• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim lutfen yardim edin.

Ayades

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
9
2
16
32
Sürtünme yoluyla cinsel ilişki yaşadım üzerine adet oldum yinede belirsizlik var. Eczane den test aldım 2 kere ikiside tek çizgi cıktı. 1 ay oldu karnimda şişlik mide bulantısı var kabızlık da yasıyorum. Sizce hamile kalmis olabilir miyim? Adet olmama 3 hafta var yarın kan testi yaptirsam kesin sonuç alir miyim?

Son düzenleme:
Üzerine adet olmuşsun canım imkansız zaten ilişki de sürtünmeyle olmuş

Bence bu tipler hamile kalmak isteyen tipler...yok başka aciklama yok.

Düzensiz adet olduğum için günümü hesaplayamıyorum geçen hafta cuma günü betahcg bakıldı 2.3 çıktı bugün test tekrarlandı 5.2 çıktı doktorun biri negatif dedi birisi de bir hafta sonra tekrarlayalım dedi.sizin yorumlarınız neler

Üzerine adet olmuşsun canım imkansız zaten ilişki de sürtünmeyle olmuş
Öncelikle hepinize merhaba,benim adetim her ay istisnasız şekilde 1-7 gün arasında geriye çekerek ilerliyor.En son 20 Temmuzda adet gördüm normal düzenime göre bu ayın en geç 20 sinde adet olmam gerekiyordu fakat olmadım.8 ayın üstüne bu ayın 14 ünde korumalı olarak ilişki yaşadım.Ne adet ne gebelik belirtim yok.Bu sabah test yaptım negatif çıktı.İlk defa böyle birşey başıma geldi çok stresliyim.Ne olduğu konusunda fikir verip yardımcı olabilir misiniz?Teşekkürler

Öncelikle hepinize merhaba,benim adetim her ay istisnasız şekilde 1-7 gün arasında geriye çekerek ilerliyor.En son 20 Temmuzda adet gördüm normal düzenime göre bu ayın en geç 20 sinde adet olmam gerekiyordu fakat olmadım.8 ayın üstüne bu ayın 14 ünde korumalı olarak ilişki yaşadım.Ne adet ne gebelik belirtim yok.Bu sabah test yaptım negatif çıktı.İlk defa böyle birşey başıma geldi çok stresliyim.Ne olduğu konusunda fikir verip yardımcı olabilir misiniz?Teşekkürler
Stres hormonlar yorgunluk mevsim her şey etkileyebiliyor baya gününüz geçmiş hamile olsanız testte çıkardı bence stres yapmayın gelir o kendiliğinden biraz daha bekleyin doktora gidersiniz olmazsa

Stres hormonlar yorgunluk mevsim her şey etkileyebiliyor baya gününüz geçmiş hamile olsanız testte çıkardı bence stres yapmayın gelir o kendiliğinden biraz daha bekleyin doktora gidersiniz olmazsa
cevabınız için teşekkür ederim evet dediğiniz gibi her şey etkileyebiliyor ama daha önce stres yorgunluk mevsim değişikliği gibi durumlardan hiç etkilenmediğim için şimdi böyle bir gecikme olunca tedirgin oldum

cevabınız için teşekkür ederim evet dediğiniz gibi her şey etkileyebiliyor ama daha önce stres yorgunluk mevsim değişikliği gibi durumlardan hiç etkilenmediğim için şimdi böyle bir gecikme olunca tedirgin oldum
Ne zamandır evlisin canım

Evli değilim ben
Hımm anladım o zaman bekle canım biraz daha normal yani ayda yılda bir de olsa günün geçebilir stres yapma biraz daha olmazsa hormonal olabilir erkeğin göğsüne dokunması bile hormonları yükseltip adeti geciktiriiyor korkma bence stres yapacak bir şey yoktur uzarsa doktora gidersin

Back