Benim de testim böyle silik çıkmıştıAdetiniz geçince de tekrarlayın sonra kan verin 5 dk da çıktı değil mi ? Bekleyince çıkan bi çizgi değil, değil
Hamilesiniz gözünüz aydın kan verin.Hanımlar yardımınıza ihtiyacım var adetime iki gün kala predictor gebelik testi yaptım ... Fotoğrafını da koydum hamile miyim emin olamadım amaaa. 1.5 sene önce zorunlu kürtaj oldum bebeğim karnimda öldü oyuzden korkuyorum ya hamile değilsem diye ...
Hamilesin hayırlı olsun...Hanımlar yardımınıza ihtiyacım var adetime iki gün kala predictor gebelik testi yaptım ... Fotoğrafını da koydum hamile miyim emin olamadım amaaa. 1.5 sene önce zorunlu kürtaj oldum bebeğim karnimda öldü oyuzden korkuyorum ya hamile değilsem diye ...
Teşekkür ederim inşallah oyleyimdirHamilesin hayırlı olsun...
Teste göre hamilesiniz5 dk içinde çıktı ...Ya hamile değilsem diye çok korkuyorum doğrusu
Hemen kan testi yaptırTeşekkür ederim inşallah oyleyimdir
İnşallahTeste göre hamilesinizBen hâlâ bile bazen şüpheye düşüyorum iki gün sonra testi tekrarlayın , sonra da kan verin Inşallah hamilesinizdir ve inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Teşekkür ederimTestin prospektüsünde ilk 5-10 dk içinde çift çizgi görürseniz gebelik olduğunu, bu zaman dışındaki sonuçları dikkate almamanız gerektiğini yazar.
5 dakika içinde çift çizgi çıktığına göre hamilesiniz.
Öncelikle tebrik ediyorum.
Sadece çizgi net görünürken buraya siz ve sizin gibi pek çok kadın hamile miyim sizce diye paylaşım yapıyor.
Ve bu çok garip.
Emin ol ilk buraya yazicam. Çünkü gerçekten bu site çok yardımcı oluyor... Bizi sadece birbirimiz anlarız çünküHemen kan testi yaptırhaber et bizede
Gebe misniz ?Emin ol ilk buraya yazicam. Çünkü gerçekten bu site çok yardımcı oluyor... Bizi sadece birbirimiz anlarız çünkü
Evet gebe yimGebe misniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?