Adet günümde vermeyi düşünüyorum ama doğru mu yaparım acabaVar:) tebrikler kan verin
Sanırım hamilesin tebrik ederimBat a 5 gün var öğlenden sonra erken gebelik testi denedim test silik çizgi çıktı sonra akşam 8 civarında tekrar predictor early alıp onunla denedim oda silik çizgi cıktı bekleyerek testi yaptığım gibi 3-4 dakika içinde. Göğüs ağrısı şişliği ve arada kasık ağrıları da var. Saçlarım da dökülmeye başladı. Testime bi bakar mısınız sizce hamile miyim?
Teşekkür ediyorumm, adet günümde vermeyi planladım ama kesib olması içinSanırım hamilesin tebrik ederimyine bir iki gün sonra kan testi verseniz daha net sonuç alırsınız
En dogrusuTeşekkür ediyorumm, adet günümde vermeyi planladım ama kesib olması için
Ay umarım dediğiniz gibidir her gecikme gününe kadar her gün kaset test yapmalım mıyımTebrikler hamilesinizkaset testte koyulaşmasını bekleyin isterseniz, bir haftaya direk keseyi görmeye gidersiniz
Hayırlı olsun sonucunuz iki güne bir ikiye katlayacak inşallahDayanamadım test yaptırdım bata 4 gün kala
Teşekkür ediyorum inşallah iki katlanır da sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı nasip eder AllahHayırlı olsun sonucunuz iki güne bir ikiye katlayacak inşallahiki güne bir kan verip kontrol edin bence
Merhabalar bende yorumlayarak bi soru sormak istiyorum da bende 22 yaşındayım bebek düşünüyoruz bu ay regl sonrası yumurtlama gününe kdr düzenli bir ilişki devm etti ayni zamnda devamindada gün atlamadan normlde belirtilen reglimden hep bes gün oncesine gün çekilirdi erken olurdum şimdi hafif sancılarım var yarn regl olucagimi gosteriyor ve olmadm test yaptm ama negatif ve testi cumartesi günü yapmıştım göğüslerim hassaslasti karnimda şişlik hissediyorum cok fazla sık idrara çıkıyorum kanda su an baktirsam cikarmi yoksa kaç gün gecikirse yapmaliyimDayanamadım test yaptırdım bata 4 gün kala
Merhabalar bende yorumlayarak bi soru sormak istiyorum da bende 22 yaşındayım bebek düşünüyoruz bu ay regl sonrası yumurtlama gününe kdr düzenli bir ilişki devm etti ayni zamnda devamindada gün atlamadan normlde belirtilen reglimden hep bes gün oncesine gün çekilirdi erken olurdum şimdi hafif sancılarım var yarn regl olucagimi gosteriyor ve olmadm test yaptm ama negatif ve testi cumartesi günü yapmıştım göğüslerim hassaslasti karnimda şişlik hissediyorum cok fazla sık idrara çıkıyorum kanda su an baktirsam cikarmi yoksa kaç gün gecikirse yapmaliyimBat a 5 gün var öğlenden sonra erken gebelik testi denedim test silik çizgi çıktı sonra akşam 8 civarında tekrar predictor early alıp onunla denedim oda silik çizgi cıktı bekleyerek testi yaptığım gibi 3-4 dakika içinde. Göğüs ağrısı şişliği ve arada kasık ağrıları da var. Saçlarım da dökülmeye başladı. Testime bi bakar mısınız sizce hamile miyim?
Merhabalar bende yorumlayarak bi soru sormak istiyorum da bende 22 yaşındayım bebek düşünüyoruz bu ay regl sonrası yumurtlama gününe kdr düzenli bir ilişki devm etti ayni zamnda devamindada gün atlamadan normlde belirtilen reglimden hep bes gün oncesine gün çekilirdi erken olurdum şimdi hafif sancılarım var yarn regl olucagimi gosteriyor ve olmadm test yaptm ama negatif ve testi cumartesi günü yapmıştım göğüslerim hassaslasti karnimda şişlik hissediyorum cok fazla sık idrara çıkıyorum kanda su an baktirsam cikarmi yoksa kaç gün gecikirse yapmaliyimBat a 5 gün var öğlenden sonra erken gebelik testi denedim test silik çizgi çıktı sonra akşam 8 civarında tekrar predictor early alıp onunla denedim oda silik çizgi cıktı bekleyerek testi yaptığım gibi 3-4 dakika içinde. Göğüs ağrısı şişliği ve arada kasık ağrıları da var. Saçlarım da dökülmeye başladı. Testime bi bakar mısınız sizce hamile miyim?
Canım normalde tavsiyeler beklenen adet tarihini 1-2 gün geçince kanda net çıkıyor diyorlar bende henüz hamilelik yaşamadığım için bilmiyorum ama çoğu kişide okuduğuma göre de adete 3 gün kala 2 gün kala da kan da çıkıyormuş. Ama önce idrar testinde çıkmasını bekle bence. İdrar testinde çift çizgiyi görünce gider kan tahlili verirsinMerhabalar bende yorumlayarak bi soru sormak istiyorum da bende 22 yaşındayım bebek düşünüyoruz bu ay regl sonrası yumurtlama gününe kdr düzenli bir ilişki devm etti ayni zamnda devamindada gün atlamadan normlde belirtilen reglimden hep bes gün oncesine gün çekilirdi erken olurdum şimdi hafif sancılarım var yarn regl olucagimi gosteriyor ve olmadm test yaptm ama negatif ve testi cumartesi günü yapmıştım göğüslerim hassaslasti karnimda şişlik hissediyorum cok fazla sık idrara çıkıyorum kanda su an baktirsam cikarmi yoksa kaç gün gecikirse yapmaliyim
gebelik testi falan yaparsan buraya paylaş merak ederimMerhabalar bende yorumlayarak bi soru sormak istiyorum da bende 22 yaşındayım bebek düşünüyoruz bu ay regl sonrası yumurtlama gününe kdr düzenli bir ilişki devm etti ayni zamnda devamindada gün atlamadan normlde belirtilen reglimden hep bes gün oncesine gün çekilirdi erken olurdum şimdi hafif sancılarım var yarn regl olucagimi gosteriyor ve olmadm test yaptm ama negatif ve testi cumartesi günü yapmıştım göğüslerim hassaslasti karnimda şişlik hissediyorum cok fazla sık idrara çıkıyorum kanda su an baktirsam cikarmi yoksa kaç gün gecikirse yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?