evet var hayırlı olsun inşallah sağlıklı devam eder pıhtılaşma sorunun varsa hemn dr git iğneni versinVerdim 29 çıktı
Gittim gittim teşekkür ederimEv
evet var hayırlı olsun inşallah sağlıklı devam eder pıhtılaşma sorunun varsa hemn dr git iğneni versin
Kanama vs yok demi canımVerdim 29 çıktı
İğne verdi miGittim gittim teşekkür ederim
Bende görüyorum
Hayır yok takip edelim artışı dediKanama vs yok demi canım
Kaç kez yaşadınız kimyasal gebelikHayır yok takip edelim artışı dedi
Ayy inşallah sağlıkla kucağına alırsın :) benimde dün silik çizgi çıkmıştı senin sonucunu görünce bana cesaret geldi şimdi gidip test veresim varVerdim 29 çıktı
Teşekkür ederim inşallahAyy inşallah sağlıkla kucağına alırsın :) benimde dün silik çizgi çıkmıştı senin sonucunu görünce bana cesaret geldi şimdi gidip test veresim var
Teşekkür ederim inşallahsenin testin nasıldı
Erken gebelik galiba bu bak benim ki de böyle benziyor
Bazen kuruma çizgisi de böyle oluyormuş aklım karıştı o yüzden ama kuruma çizgisi bu kadar belirgin olmaz diye yazmışlarErken gebelik galiba bu bak benim ki de böyle benziyor
kuruma değil gibi ya kızarmış çünküBazen kuruma çizgisi de böyle oluyormuş aklım karıştı o yüzden ama kuruma çizgisi bu kadar belirgin olmaz diye yazmışlar
Belki kimyasal gebelik olabilir yani beta yükselemiyor.ama bence hem kan ver hemde uzanıp dinlenBat 2 Eylül dü ama bugün testi yapmadan önce lekelenme vardı test hemen çıktı çizgi ve kanama adet gibi yoğun değil fakat kırmızı düşüyor mu dersiniz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?