- 5 Ocak 2021
- 10
- 2
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün ovulasyon günüm. Regl ime 14 gün var daha.Regliniz kac gin gecikti
Yumurtluyorsunuz o zaman bu 3 gunu degerlendirinBugün ovulasyon günüm. Regl ime 14 gün var daha.
Eki Görüntüle 2754221 Fotoğraftaki ovulasyon testimin sonucu. Bugün pozitif çıktı. Yalnız 1 haftaya yakındır hiç bitmeyen gün boyu devam eden bir bulantım var yoğun bir şekilde. Aşırı iştahsızlık var asla yemek yiyemiyorum. Baş dönmem hiç geçmiyor. Minik minik ağrılar giriyor kasıklarıma ve karnıma. Ama gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ovulasyon testim ise pozitif. Bunları yazarken bile aşırı bulantım ve baş dönmem var ve gün boyu asla geçmiyor daha da artıyor. Negatif olmasına rağmen hamile olabilir miyim? Birde ovulasyon dünde bugünde pozitif çıktı bugün mü ilişkiye girmem gerekiyor bebek olması iç
Regale 14gun varsa gebelik testi zaten pozitif cikmaz, kaldiki niye hamilelik testi yaptin? Sen daha yumurtluyosun ,degerlendir once bebis olsun bi bugun .Eki Görüntüle 2754221 Fotoğraftaki ovulasyon testimin sonucu. Bugün pozitif çıktı. Yalnız 1 haftaya yakındır hiç bitmeyen gün boyu devam eden bir bulantım var yoğun bir şekilde. Aşırı iştahsızlık var asla yemek yiyemiyorum. Baş dönmem hiç geçmiyor. Minik minik ağrılar giriyor kasıklarıma ve karnıma. Ama gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ovulasyon testim ise pozitif. Bunları yazarken bile aşırı bulantım ve baş dönmem var ve gün boyu asla geçmiyor daha da artıyor. Negatif olmasına rağmen hamile olabilir miyim? Birde ovulasyon dünde bugünde pozitif çıktı bugün mü ilişkiye girmem gerekiyor bebek olması için?
Gecikmedi daha var ama şimdi test yaptım o kadar görünmez bir çizgi var ki hayalet çizgiden de hayaletRegliniz kac gin gecikti
Bnmkinede bakarmsnzOvulasyon günündesin tabiki de ovülasyon testin pozitif çıkacak bugünleri değerlendirirsen gebelik testin de 14 gün sondra pozitif çıkabilir. Bİrde şu mide bulantsı, baş dönmesi sadece gebilkte görülmüyor.. Artık bunları hep gebelikle bağdaştrmayı bıraksak mı ne dersiniz ?
Benım de öyle hepilişkiye gırıyoruz nolur nolmaZEki Görüntüle 2754221 Fotoğraftaki ovulasyon testimin sonucu. Bugün pozitif çıktı. Yalnız 1 haftaya yakındır hiç bitmeyen gün boyu devam eden bir bulantım var yoğun bir şekilde. Aşırı iştahsızlık var asla yemek yiyemiyorum. Baş dönmem hiç geçmiyor. Minik minik ağrılar giriyor kasıklarıma ve karnıma. Ama gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ovulasyon testim ise pozitif. Bunları yazarken bile aşırı bulantım ve baş dönmem var ve gün boyu asla geçmiyor daha da artıyor. Negatif olmasına rağmen hamile olabilir miyim? Birde ovulasyon dünde bugünde pozitif çıktı bugün mü ilişkiye girmem gerekiyor bebek olması için?
Bnmkinede bakarmsnz
pik olmus gıbı ama daha da koyulasabılır. mutlaka testı yapmaya devam edın.
Doktora gittim alttan muayene ve hormonlara bakildi gayet temiz degerlerin dedi pcostan baksetmedi bende bilmiyorum bu durum cok canimi skmaya baslaei 2 aydir nerdeyse pik goremiyorumMesing polikıstık over var mı acaba sızde? ıkıncı cızgı de genelde hep koyu cıkmıs.