hamile miyim? yardımcı olun yol gösterin bana

tuuca

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2011
136
1
118
Ankara
kızlar, 5 aydır korunmuyoruz ama çocuk için de özel bir çaba sarfetmiyoruz, yeni evliyiz ve ben kpss'ye çalışıyordum. bugün adet olmam gerekiyordu olmadım normalde sorun etmem ama migrenim var ve ilaç kullanıyorum ayrıca b vitamini ilaçları da kullanmam gerekiyor ama gebelikte kullanıma uygun olup-olmadığını bilmiyorum, saçımı boyatacaktım bir anda aklıma geldi yan hamileysem diye. hazırlıksız yakalanıp varsa bebeğime zarar vermek istemiyorum.

bugün tam 28. gün normalde çok sekmez ama bazen 30 günü bulur. sizce test yaptırsam mı? bi arkadaşım 2 gün gecikince yaptırdı dr. "1 hafta olmadan kesin sonuç olmaz" dedi gönderdi. sonra kız hamile çıktı. acaba eczanelerde satılan idrardan b-hcg bakan testlerden alsam mı yarın? sizler bu konu üzerinde çok düşünüyorsunuz, o suratsız doktora da gitmek istemiyorum, yol gösterin bana..

Son düzenleme:
Ben adet günüme 2 gün kala öğrenmiştim. Benim bu gebeliğimden önce de 3 kaybım var , 3 gebeliğimde de ya adet günümde ya da bir gün geçince yapmıştım hepsinde de çıkmıştı. Hic kan testi bile yaptırmama gerek kalmadı. Ama adetlerim cok düzeblidir sanırım bunun da önemi var.
Eczaneden aldığınız testler pozitif çıkarsa aksi pek mümkün degil. Yania payı yoktur.
Ancak negatif çıkarsa 1 hafta daha bekleyin geç döllenme de olabilir.
Ben sizin yerinizde olsam hic beklemeden bı test yapardım

idrarda çkmayabilioo.. ama saglık ocaklarında kanda beta hcg bakılıoo.. baktırırsan adet gununde de olsa bi kac gn kala bile olsa dogru sonucu verecektir.

bence yarın gidip sağlık ocağında kan ver kesin sonuç..şimdi idrar testinde yine acaba mı kalacak aklında,erken dönem diye..

Eczanedeki testler kesin gibi bişey..benim testim belirgin çıkmadı ben hamile değilim diye ilaçlarıma devam ettim,öyle bi hataya düşmeni istemem canım.
Ama başka belirtiler de var mı? mesela akıntı yoğunluğu, göğüslerde hassasiyet vs

dün gecenin yarısı nöbetçi eczane buldum aldım ama sonuç negatif. bir de testin üzerinde de 1 haftadan önce belli olmayacağı yazıyor. sağlık ocağı da sadece belli saatlerde bakıyormuş kaçırdım onu bugün

kalbi mecruh akıntım var ama göğüste hassasiyetim yok. başım çok dönüyor ve sürekli uyumak istiyorum. kendimi dinledikçe iyice hamile psikolojisine sokuyormuşum gibi geliyor. belki dönemsel bir şeydir ama insan düşünüyor yine de..

Allah bebek isteyen ve bekleyenlerin yardımcısı olsun çünkü herhangi bir sıkıntım olmadığı halde sadece 1 gün gecikti diye aklıma neler geldi, Allah'ım isteyen herkese nasip etsin, bekletmesin. bebek beklemediğim halde kafam karmakarışık ve böyle ne olduğunu bilmeden beklemek de çok zormuş gerçekten. :85::85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…