- 21 Aralık 2013
- 529
- 89
- 43
- Konu Sahibi misscoffee
-
Canım dusünmen yuzunden bunlara cok takıyorsun sanırım adette goruyorsun bu arada eyluldeyiz hazirandan 3 ay gecmiş bebiş olsaydı smdiye kadar tekmeliyodu bence...
ben bile baxen o kadar dusunyorum ki pıskolojik olarak kusma oluyor yaa dusunmkten..
haklısın fakat kahverengi çizgide psikolojik olabilr mi ? gece gündüz araştırıyorum. vucüdümda olan hangi değişilkiği yazsam karşıma hamilelik çıkıyoro kadar test yanlış olamaz.netten araştırmışsın belliki hamilelik belirtilerini o yüzden psikolojik hepsini yaşıyorsun.
ben de psikolojık oldugunu dusunuyorum ama yıne de kan testı yaptır bi şey kaybetmezsin için rahatlar
Kan testi yap canım kesin sonuc bu arada karnndaki hareketler gazdır gaz.Bende dedim takıntı yapıyorum, yok olmaz diye ama kahverengi çizgiyi görünce göğüs halkalarımla beraber göğsümde büyüyünce paniğe kapıldım. birde hareketler hissediyorum karnımda6 tane test yaptım. 1inde çoz az silik çzgi var gibi gördüm ama diğerlerinin hepsi negatifti. birde bazı kadınların testlerde yarım saatten sonra çıkmış gebelikleri. ben 2 3 dk bakıp attım tek çizgi diye
Canım ben bebek istediğim için sürekli vucüdumu inceler oldum.çizgi vs olursa zaten gebelik ilerlemiş olursa olur.gebeliğin ilk belirtisi adetten kesilme.üstüne görme olayı cok baska.az kan gelir.anlarsın normal adetten farkını.haklısın fakat kahverengi çizgide psikolojik olabilr mi ? gece gündüz araştırıyorum. vucüdümda olan hangi değişilkiği yazsam karşıma hamilelik çıkıyor
ultrasona mı girsem diyorum ama her özel poliklinikte varmıdır acaba? 6 testin 5i negatifti
Onca negatif test yaniliyo olamaz. Zaten sakir sukur adet olmussub kac kere ne gebeligi yani. Psikolojin bozulmus ondan garip tepkiler veriyo vucut. Beyin onemli. Hatta bazilarini uyduruyosun hareketler vs gibi gaz falandir
Su forumda Allah rizasi icin dogum kontrol hapi ya da przervatif dagiticam bu nikahsiz ciftlere ya madem sevisiyosunuz onleminizi de alin kardesim
Ben 23 o 27Nisanlinla yaslariniz kac canim?
prezervatif kullandım ilişkimde. teşekkür ederim.Onca negatif test yaniliyo olamaz. Zaten sakir sukur adet olmussub kac kere ne gebeligi yani. Psikolojin bozulmus ondan garip tepkiler veriyo vucut. Beyin onemli. Hatta bazilarini uyduruyosun hareketler vs gibi gaz falandir
Su forumda Allah rizasi icin dogum kontrol hapi ya da przervatif dagiticam bu nikahsiz ciftlere ya madem sevisiyosunuz onleminizi de alin kardesim
Durumun tamamen psikolojik, o kadar test yanlis sonuc vermez. Bir de duzenli regl oluyormussun, iliskiden sonraki ilk kanama bazen regl ile karistirilir, yerlesme kanamasi oldugu halde regl donemine denk geldigi icin kadin anlamayabilir ancak senin durumunda 3 ay olmus ve 3 aydir da duzenli olarak regl oluyorsun anladigim kadariyla. Yaptigin testlerde de sorun yoktur, kac kere denemissin. Ayrica yine yanilmiyorsam, gebelik testleri pozitif sonuc verdiginde hata payi olabiliyor ancak zamanindan once olmamak kaydiyla yapilan birden fazla gebelik testi negatifse eger hata olma durumu yok.
Benim de reglim cok duzenlidir. Bu duzenden kastim hic sasmadan 27 gunde bir vs gibi degil, ancak cok nadiren 25e dusmek ve 30a cikmakla beraber hep 26-28 gun civarinda seyreder dongulerim. Buna ragmen zaman zaman ben de asiri derecede gogus buyumesi, damarlarin resmen harita gibi ortaya cikmasi, gogus ucunda koyulasma, akintilar vb kisacasi hamilelik belirtisi sayilan durumlar yasarim ama hamile miyim? Hayir.
Sen ille de istersen emin olmak icin bir kanda gebelik testi yaptir, ultrasona gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?