Hamile miyim? tecrübeli hanımlar yardım edersiniz çok sevirim.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...niz-yasayan-yalniz-kadin-oldum-ciktim.729720/
21 haziran tarihli yazınızdan alıntı
Sizce sosyalleşmek, yeni insanlar tanımak için ne yapmalıyım?
Artık düzgün birisi çıksın istiyorum karşıma. İnternetten, ordan burdan hep sorunlu insanlar denk geliyor.
yazmışsınız
ama siz nişanlınızla 20 haziranda birlikte olmuşsunuz,yani bunu yazarken hayatınızda nişanlınız var!!
şu an çok sinirlendim okuyup da yorum yaptığım için

göğüs halkaları koyulaşır hamilelikte .Var mı böyle bir durum

koyulaşma yok, sadece halkalarım genişledi ve uçları daha belirgin. göğüs yapımdan dolayı uçları belirgin ve çıkık değildir normalde. birde halkamın etrafında kabarcıklar çok belirgin, damarlarımda. netteki hanımların yazdıklarına tam uyuyor. zaten o yüzden bu kadar delirdim. dün bir uzmana soru sordum nette umarım cevap verir. beni asıl korkutan kahverengi çizgi. onuda yazdım sorumda uzmana.

yorumunuz için teşekkür ederim. tarihlerde ufak oynamalar yaptım teyzem, ablam foruma üye olduğu için. ama çok abartıldı. bu kadar araştırma yapıp, tarihi göz göre yanlış yazacak kadar aptal bir kız değilim. durumum anlaşılırsa, sonum olur.

hangi şaka beni gecenin 3ünde tanımadığım insanlara karşı tüm detaylarıyla konu açmaya iter? ki yeni üyelik alınıp açılmış bir konu değil, eski üyeyim burda. sadece tarihte oynama yaptım. burda hangimiz yapmıyoruzki? hangimizin kimliği belli? adet olunca ve negatif çıkınca kan testi yaptırmadım. fakat kahverengi çizgiyi görünce korkularım başa döndü. başa sarıyorum sürekli. yaşadığım şehre dönüp kist için ultrasona girmek istediğimi söylemeyi düşünüyorum

başka bir üyeyle karıştırdım özür dilerim yazmıştım, görmemişsin sanırım. nickleriniz aynı da, ski bir üyeydi oda. sende maşallah dizmişsin hakaretleri yahu. Yorumumu görmediğin için böyle yazdığını düşünüyorum ve kızmıyorum. tekrar kusura bakma.

üniversiteyi bu sene kazandım daha. hayatım bu kadar değişmiş ve güzelleşmişken bu durum beni mahvetti. evlilik bi 2 yıl sonra diye düşünmüştük çünkü akrabalarımda kaldığım için kiraya da ortak oldum az bir miktar. ölü gibi geziniyorum.

Hem korkuyorsunuz hem yapıyorsunuz.
Tarih az biraz değişik olsa ne farkeder.
Hem arayış içindesiniz hem de nişanlınız ki ben nişanlınız olduğunu da düşünmüyorum kişiyle beraber oluyorsunuz.
Bu kadar çok yükü taşımak zor olmalı.
Aileden saklamak.
Emin olmadığınız biriyle ilişki yaşamak..
Hamile olma korkusu..
Zor işiniz sizin..

evet yazdım cevap. kimliğim belli olmasın diye tarihlerde ufak oynamalar yaptım buraya ablamda, teyzemde üye. fakat çok abartıldı. sanki herkes herşeyi doğru zamanla ve kimlikle yazıyormuş gibi. dalga geçilmeside sinirimi bozdu. gecenin 3ünde tanımadığım inanlara karşı böyle bir konu açıcak kadar neyin şakasını yapıp , akıl hastası olabilirimki. üstelik esi üyeyim burda. yeni üyelik alıp dalga maksatlı sorulmuş bir konu değilki.

bence korkma ama bı dra gıt merak hıcbı dr bana geldı gebelık muayenesı oldu dıye ne senı yargılar ne de ınsanlara duyuru yapar

pardon, eski bir üyeyle karıştırdım nickleriniz aynı :s özür diliyorum.
konun
sende kusura bakma ya o mesajını gorunce kndimi tutamadım sonra okudum ikinci mesajını aslında oyle duşundugum için degil sinirlendgm için yazdım

pardon, eski bir üyeyle karıştırdım nickleriniz aynı :s özür diliyorum.
konun
sende kusura bakma ya o mesajını gorunce kndimi tutamadım sonra okudum ikinci mesajını aslında oyle duşundugum için degil sinirlendgm için yazdım

Kızlar 2 gün önce doktorsitesi diye biyerden bir uzmana sormuştum şu şekilde;
3 ay önce nişanlımla ilişkiye girdim. prezervatif kullandım. ilişkiden 6 hafta sonra idrar testi yaptım negatif çıktı. 8 hafta sonra tekrar 2 tane test yaptım. 1.nde çok çok az çizgi vardı. Daha doğrusu çizginin yeri çok az belliydi sadece kırmızılık yoktu. çok dikkatli ve ışıkta bakınca görür gibi oluyordum. içime sinmedi 2 gün sonra yaptım negatifti. Adetlerim düzenli (3 defa adet oldum) fakat ilk günü siyah kan geliyor sonraki günler düzeliyor. Bu durum psikolojimi bozdu sizce hamilelik olabilir mi yoksa kuruntu mu yapıyorum? ayrıca göğüslerim şiş ve ağrıyor.

hamilelik yok endişelenmeyin iyi günler yazmış.

şimdide kahverengi çizgiyi göğüsteki halkalarımın büyümesini de yazarak başka bir uzmana sordum.

Arkadaşım Sizde bu konu takıntı yapmış sanırım ,ikna olamadınığınıza göre.. Kadınlar kulubüne ,doktorlar sitesine soracağnıza (çünkü bunlar ile de ikna olamayacaksınız gibi görünüyor) gidin bir kan testi yapıp sonuçları görün lütfen iyice tırlatmadan..

2 gün sonra yaşadığım şehre dönüp yapıcam hatta direk ultrasona girmeyi düşündük kist var diyip. teşekkürler. sadece fikir almak iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…