Son adet ocak 11 ise test yapın varsa çıkarMerhaba. Ben ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım. Adetim bir hafta gecikti ve ocak 11de yoğun kanamam oldu üç gün kadar sürdü. Normalde adetim 6 gün sürer. Bunun için ayrı bir konu açmıştım zaten. Sonrasında hamile kalmak için çokta umut bağlamamışyım artık düşünmüyordumda ancak adet olmam gereken tarihleri geçtim ve bir takım belirtilerim var. Bir hafta kadar önce çamaşırım pembe ve açık kırmızı damla şeklinde kanamalar oldu çok çok az. Kasıklarımda adet olcakmışım gibi kramplar var ama sanki farklı geliyor. Normalde adetimden önce kahverengi akıntım olurdu oda yok. Göğüslerim çok hassas dokununca çok acıyorlar. Ara ara midem bulanıyor. Lütfen yardımcı olun.
Hamile olabilirsiniz evet, ben de kimyasal sonrası hemen hamile kaldım ve dediğiniz gibi çok üstünde düşünmüyordum. 1 hafta regl belirtileri yaşadım, ha oldu olacak derken hamile olduğumu öğrendim. Hakkınızda hayırlısı olsun.Merhaba. Ben ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım. Adetim bir hafta gecikti ve ocak 11de yoğun kanamam oldu üç gün kadar sürdü. Normalde adetim 6 gün sürer. Bunun için ayrı bir konu açmıştım zaten. Sonrasında hamile kalmak için çokta umut bağlamamışyım artık düşünmüyordumda ancak adet olmam gereken tarihleri geçtim ve bir takım belirtilerim var. Bir hafta kadar önce çamaşırım pembe ve açık kırmızı damla şeklinde kanamalar oldu çok çok az. Kasıklarımda adet olcakmışım gibi kramplar var ama sanki farklı geliyor. Normalde adetimden önce kahverengi akıntım olurdu oda yok. Göğüslerim çok hassas dokununca çok acıyorlar. Ara ara midem bulanıyor. Lütfen yardımcı olun.
Aralık 8de adet olmuştum sonra eşimle korunmadık üç kez ve bende hamilelik belirtileri başladı. Normalde ocak 5 6 gibi adet olmam gerekirken gecikti ve 11de yoğun adet kanamasıyla üç gün kadar sürdü. Kimyasal olduğunu anladım. Her ay düzenli adet gören biriyim normal adet düzenine göre yine olmam gerek bugün hala da olmadım. Yarına dek beklicem yarında olursam test yapıcam hayırlısı inşallah cevaplar için çok teşekkürlerHamile olabilirsiniz evet, ben de kimyasal sonrası hemen hamile kaldım ve dediğiniz gibi çok üstünde düşünmüyordum. 1 hafta regl belirtileri yaşadım, ha oldu olacak derken hamile olduğumu öğrendim. Hakkınızda hayırlısı olsun.
hamile miydiniz o ay acaba bende aynı durumdayım da merak ettimAralık 8de adet olmuştum sonra eşimle korunmadık üç kez ve bende hamilelik belirtileri başladı. Normalde ocak 5 6 gibi adet olmam gerekirken gecikti ve 11de yoğun adet kanamasıyla üç gün kadar sürdü. Kimyasal olduğunu anladım. Her ay düzenli adet gören biriyim normal adet düzenine göre yine olmam gerek bugün hala da olmadım. Yarına dek beklicem yarında olursam test yapıcam hayırlısı inşallah cevaplar için çok teşekkürler
Malesef hayır. Belirtiler insanı çok yanıltıyor eğer ki hamile kalmaya odaklıysanız özellikle. Ama değilseniz, hamilelik testi yapın adetiniz geçince. 8 ay oldu hala gebelik yok artık yavaş yavaş umudum kayboluyor. Doktorada gittim bi sorun yok dedi, adetlerimde düzenli. Anlamıyorum neden çok moralim bozuluyo her ay hüsran içinde kalıyorsunuz ve sonra artık uğraşmamaya ve istememeye başlıyorsunuz ben şu anda o durumdayım. Biliyorum 8 ay hiçbir şey yani yıllarca bekleyen var ama benim tahammülüm o kadar değil. Yaş otuza dayandı artık belirli bi saatten sonra çocukla uğraşmakta zor yani. O yüzden olursa olur olmazsa da çokta fifi durumdayım.hamile miydiniz o ay acaba bende aynı durumdayım da merak ettim
Merhaba ben de Mart ayında kimyasal yaşadım sonra bir daha nasip olmadı o ay eşim doktora gitti varikosel olduğunu öğrendik değerleri düşüktü size tavsiyem bir eşiniz görünsün bazen sağlıksız spermler kimyasalın sebebi olabiliyormuşMalesef hayır. Belirtiler insanı çok yanıltıyor eğer ki hamile kalmaya odaklıysanız özellikle. Ama değilseniz, hamilelik testi yapın adetiniz geçince. 8 ay oldu hala gebelik yok artık yavaş yavaş umudum kayboluyor. Doktorada gittim bi sorun yok dedi, adetlerimde düzenli. Anlamıyorum neden çok moralim bozuluyo her ay hüsran içinde kalıyorsunuz ve sonra artık uğraşmamaya ve istememeye başlıyorsunuz ben şu anda o durumdayım. Biliyorum 8 ay hiçbir şey yani yıllarca bekleyen var ama benim tahammülüm o kadar değil. Yaş otuza dayandı artık belirli bi saatten sonra çocukla uğraşmakta zor yani. O yüzden olursa olur olmazsa da çokta fifi durumdayım.
Gerçekten birbirimizi anlıyoruz bu sitede Allah gönlünüze göre versiin inşAllahh beklenmedik anda Rabbim sevindirsin sizii ümitsiz olmayın ben hep diyorum neyi çok istersen imtihanın olur ya bizimkide öyleMalesef hayır. Belirtiler insanı çok yanıltıyor eğer ki hamile kalmaya odaklıysanız özellikle. Ama değilseniz, hamilelik testi yapın adetiniz geçince. 8 ay oldu hala gebelik yok artık yavaş yavaş umudum kayboluyor. Doktorada gittim bi sorun yok dedi, adetlerimde düzenli. Anlamıyorum neden çok moralim bozuluyo her ay hüsran içinde kalıyorsunuz ve sonra artık uğraşmamaya ve istememeye başlıyorsunuz ben şu anda o durumdayım. Biliyorum 8 ay hiçbir şey yani yıllarca bekleyen var ama benim tahammülüm o kadar değil. Yaş otuza dayandı artık belirli bi saatten sonra çocukla uğraşmakta zor yani. O yüzden olursa olur olmazsa da çokta fifi durumdayım.
evet bende spermden dolayı olabileceğini okumuştum Allah gönlünüze göre versin inşAllaahh dualar edelim birbirimize bol bolMerhaba ben de Mart ayında kimyasal yaşadım sonra bir daha nasip olmadı o ay eşim doktora gitti varikosel olduğunu öğrendik değerleri düşüktü size tavsiyem bir eşiniz görünsün bazen sağlıksız spermler kimyasalın sebebi olabiliyormuş
Amiiin insallah bol bol esma ül Hüsna zikredin zül Celali vel ikram deyin sürekli ben bu ay biraz rahatladım şahsen bunları zikredikceevet bende spermden dolayı olabileceğini okumuştum Allah gönlünüze göre versin inşAllaahh dualar edelim birbirimize bol bol
evet bende adet olsaydım bu ay onu yapmayı düşnüyodm ama hala adet olmadım bat 26 eylüldüAmiiin insallah bol bol esma ül Hüsna zikredin zül Celali vel ikram deyin sürekli ben bu ay biraz rahatladım şahsen bunları zikredikcebir ovu testi alın derim
Canım ben de aynı tarih bat bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırızevet bende adet olsaydım bu ay onu yapmayı düşnüyodm ama hala adet olmadım bat 26 eylüldü
sende var mı belirti canımCanım ben de aynı tarih bat bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırız
Mutlaka eşin sperm tahlili yaptırsın. Sende sorun olmadığına göre ve gebelik olmadığına göre spermde sıkıntı olabilir. Sorunu bulunca çözüm odaklı gidilir daha çabuk sonuç alırsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahMalesef hayır. Belirtiler insanı çok yanıltıyor eğer ki hamile kalmaya odaklıysanız özellikle. Ama değilseniz, hamilelik testi yapın adetiniz geçince. 8 ay oldu hala gebelik yok artık yavaş yavaş umudum kayboluyor. Doktorada gittim bi sorun yok dedi, adetlerimde düzenli. Anlamıyorum neden çok moralim bozuluyo her ay hüsran içinde kalıyorsunuz ve sonra artık uğraşmamaya ve istememeye başlıyorsunuz ben şu anda o durumdayım. Biliyorum 8 ay hiçbir şey yani yıllarca bekleyen var ama benim tahammülüm o kadar değil. Yaş otuza dayandı artık belirli bi saatten sonra çocukla uğraşmakta zor yani. O yüzden olursa olur olmazsa da çokta fifi durumdayım.
Yok canım henüz bir belirtim yok senin var mısende var mı belirti canım
Bu zaten yapılacak bir şey ama doktor aralığa kadar deneyin öyle gelin dedi. Olmazsa eğer hormon ve spermigrama bakılacak. Eşimde birazda alkol tüketimi var onada ara verdi içmiyor. Bakalım ne olacak eğer olumlu gelişme olursa mutlaka haber ederim. Şuan tam olarak çocuk için yormuyoruz kendimizi. Akışına bıraktık. Birlikte olmak istediğimizde düzeni koruyarak beraber oluyoruz.Mutlaka eşin sperm tahlili yaptırsın. Sende sorun olmadığına göre ve gebelik olmadığına göre spermde sıkıntı olabilir. Sorunu bulunca çözüm odaklı gidilir daha çabuk sonuç alırsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Amin saolun cümlemize içinde sizle beraber rabbim herkesin gönlüne göre versin aynı şekilde. Ben neler duyuyorum millet evlilik dışı zerre tanesiyle gebe kalıyo sonra doğurup çöpe atıyor ama canı gönülden isteyene nasip olmuyor. Bu nasıl bişiy aklım almıyor!Gerçekten birbirimizi anlıyoruz bu sitede Allah gönlünüze göre versiin inşAllahh beklenmedik anda Rabbim sevindirsin sizii ümitsiz olmayın ben hep diyorum neyi çok istersen imtihanın olur ya bizimkide öyle
Görünecek zaten ama şöyle; ben doktora gittiğimde doktor aralığa kadar deneyin olmazsa sana hormon testi eşinede spermigram yaparız dedi. Eşim hemen yapmak istedi ama daha yeni evli olduğumuz için acele etmek istemedim. Zaten sonunda olacak. Her şeyin hayırlısı ne diyeyim.Merhaba ben de Mart ayında kimyasal yaşadım sonra bir daha nasip olmadı o ay eşim doktora gitti varikosel olduğunu öğrendik değerleri düşüktü size tavsiyem bir eşiniz görünsün bazen sağlıksız spermler kimyasalın sebebi olabiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?