- 21 Aralık 2013
- 529
- 89
- 43
- Konu Sahibi misscoffee
-
Herkesin bir şeye açlığı oluyor. Sizde erkek ihtiyacı sanırım.
göğüs halkaları koyulaşır hamilelikte .Var mı böyle bir durum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...niz-yasayan-yalniz-kadin-oldum-ciktim.729720/
21 haziran tarihli yazınızdan alıntı
Sizce sosyalleşmek, yeni insanlar tanımak için ne yapmalıyım?
Artık düzgün birisi çıksın istiyorum karşıma. İnternetten, ordan burdan hep sorunlu insanlar denk geliyor. yazmışsınız
ama siz nişanlınızla 20 haziranda birlikte olmuşsunuz,yani bunu yazarken hayatınızda nişanlınız var!!
şu an çok sinirlendim okuyup da yorum yaptığım için
konu sahibi artık şaka yaptığını düşünmeye başladım o yüzden bu mjını ciddiye almıyorum.
konuya gelecek olursak bu kadar araştırıp bu şüpheyle yaşamak yerine keşke kanda gebelik testi yaptırsaydınız daha mantıklı olurdu.
allah iftiradan korusun ben bes senelik evliyim iki çocugum var ayrıca buraya bir yıllık uyeyim sen kariştirdin yada iftira ediysn bilen bilir kendi ahlakszliginizi baskalarına iftira atmya çalişarak ort pas etmye çalişma ahlaksız edepsiz seni namussuz
artı hareket de olmaz tecrubelı anneler bıle 17 18. haftalarda ancak hıssedıyolar onlar bağırsaklarındır ama yıne de git bı kan testı yaptır nısanlısın sonucta dugun ne zaman kımsenın kınamasına bakma sen
yorumunuz için teşekkür ederim. tarihlerde ufak oynamalar yaptım teyzem, ablam foruma üye olduğu için. ama çok abartıldı. bu kadar araştırma yapıp, tarihi göz göre yanlış yazacak kadar aptal bir kız değilim. durumum anlaşılırsa, sonum olur.
Ben bişeyi merak ettim cevap yazdınız mı bilmiyorum,20 haziranda nişanlınınızla birlikte olup,21 haziranda çok yalnızım(ki bu yalnızlık 21 hazirandan baya öncesini kastediyor,)diye konu konu açtınız ikisinden biri doğru değil ya da eksik anlatıyorsunuz..dürüst değilseniz ciddi cevaplar beklemeyin insanları da terslemeyin!!
bence korkma ama bı dra gıt merak hıcbı dr bana geldı gebelık muayenesı oldu dıye ne senı yargılar ne de ınsanlara duyuru yaparüniversiteyi bu sene kazandım daha. hayatım bu kadar değişmiş ve güzelleşmişken bu durum beni mahvetti. evlilik bi 2 yıl sonra diye düşünmüştük çünkü akrabalarımda kaldığım için kiraya da ortak oldum az bir miktar. ölü gibi geziniyorum.
konunpardon, eski bir üyeyle karıştırdım nickleriniz aynı :s özür diliyorum.
sende kusura bakma ya o mesajını gorunce kndimi tutamadım sonra okudum ikinci mesajını aslında oyle duşundugum için degil sinirlendgm için yazdımbaşka bir üyeyle karıştırdım özür dilerim yazmıştım, görmemişsin sanırım. nickleriniz aynı da, ski bir üyeydi oda. sende maşallah dizmişsin hakaretleri yahu. Yorumumu görmediğin için böyle yazdığını düşünüyorum ve kızmıyorum. tekrar kusura bakma.
Onca negatif test yaniliyo olamaz. Zaten sakir sukur adet olmussub kac kere ne gebeligi yani. Psikolojin bozulmus ondan garip tepkiler veriyo vucut. Beyin onemli. Hatta bazilarini uyduruyosun hareketler vs gibi gaz falandir
Su forumda Allah rizasi icin dogum kontrol hapi ya da przervatif dagiticam bu nikahsiz ciftlere ya madem sevisiyosunuz onleminizi de alin kardesim
konunpardon, eski bir üyeyle karıştırdım nickleriniz aynı :s özür diliyorum.
sende kusura bakma ya o mesajını gorunce kndimi tutamadım sonra okudum ikinci mesajını aslında oyle duşundugum için degil sinirlendgm için yazdımbaşka bir üyeyle karıştırdım özür dilerim yazmıştım, görmemişsin sanırım. nickleriniz aynı da, ski bir üyeydi oda. sende maşallah dizmişsin hakaretleri yahu. Yorumumu görmediğin için böyle yazdığını düşünüyorum ve kızmıyorum. tekrar kusura bakma.
Arkadaşım Sizde bu konu takıntı yapmış sanırım ,ikna olamadınığınıza göre.. Kadınlar kulubüne ,doktorlar sitesine soracağnıza (çünkü bunlar ile de ikna olamayacaksınız gibi görünüyor) gidin bir kan testi yapıp sonuçları görün lütfen iyice tırlatmadan..
Koyabilirsiniz.Kızlar karnımdaki çizginin fotosunu koysam yorum yaparmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?