• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim testinde silik çizgi çıktı

Ya ağlarken hep korkuyorum Allahın gücüne gidecek hazır hiç bebiş vermicek bana diyorum, benden bir yaş küçük bi kız var akrabamız, şimdi ikinci bebişini doğurmuş kızın hamile olduğundan hiç haberim bile yoktu, bi anda onun haberini alınca bi değişik oldum, çok istiyorum ama benim neden olmuyor dedim, ya kıskanmak değil benimkisi özenmek falanda değil, özenilirmi hiç bebeği oldu diye, sadece çok istiyorum ama olmuyor daha yeniyiz 7 aylığız eşimle anca zaman geçirdik suriye görevinde olduğu için daha hamile kalmak için uzun bir sürecim olmadı malesef. Adet oldum cuma günü ama 2 gün sürdü, şuan bitti 2 günde çok az yok denecek kadar günde bir iki damla oldu, bundanda heveslendim açıkcası yerleşme kanaması fazla olanlarda olurmuş belki benimkiside öyledir diyorum, ay herşeyden heveslenmek ne kadar zor baş dönmem var uzun süredir ama adet olurken baş dönmem yoktu şimdi tekrar başladı. Hayırlısı olsun biraz uzun bi yazı oldu okursan sevinirim🥰🥰rabbim ikimiz içinde hayırlısını versin inşallah🥰
Canım o kadar iyi anlıyorum ki bende senin gibiyim bende bugün test yapıp yine tek çizgi ile bakıştım :) etrafımda da herkes hamile, garip bir his oluyor biliyorum. Bence bir doktora gitmelisin. Umarım yerleşme kanamasıdır. Eğer yerleşme kanaması değilse bile neden iki gün sürdüğünü öğrenirsin için rahat eder. Bu arada eşin uzaktayken hormon testleri vs yaptırabilirsin hastanede :)

Canım o kadar iyi anlıyorum ki bende senin gibiyim bende bugün test yapıp yine tek çizgi ile bakıştım :) etrafımda da herkes hamile, garip bir his oluyor biliyorum. Bence bir doktora gitmelisin. Umarım yerleşme kanamasıdır. Eğer yerleşme kanaması değilse bile neden iki gün sürdüğünü öğrenirsin için rahat eder. Bu arada eşin uzaktayken hormon testleri vs yaptırabilirsin hastanede :)
Sağlık ocağında yaptırıyorum genel testlerimi, ama bilmiyorum 2 gün sürmesi benimde aklımı karıştırdı, yerleşme kanaması olamaz ama baya baya adet oldum 2 gün, ay bilmiyorum ya heveslenmek istemiyorum diyorum çünkü bi kere kaset testlere alışırsam sürekli yaparım diye korkuyorum, baş dönmem devam ederse gitmeyi düşünüyorum ama bi kadın doğuma gidesim var sağlık ocağı değilde🥰beklicem ya bu hafta, duruma göre perşembe cuma gidebilirim, yada dışarı çıktığımda yanımda birisi olmasa bi tane kaset test alacam🥰

Bence var 😊 insallah vardir testi tekrarlayin daya kan verin 🤲🏻
Soru yerini bulamadım yeni üyeyim bende böyle bişey oldu sizce gebelik var mı bugün adet günüm du dayanamadım.yaptım test

Eklentiler

• IMG_20210323_073718.jpg
    IMG_20210323_073718.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 248
  • IMG_20210323_073706.jpg
    IMG_20210323_073706.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 247
Var gibi ama çizgi dağılmış. Elinizde başka test varsa yine yapın

Sağlık ocağında yaptırıyorum genel testlerimi, ama bilmiyorum 2 gün sürmesi benimde aklımı karıştırdı, yerleşme kanaması olamaz ama baya baya adet oldum 2 gün, ay bilmiyorum ya heveslenmek istemiyorum diyorum çünkü bi kere kaset testlere alışırsam sürekli yaparım diye korkuyorum, baş dönmem devam ederse gitmeyi düşünüyorum ama bi kadın doğuma gidesim var sağlık ocağı değilde🥰beklicem ya bu hafta, duruma göre perşembe cuma gidebilirim, yada dışarı çıktığımda yanımda birisi olmasa bi tane kaset test alacam🥰
Canım adetin ikinci üçüncü günü hormonlarına bakıyorlar kadın Doğumda bir sorun var mı bebek olmaması için diye ondan bahsetmiştim :) inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun daha yeni yeni istiyormuşsun zaten, test yap için rahat etsin :)

Canım adetin ikinci üçüncü günü hormonlarına bakıyorlar kadın Doğumda bir sorun var mı bebek olmaması için diye ondan bahsetmiştim :) inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun daha yeni yeni istiyormuşsun zaten, test yap için rahat etsin :)
Ay ben pek bilmiyordum teşekkür ederim bilgiler için🥰ama şimdi hastaneye gitsem kaynanamın haberi olur durduk yere laf çıkarırlar çocuğum olmuyor havasına girdirirler çok istiyoruzda derbeder olmuşuz havasına girdirirler😅farkettirmeden bigün gidecem ama, sessizden😊

Ay ben pek bilmiyordum teşekkür ederim bilgiler için🥰ama şimdi hastaneye gitsem kaynanamın haberi olur durduk yere laf çıkarırlar çocuğum olmuyor havasına girdirirler çok istiyoruzda derbeder olmuşuz havasına girdirirler😅farkettirmeden bigün gidecem ama, sessizden😊
Aynen bence şakın kimseye söyleme, gizli git gidersen devamlı sorup canını sıkmasınlar. Birçok tahlil vs yapılması gerekiyor bir sorun olup olmadığını öğrenmek için. Merak ettiğin bir şey olursa özelden yazabilirsin. İyi günler :)

Aynen bence şakın kimseye söyleme, gizli git gidersen devamlı sorup canını sıkmasınlar. Birçok tahlil vs yapılması gerekiyor bir sorun olup olmadığını öğrenmek için. Merak ettiğin bir şey olursa özelden yazabilirsin. İyi günler :)
Tamam teşekkür ederim, iyi günler🥰

Back