- Konu Sahibi Jelibonkafasi
Dualarım seninle canım bende yarın sonucu öğrenince haber veririmSonucumu alır almaz yazarım merak etmedua et inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dualarım seninle canım bende yarın sonucu öğrenince haber veririmSonucumu alır almaz yazarım merak etmedua et inşallah
Sağol canım benim dualarımda seninle inşallahDualarım seninle canım bende yarın sonucu öğrenince haber veririm
Sağol canımSağol canım benim dualarımda seninle inşallah
Sağol canım
Canım o kadar iyi anlıyorum ki bende senin gibiyim bende bugün test yapıp yine tek çizgi ile bakıştım :) etrafımda da herkes hamile, garip bir his oluyor biliyorum. Bence bir doktora gitmelisin. Umarım yerleşme kanamasıdır. Eğer yerleşme kanaması değilse bile neden iki gün sürdüğünü öğrenirsin için rahat eder. Bu arada eşin uzaktayken hormon testleri vs yaptırabilirsin hastanede :)Ya ağlarken hep korkuyorum Allahın gücüne gidecek hazır hiç bebiş vermicek bana diyorum, benden bir yaş küçük bi kız var akrabamız, şimdi ikinci bebişini doğurmuş kızın hamile olduğundan hiç haberim bile yoktu, bi anda onun haberini alınca bi değişik oldum, çok istiyorum ama benim neden olmuyor dedim, ya kıskanmak değil benimkisi özenmek falanda değil, özenilirmi hiç bebeği oldu diye, sadece çok istiyorum ama olmuyor daha yeniyiz 7 aylığız eşimle anca zaman geçirdik suriye görevinde olduğu için daha hamile kalmak için uzun bir sürecim olmadı malesef. Adet oldum cuma günü ama 2 gün sürdü, şuan bitti 2 günde çok az yok denecek kadar günde bir iki damla oldu, bundanda heveslendim açıkcası yerleşme kanaması fazla olanlarda olurmuş belki benimkiside öyledir diyorum, ay herşeyden heveslenmek ne kadar zor baş dönmem var uzun süredir ama adet olurken baş dönmem yoktu şimdi tekrar başladı. Hayırlısı olsun biraz uzun bi yazı oldu okursan sevinirimrabbim ikimiz içinde hayırlısını versin inşallah
Sağlık ocağında yaptırıyorum genel testlerimi, ama bilmiyorum 2 gün sürmesi benimde aklımı karıştırdı, yerleşme kanaması olamaz ama baya baya adet oldum 2 gün, ay bilmiyorum ya heveslenmek istemiyorum diyorum çünkü bi kere kaset testlere alışırsam sürekli yaparım diye korkuyorum, baş dönmem devam ederse gitmeyi düşünüyorum ama bi kadın doğuma gidesim var sağlık ocağı değildebeklicem ya bu hafta, duruma göre perşembe cuma gidebilirim, yada dışarı çıktığımda yanımda birisi olmasa bi tane kaset test alacamCanım o kadar iyi anlıyorum ki bende senin gibiyim bende bugün test yapıp yine tek çizgi ile bakıştım :) etrafımda da herkes hamile, garip bir his oluyor biliyorum. Bence bir doktora gitmelisin. Umarım yerleşme kanamasıdır. Eğer yerleşme kanaması değilse bile neden iki gün sürdüğünü öğrenirsin için rahat eder. Bu arada eşin uzaktayken hormon testleri vs yaptırabilirsin hastanede :)
Soru yerini bulamadım yeni üyeyim bende böyle bişey oldu sizce gebelik var mı bugün adet günüm du dayanamadım.yaptım testBence var insallah vardir testi tekrarlayin daya kan verin
.Soru yerini bulamadım yeni üyeyim bende böyle bişey oldu sizce gebelik var mı bugün adet günüm du dayanamadım.yaptım test
Teşekkür ederim yarın sabah tekrar yapacağımVar gibi ama çizgi dağılmış. Elinizde başka test varsa yine yapın
Canım adetin ikinci üçüncü günü hormonlarına bakıyorlar kadın Doğumda bir sorun var mı bebek olmaması için diye ondan bahsetmiştim :) inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun daha yeni yeni istiyormuşsun zaten, test yap için rahat etsin :)Sağlık ocağında yaptırıyorum genel testlerimi, ama bilmiyorum 2 gün sürmesi benimde aklımı karıştırdı, yerleşme kanaması olamaz ama baya baya adet oldum 2 gün, ay bilmiyorum ya heveslenmek istemiyorum diyorum çünkü bi kere kaset testlere alışırsam sürekli yaparım diye korkuyorum, baş dönmem devam ederse gitmeyi düşünüyorum ama bi kadın doğuma gidesim var sağlık ocağı değildebeklicem ya bu hafta, duruma göre perşembe cuma gidebilirim, yada dışarı çıktığımda yanımda birisi olmasa bi tane kaset test alacam
Ay ben pek bilmiyordum teşekkür ederim bilgiler içinama şimdi hastaneye gitsem kaynanamın haberi olur durduk yere laf çıkarırlar çocuğum olmuyor havasına girdirirler çok istiyoruzda derbeder olmuşuz havasına girdirirlerfarkettirmeden bigün gidecem ama, sessizdenCanım adetin ikinci üçüncü günü hormonlarına bakıyorlar kadın Doğumda bir sorun var mı bebek olmaması için diye ondan bahsetmiştim :) inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun daha yeni yeni istiyormuşsun zaten, test yap için rahat etsin :)
Aynen bence şakın kimseye söyleme, gizli git gidersen devamlı sorup canını sıkmasınlar. Birçok tahlil vs yapılması gerekiyor bir sorun olup olmadığını öğrenmek için. Merak ettiğin bir şey olursa özelden yazabilirsin. İyi günler :)Ay ben pek bilmiyordum teşekkür ederim bilgiler içinama şimdi hastaneye gitsem kaynanamın haberi olur durduk yere laf çıkarırlar çocuğum olmuyor havasına girdirirler çok istiyoruzda derbeder olmuşuz havasına girdirirlerfarkettirmeden bigün gidecem ama, sessizden
Tamam teşekkür ederim, iyi günlerAynen bence şakın kimseye söyleme, gizli git gidersen devamlı sorup canını sıkmasınlar. Birçok tahlil vs yapılması gerekiyor bir sorun olup olmadığını öğrenmek için. Merak ettiğin bir şey olursa özelden yazabilirsin. İyi günler :)
Hamı değilim canım
Var gibi gorunuyor ama siz yine de testi sabah ilk idrarla rekrarlayin insallah pozitifirSoru yerini bulamadım yeni üyeyim bende böyle bişey oldu sizce gebelik var mı bugün adet günüm du dayanamadım.yaptım test
Var gibi ama çizgi dağılmış. Elinizde başka test varsa yine yapın
Tekrar yaptım bu sabah daha belirgin 2 saat sonra kan vermeye gidicem
Maşallah belirgin çıkmış tebrik ederim inşallah kanda da çıkar buraya da yazarsınTekrar yaptım bu sabah daha belirgin 2 saat sonra kan vermeye gidicem
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin kanı verdim çıkınca sonuç haber veririmMaşallah belirgin çıkmış tebrik ederim inşallah kanda da çıkar buraya da yazarsın