Hamile miyim? tecrübeli hanımlar yardım edersiniz çok sevirim.

misscoffee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
529
89
43
Hanımlar merhaba. Ben bundan 3 ay önce nişanlımla ilişkiye girdim. Adet oldum sonrasında fakat hamilelik belirtileri gösteriyorum. Deliricek gibi oldum o yüzden. Birde size sorayım siz bunları daha iyi bilisiniz, tecrübelisiniz diye umarım bana yardım edersiniz. 20 haziranda ilişkiye girdik ve adetlerim düzenli. ilişkiden 6 hafta sonra test yaptım negatifti. 8. hafta tekrar yaptım hafif bir çizgi çıktı. içime sinmedi 2 gün sonra tekrarladım oda negatifti. 3 defa adet gördüm o günden beri fakat göğüslerim çok büyüdü, üzerindeki damarlar belli, göğüs halkalarım genişledi ve karnımda hamilelerde çıkan kahverengi çizgi oluştu. Bu olanlara anlam veremiyorum. Doktora gitmedim bu süreçte test negatif ve adet oluyorum diye. Fakat bu belirtiler aklımı kaçırmama sebep olucak. Sizce ihtimal nedir? 12 haftalık olucak nerdeyse eğer varsa. geçen hafta tekrar test yaptım oda negatifti ama 11. haftada zaten testte çıkması zormuş kan seviyesi düzene girdiği için. Karnımdada hareketlilik hissediyorum. Nasıl olabilir bu... Bu konuda fikriniz var mı?

Yazdıklarınız hamilelik belirtileri ile birebir uyuşuyor.çok nadir olmakla beraber, gebelik testlerinin de yanlış sonuç verebildiğini hatırlatmak isterim.En kesin sonucu doktora giderek alırsınız sanıyorum.

psikolojik olabilir... hatta hic iliskiye girmeden bile benzer belirtiler gordugunu zannedenler olabiliyormus sanırım (nasıl oluyorsa... ) panikatagı olan birinin fiziki olarak da degisim gecirmesi gibi sanırım.

her neyse, bence yapman gereken kan testi yaptırmak, hatta 12hafta beklemeseydin keşke...
olan olmus, daha fazla vakit kaybetmeden rutin kontrol amaclı bir doktora git bence.

ben de psikolojık oldugunu dusunuyorum ama yıne de kan testı yaptır bi şey kaybetmezsin için rahatlar

Canım dusünmen yuzunden bunlara cok takıyorsun sanırım adette goruyorsun bu arada eyluldeyiz hazirandan 3 ay gecmiş bebiş olsaydı smdiye kadar tekmeliyodu bence...
ben bile baxen o kadar dusunyorum ki pıskolojik olarak kusma oluyor yaa dusunmkten..

Bende dedim takıntı yapıyorum, yok olmaz diye ama kahverengi çizgiyi görünce göğüs halkalarımla beraber göğsümde büyüyünce paniğe kapıldım. birde hareketler hissediyorum karnımda 6 tane test yaptım. 1inde çoz az silik çzgi var gibi gördüm ama diğerlerinin hepsi negatifti. birde bazı kadınların testlerde yarım saatten sonra çıkmış gebelikleri. ben 2 3 dk bakıp attım tek çizgi diye

o kadar test yanlış olamaz.netten araştırmışsın belliki hamilelik belirtilerini o yüzden psikolojik hepsini yaşıyorsun.
haklısın fakat kahverengi çizgide psikolojik olabilr mi ? gece gündüz araştırıyorum. vucüdümda olan hangi değişilkiği yazsam karşıma hamilelik çıkıyor

cok takmissin evde yapilan testlerde genelde %99.9 dogruluk payi oluyor. 12 haftalik olsan hareket hissetmen icin cok erken 18-20. haftalardan sonra anca hareketler hissedilmeye basliyor. en garanti kan tahlili olucak simdi biz sana hamilesin yada degilsin diyemeyiz

Kan testi yap canım kesin sonuc bu arada karnndaki hareketler gazdır gaz.

haklısın fakat kahverengi çizgide psikolojik olabilr mi ? gece gündüz araştırıyorum. vucüdümda olan hangi değişilkiği yazsam karşıma hamilelik çıkıyor
Canım ben bebek istediğim için sürekli vucüdumu inceler oldum.çizgi vs olursa zaten gebelik ilerlemiş olursa olur.gebeliğin ilk belirtisi adetten kesilme.üstüne görme olayı cok baska.az kan gelir.anlarsın normal adetten farkını.

Durumun tamamen psikolojik, o kadar test yanlis sonuc vermez. Bir de duzenli regl oluyormussun, iliskiden sonraki ilk kanama bazen regl ile karistirilir, yerlesme kanamasi oldugu halde regl donemine denk geldigi icin kadin anlamayabilir ancak senin durumunda 3 ay olmus ve 3 aydir da duzenli olarak regl oluyorsun anladigim kadariyla. Yaptigin testlerde de sorun yoktur, kac kere denemissin. Ayrica yine yanilmiyorsam, gebelik testleri pozitif sonuc verdiginde hata payi olabiliyor ancak zamanindan once olmamak kaydiyla yapilan birden fazla gebelik testi negatifse eger hata olma durumu yok.

Benim de reglim cok duzenlidir. Bu duzenden kastim hic sasmadan 27 gunde bir vs gibi degil, ancak cok nadiren 25e dusmek ve 30a cikmakla beraber hep 26-28 gun civarinda seyreder dongulerim. Buna ragmen zaman zaman ben de asiri derecede gogus buyumesi, damarlarin resmen harita gibi ortaya cikmasi, gogus ucunda koyulasma, akintilar vb kisacasi hamilelik belirtisi sayilan durumlar yasarim ama hamile miyim? Hayir.

Sen ille de istersen emin olmak icin bir kanda gebelik testi yaptir, ultrasona gerek yok

Onca negatif test yaniliyo olamaz. Zaten sakir sukur adet olmussub kac kere ne gebeligi yani. Psikolojin bozulmus ondan garip tepkiler veriyo vucut. Beyin onemli. Hatta bazilarini uyduruyosun hareketler vs gibi gaz falandir

Su forumda Allah rizasi icin dogum kontrol hapi ya da przervatif dagiticam bu nikahsiz ciftlere ya madem sevisiyosunuz onleminizi de alin kardesim

prezervatif kullandım ilişkimde. teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim. Kendi kendime bahaneler üretiyorum sürekli. şu negatifti ama şu şüpheliydi, şundaki çizgiyi ben görmedim diye. adetime 1 hafta var. tek korktuğum o kahverengi çizgi oldu. bazı sitelerde kan 11 haftadan sonra normal değerlerine döndüğü için testte çıkmayabilir yazmış. oda kafamı karıştırdı. kimiside yarım saat bekledim tetim öyle 2. çizgi oldu demiş. gerçi benim kesin çıkardı diyorum. bütün yanlış testlerin bana gelmesi imkansız nerdeyse ama psikolojimi bozdum sanırım. Psikolojik olarak kahverengi çizgi nasıl oluşucak? diyip yeniden bozuyorum psikolojimi. aptal bir kızda değilim ilişkimde prezervatif kullandım bu seferde ya yırtıldıysa diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…