- Emoji Skoru
- 29
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi yagmurdamls55
-
Aminnn ama bugün canımı sıkan bi durum oldu bi fikriniz var mıdır acaba. Uzan kahverengi küçük akıntı yaşadım 2 defa. Silince tekrar bişey gelmedi tedirginim açıkçasıAyyy o kadar çok sevindim ki anlatamam. Seni hep hamile gibi hissetmiştim zaten. İnşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Yerleşme kanaması olabilir mi? Betam 1500 civarındayken benimde başıma geldi bir kez doktorum yerleşme kanamasidir pembe ya da kırmızı olmadığı sürece sıkıntı olmaz dedi ama. Sizinde öyledir belkiAminnn ama bugün canımı sıkan bi durum oldu bi fikriniz var mıdır acaba. Uzan kahverengi küçük akıntı yaşadım 2 defa. Silince tekrar bişey gelmedi tedirginim açıkçası
Maalesef ben betamı dün 31 ile öğrendim betam düşüktür hala. Üstelik öyle çok değil nokta gibi uzayan kahve akıntıYerleşme kanaması olabilir mi? Betam 1500 civarındayken benimde başıma geldi bir kez doktorum yerleşme kanamasidir pembe ya da kırmızı olmadığı sürece sıkıntı olmaz dedi ama. Sizinde öyledir belki
Yarın kan testi verin öyle netleşir inşallah 60 ve üstü sonuç alırsanız sorun olmaz zatenMaalesef ben betamı dün 31 ile öğrendim betam düşüktür hala. Üstelik öyle çok değil nokta gibi uzayan kahve akıntı
Korkuyorum açıkçası, yarın gideceğimYarın kan testi verin öyle netleşir inşallah 60 ve üstü sonuç alırsanız sorun olmaz zatenkahverengi akıntılar olabiliyor diye biliyorum vücut regl olamadığı için birikmiş kan varsa onu da atabiliyor yerleşme kanamasından haric
Her şey yolundadır inşallahKorkuyorum açıkçası, yarın gideceğim
İnşallahHer şey yolundadır inşallah
Sarımtırakla normal bi akıntı da olabilir. Bazen koyu renk gelebiliyor. Korkulacak bişey olsa arkası gelirdi.Kırmızı yoğun kanama olmadığı sürece korkulacak bişey yok inşallah. Arkadaşların dediği gibi yerleşme de olabilir. Ben kimyasal gebelikte geçirdim bundan 4 ay kadar önce. Bildiğin yoğun şekilde kanama başlamıştı aniden.Allah’ın izniyle bişey olmaz inşallah.Maalesef ben betamı dün 31 ile öğrendim betam düşüktür hala. Üstelik öyle çok değil nokta gibi uzayan kahve akıntı
Kahve akıntı yaşıyorum leke leke yarın doktora gideceğim endişelendimSarımtırakla normal bi akıntı da olabilir. Bazen koyu renk gelebiliyor. Korkulacak bişey olsa arkası gelirdi.Kırmızı yoğun kanama olmadığı sürece korkulacak bişey yok inşallah. Arkadaşların dediği gibi yerleşme de olabilir. Ben kimyasal gebelikte geçirdim bundan 4 ay kadar önce. Bildiğin yoğun şekilde kanama başlamıştı aniden.Allah’ın izniyle bişey olmaz inşallah.
Evet git mutlaka inşallah sonuç senin için hayırlı olur.Çok stres olamamaya çalış.Kahve akıntı yaşıyorum leke leke yarın doktora gideceğim endişelendim
10 gün test yapmak için çok erken.Eğer erken yumurtlamadıysanız testte çıkması mümkün değil zaten 10 gün kala. Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz? Eğer iki farklı marka test yaptıysanız hassasiyeti farklı olabilir.Merhaba arkadaşlar dün test yaptim m.boyle çıktı bugün yine yaptım tek çizgi cikti adetime daha 10 gün var ama kasıklarımda ağrı var bilen varmı acabaEki Görüntüle 3543882
İnşallah deniyorumEvet git mutlaka inşallah sonuç senin için hayırlı olur.Çok stres olamamaya çalış.
Maalesef kimyasal oldu 31 14 e düşmüş. Hakkımda hayırlısıEvet git mutlaka inşallah sonuç senin için hayırlı olur.Çok stres olamamaya çalış.
Rabbim en kısa zamanda bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallahMaalesef kimyasal oldu 31 14 e düşmüş. Hakkımda hayırlısı
AminnnnRabbim en kısa zamanda bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah
Canım kendini üzmemeye çalış kimyasalın arkasından kolay hamile kalınıyor geri. Allah’ın izniyle bi kaç aya tekrar olur. En azından hamile kalabildin bu güzel bişey.Maalesef kimyasal oldu 31 14 e düşmüş. Hakkımda hayırlısı
Yumurtlama günü nasıl yani ben hamilemiyim deilmiyim diye test yapmıştım ama10 gün test yapmak için çok erken.Eğer erken yumurtlamadıysanız testte çıkması mümkün değil zaten 10 gün kala. Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz? Eğer iki farklı marka test yaptıysanız hassasiyeti farklı olabilir.
Şimdide aklım dış gebeliğe takıldı doktor bana usg ile bakmadıCanım kendini üzmemeye çalış kimyasalın arkasından kolay hamile kalınıyor geri. Allah’ın izniyle bi kaç aya tekrar olur. En azından hamile kalabildin bu güzel bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?