• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ne yapmalıyım? lütfen fikir verin :(

AydanT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
108
41
98
merhaba hanımlar, normalde düzenli bir şekilde 28 günde bir adet olurum. Yumurtlama günümüde şeffaf akıntımdan anlarım o da düzenlidir. Bu ay yumurtlama günümde akıntım geldi ama bir kaç gün sonra üç-dört gün boyunca yine yumurtlama akıntım gibi akıntım vardı. Son adetim 13-19 haziran arasıydı. Beklenen adetim 11 temmuzdu ancak bugün 5. Günüm hala adet olmadım. Pazartesi salı göğüs ağrım kasık ağrım vardı ama şuan onlarda yok sadece sürekli mide ağrıması ve bulantım karışık oluyo. Çarşamba günü idrar testi yaptım negatif dünde kan testine gittim sonuç 0,100 yine negatif geç döllenme durumu varsa kanda çıkmaması normal midir? Benimle aynı durumu yaşayan var mı bana fikir verin lütfen :(
Bu arada doktor yumurtalıklarımın ve rahmimin temiz olduğunu hamileliğe uygun olduğumu söylemişti ilk muayeneye gittiğimde

Kimse yok mu benimle aynı durumda olann? :KK43:
ben aynı durumdayım canım benımde son adet tarıhım 12 hazrıran evde yaptım cızgı cktı gbı kımlerı test bozuk yazdılar...kan testım sonuc senınle aynı beklıyom hala adet olmadım inşallah olmazyız hayırlsıı ıle

Gec dollenme bile olsa kanda dusuk degerde bile olsa cikardi diye dusunuyorum.. giderek artardi. Ama 5 gun gecmesine ragmen cikmamis:( sikinti,stresten de gecikmis olabilir.

merhaba hanımlar, normalde düzenli bir şekilde 28 günde bir adet olurum. Yumurtlama günümüde şeffaf akıntımdan anlarım o da düzenlidir. Bu ay yumurtlama günümde akıntım geldi ama bir kaç gün sonra üç-dört gün boyunca yine yumurtlama akıntım gibi akıntım vardı. Son adetim 13-19 haziran arasıydı. Beklenen adetim 11 temmuzdu ancak bugün 5. Günüm hala adet olmadım. Pazartesi salı göğüs ağrım kasık ağrım vardı ama şuan onlarda yok sadece sürekli mide ağrıması ve bulantım karışık oluyo. Çarşamba günü idrar testi yaptım negatif dünde kan testine gittim sonuç 0,100 yine negatif geç döllenme durumu varsa kanda çıkmaması normal midir? Benimle aynı durumu yaşayan var mı bana fikir verin lütfen :KK43:
Bu arada doktor yumurtalıklarımın ve rahmimin temiz olduğunu hamileliğe uygun olduğumu söylemişti ilk muayeneye gittiğimde

Olsa çıkardı stres hava her şey etkiliyor olursunuz bence

Gec dollenme bile olsa kanda dusuk degerde bile olsa cikardi diye dusunuyorum.. giderek artardi. Ama 5 gun gecmesine ragmen cikmamis:KK43: sikinti,stresten de gecikmis olabilir.
Olsa çıkardı stres hava her şey etkiliyor olursunuz bence
Bu ay stres yapıcak hiç bişeyim olmadıki hangi stresten gecikti bu kadar anlamadım :)

ben aynı durumdayım canım benımde son adet tarıhım 12 hazrıran evde yaptım cızgı cktı gbı kımlerı test bozuk yazdılar...kan testım sonuc senınle aynı beklıyom hala adet olmadım inşallah olmazyız hayırlsıı ıle
Dün akşam çok hafif pembe bi akıntım oldu peçeteye sildiğimde farkettim o kadar az yani. Devamı gelicek mi bekliyorum

Back