlar iyi mi normal mi ?
bence kuzun seninleKızlar bende gectıgımız mayıs ayında bebegımı kaybettım dogduktan sonra amelıyat oldu enfeksiyon nedenıyle öldü simdi yine hamile kalmak ıstıyorum adetımde bır hafta gectı sizce bu resımde varmı yokmu adetimde 2 senedir düzenlıydı ama 3 aydır duzensızlestı o yuzden guvenemedım nolur cevap verın
Bana kuruma cizgisi gibi gelıyor ama inş vardır ya allah razı olsun tesekkur ederımbence kuzun seninleemin olmak icin kan ver lutfen..ayrica bebegin icin cok uzuldum Rabbim kucagini bos birakmasin..
tabiki kacinci dakikada ciktigi cok onemlii bu cizginin ..kan testi verirsen en azindan durumun akibiyeti biraz daha belli olurBana kuruma cizgisi gibi gelıyor ama inş vardır ya allah razı olsun tesekkur ederım