• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim tecrübesi olanlar yazabilir mi.

denizpinari

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
8
2
1
22
Merhaba herkese... Lütfen bilgisi olan deneyimi olan bilgi verebilir mi .
Ekim 30 adet oldum. Kasım 7 gibi bitti . Bir hafta adetim sürdü. Sonra eşimle hemen beraber olduk. Korunmasız ilişki. Neredeyse 2 günde bir korunmasız ilişkimiz vardı. Bugün 1 Aralık. Bugüne kadar hamilelik belirtileri yaşadım. Gaz problemi. Kabızlık . Uyku . Yorgunluk . Aç hissetme. Ağızda metalik tat. Aralık 1 e kadar da sanki arada sirda adet olacakmış hissi hissediyordum karın altımda. Bugün de 1 Aralık test alıp yaptım negatif çıktı.. hamile miyim değil miyim. 1 hafta sonra mı test yapmak gerekiyor. Karın altımda adet hissi oluyor arada vuruyor sonra kesiliyor. Bel ağrım var bilgisi olan lütfen yardımci.olsunnnnn 🌸🌼🌼🌼

Merhaba herkese... Lütfen bilgisi olan deneyimi olan bilgi verebilir mi .
Ekim 30 adet oldum. Kasım 7 gibi bitti . Bir hafta adetim sürdü. Sonra eşimle hemen beraber olduk. Korunmasız ilişki. Neredeyse 2 günde bir korunmasız ilişkimiz vardı. Bugün 1 Aralık. Bugüne kadar hamilelik belirtileri yaşadım. Gaz problemi. Kabızlık . Uyku . Yorgunluk . Aç hissetme. Ağızda metalik tat. Aralık 1 e kadar da sanki arada sirda adet olacakmış hissi hissediyordum karın altımda. Bugün de 1 Aralık test alıp yaptım negatif çıktı.. hamile miyim değil miyim. 1 hafta sonra mı test yapmak gerekiyor. Karın altımda adet hissi oluyor arada vuruyor sonra kesiliyor. Bel ağrım var bilgisi olan lütfen yardımci.olsunnnnn 🌸🌼🌼🌼
Kendinize belirti ararsanız çok çıkar üzülmemeniz adına söylüyorum adetinizi bekleyin ondan sonra test yapın

Abla dün adet gunumdu bugün 2 gün gecikti. Test negatif çıktı.
Canım bikac gün daha bekle derim bir arkadaşım adeti iki gün geçti test yaptı negatif hatta üzüldü yine olmadı diye sonra 5 gün geçince tekrar yapmış test ve pozitif şuan hamile ve normalde de günü gününe adet olan biri yani adeti geçtiği halde çıkmadı oyuzden bekle bı iki gün sonra yine yap test yada direk kan testi ver

İnşallah vardır. Mutlaka yazacağım çift çizgi görürsem. Teşekkür ederim ❤️❤️💛💛🌸💛❤️
Tarihlerimiz aynı gibi bende 35 günde bir oluyorum daha 9 gnüm var.önceki gün test yaptım hemen çıktı sonra dün sabah yaptım çıkmadı gittim kan verdm çıkmadı ama adet olcak gibi ağrım ve batmalar bi kaç günü geçiyor var

Tarihlerimiz aynı gibi bende 35 günde bir oluyorum daha 9 gnüm var.önceki gün test yaptım hemen çıktı sonra dün sabah yaptım çıkmadı gittim kan verdm çıkmadı ama adet olcak gibi ağrım ve batmalar bi kaç günü geçiyor var
Bende hala meraktan patlayacagim. Bazıları okudum dış gebelik ya da kimyasal gebelik olabilir mi acaba yumurta döllenmiş ama rahime otrmamis da olabilir diyorlar beklerim ama işte bebek olunca folik asit kullanmak gerekiyor. Mecbur 4 gün daha bekleyeceğim virüsten dolayı hastaneye gitmeye korkuyorum. Allah sabır versin inşallah kuruntu yapiyorumdur bir sıkıntı yoktur allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bol dua edelim..💛🌹🌼❤️💛

Abla dün adet gunumdu bugün 2 gün gecikti. Test negatif çıktı.
Bi kaç gün daha bekle varsa belki geç döllenme olmuş da olabilir ama yinede çok ümitlenme ki üzülmeyesin ama hiç bir zaman da umudunu kaybetme inş vardır bebiş varsa bana da yaz merak ettim çok

Bi kaç gün daha bekle varsa belki geç döllenme olmuş da olabilir ama yinede çok ümitlenme ki üzülmeyesin ama hiç bir zaman da umudunu kaybetme inş vardır bebiş varsa bana da yaz merak ettim çok
Bende meraktan taş pat patlayacagim inşallah vardır . Teste de guvenemiyorum mi birde 40 TL olmuş erken gebelik testi. Bekleyeceğim 4 gün daha sonra inşallah güzel haberler yazarım buraya dua ediyorum ilk denememiz yaşım çok genç yeni evlendim. İnsanlar 10 yil bekliyor bebeğe ben daha 1 ay bekleyemedim 😅😅😅 dua ve tevekkul inşallah yüzümüz güler kucagimiz boş kalmaz...

Bende meraktan taş pat patlayacagim inşallah vardır . Teste de guvenemiyorum mi birde 40 TL olmuş erken gebelik testi. Bekleyeceğim 4 gün daha sonra inşallah güzel haberler yazarım buraya dua ediyorum ilk denememiz yaşım çok genç yeni evlendim. İnsanlar 10 yil bekliyor bebeğe ben daha 1 ay bekleyemedim 😅😅😅 dua ve tevekkul inşallah yüzümüz güler kucagimiz boş kalmaz...
Canım ne oldu son durum? Benim de iki gin gecikmem var beklemedeyim 🙄

Back