- 21 Aralık 2013
- 529
- 89
- 43
- Konu Sahibi misscoffee
Hanımlar merhaba. Ben bundan 3 ay önce nişanlımla ilişkiye girdim. Adet oldum sonrasında fakat hamilelik belirtileri gösteriyorum. Deliricek gibi oldum o yüzden. Birde size sorayım siz bunları daha iyi bilisiniz, tecrübelisiniz diye umarım bana yardım edersiniz. 20 haziranda ilişkiye girdik ve adetlerim düzenli. ilişkiden 6 hafta sonra test yaptım negatifti. 8. hafta tekrar yaptım hafif bir çizgi çıktı. içime sinmedi 2 gün sonra tekrarladım oda negatifti. 3 defa adet gördüm o günden beri fakat göğüslerim çok büyüdü, üzerindeki damarlar belli, göğüs halkalarım genişledi ve karnımda hamilelerde çıkan kahverengi çizgi oluştu. Bu olanlara anlam veremiyorum. Doktora gitmedim bu süreçte test negatif ve adet oluyorum diye. Fakat bu belirtiler aklımı kaçırmama sebep olucak. Sizce ihtimal nedir? 12 haftalık olucak nerdeyse eğer varsa. geçen hafta tekrar test yaptım oda negatifti ama 11. haftada zaten testte çıkması zormuş kan seviyesi düzene girdiği için. Karnımdada hareketlilik hissediyorum. Nasıl olabilir bu... Bu konuda fikriniz var mı?