Hamile miyim lütfen bakın

Melike432

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
44
18
3
23
Ovülasyon testi kullandım bu ay adetin 8. Gününde çift çizgi gördüm ve değerlendirdim fakat çok erkendi çünkü adet döngüm korunmayı bıraktıktan sonra hep düzensizleşti ve 34 günde bir olmaya başladım o yüzden yumurtlamam da geç olur diye düşündüm testlere devam ettim ve adete 1 hafta kala lh çok yüksek çıkmaya başladı erken hamilelik testi yaptım ve bu şekilde sizce hamilelik mi yoksa bir sorun mu

Eklentiler

• IMG_4782.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG_4783.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_4784.webp
    77,4 KB · Görüntüleme: 128
Teste göre hamile görünüyorsunuz. Kan verin bence bir an önce durumu netlemek için. Regliye kaç gün vardı?

Geçen ayın 18 inde oldum ama korunmayı bıraktıktan sonra hep düzensizleşti o yüzden tam bu ay ne zaman olurum bilmiyorum

Geçen ayın 18 inde oldum ama korunmayı bıraktıktan sonra hep düzensizleşti o yüzden tam bilmiyorum

Ay hamilesin hangi gün pikti onu anlayamadım 8 yazan mi

Geçen ayın 18 inde oldum ama korunmayı bıraktıktan sonra hep düzensizleşti o yüzden tam bilmiyorum
28 şubattaki yumurtlamanız tutmuş demek ki. Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin kan verince buraya da yazın. Bize de dua edin

Ay hamilesin hangi gün pikti onu anlayamadım 8 yazan mi
5 yazandı büyük ihtimalle ama son zamanlarda lh çok yüksek çıkmaya başladı bende anlamadım dedim hamilelik testi yapayım o da böyle çıktı şimdi gittim başka testler aldım onlara bakıcam sonucu eklerim Allah isteyen herkese nasip etsin bende 8 aylık evliyim 6 aydır deniyorduk kimyasal gebelik yaşadım 2 ay önce inşallah bu da öyle değildir rabbim inşallah hepimize nasip etsin

Kızlar biri artımed diğeri predictor erken gebelik

Eklentiler

• 9CAF9E6D-04FC-4962-82A5-8FC160682E92.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 107
Aslında biraz korkuyorum daha hastalığıma bir hafta var nasıl böyle çıktı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…