Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile miyim yardim edin
- Konu Sahibi Cansel987
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- 63
Beş dakika içinde çıktıysa vardır belirtiler var mıAdetime 3 gün var test yaptım 5 dk içinde silik çıktı emin olamadım
- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 38
Adetime 3 gün var test yaptım 5 dk içinde silik çıktı
Var ama yukleyemiyorum surekli hata veriyoeFoto var mi
emin olamadım
İlk dogumumdan beri hiç adet xamani kasik ağrım olmadi ama şuan adetim 3 gün var ve çok agrim var bende bu yüzden suphelendimBeş dakika içinde çıktıysa vardır belirtiler var mı
- 11 Mayıs 2022
- 2.406
- 1
- 2.901
- 63
Siz de var gibi inşallah vardır 3 gün sonra falan belirginleşir bir daha yapın netleşsinBende bugün yaptım ilk 5 dk ama silik var mi yok mu bilemedim
- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 29
Sendende güzel haberler bekliyorumSiz de var gibi inşallah vardır 3 gün sonra falan belirginleşir bir daha yapın netleşsin
- 30 Kasım 2017
- 8.720
- 1
- 4.378
- 173
Insallah vardir canim ben silik birsey görüyorum ne var nede yok hayalet cizgi gibi kuruma cizgisine benzemiyor. Artimed yada miratech testiyle tekrarla istersen :)Bende bugün yaptım ilk 5 dk ama silik var mi yok mu bilemedim
- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 29
4 gün gecikmeyle yaptım ben çok netti ama geç döllenme olabilirBugün kan verdim saglik ocağın da yarın sonucu alicam verdik ten sonra yaptım testi ilk 5 dk bu şekilde çıktı ama benim adet 9 gün gecikti olsaydı daha net cikmazmiydi
Adetime 3 gün var test yaptım 5 dk içinde silik çıktı emin olamadım
Bende bugün yaptım ilk 5 dk ama silik var mi yok mu bilemedim
Bende bugün yaptım ilk 5 dk ama silik var mi yok mu bilemedim
Eklentiler
- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- 63
Geç döllenme olabilirBugün kan verdim saglik ocağın da yarın sonucu alicam verdik ten sonra yaptım testi ilk 5 dk bu şekilde çıktı ama benim adet 9 gün gecikti olsaydı daha net cikmazmiydi
- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- 63
Elimde aynı testten var ama sabah ilk idrarla yapicam bilmiyorum hayırlısı aşırı derecede kasımda ağrım var sürekli lavobaya gitme isteği kaşıntı var ama tabi pisikolajik de olabilirInsallah vardir canim ben silik birsey görüyorum ne var nede yok hayalet cizgi gibi kuruma cizgisine benzemiyor. Artimed yada miratech testiyle tekrarla istersen :)
Hayırlısı canım bilmiyorum ki ilk kez oluyor böyleGeç döllenme olabilir
Sizinde var gibi geldi bana hayırlısı olsun insallahBende bugün yaptım ilk 5 dk ama silik var mi yok mu bilemedim