Teste göre hamile görünüyorsunuz. Kan verin bence bir an önce durumu netlemek için. Regliye kaç gün vardı?Ovülasyon testi kullandım bu ay adetin 8. Gününde çift çizgi gördüm ve değerlendirdim fakat çok erkendi çünkü adet döngüm korunmayı bıraktıktan sonra hep düzensizleşti ve 34 günde bir olmaya başladım o yüzden yumurtlamam da geç olur diye düşündüm testlere devam ettim ve adete 1 hafta kala lh çok yüksek çıkmaya başladı erken hamilelik testi yaptım ve bu şekilde sizce hamilelik mi yoksa bir sorun mu
Ay hamilesinOvülasyon testi kullandım bu ay adetin 8. Gününde çift çizgi gördüm ve değerlendirdim fakat çok erkendi çünkü adet döngüm korunmayı bıraktıktan sonra hep düzensizleşti ve 34 günde bir olmaya başladım o yüzden yumurtlamam da geç olur diye düşündüm testlere devam ettim ve adete 1 hafta kala lh çok yüksek çıkmaya başladı erken hamilelik testi yaptım ve bu şekilde sizce hamilelik mi yoksa bir sorun mu
28 şubattaki yumurtlamanız tutmuş demek ki. Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinGeçen ayın 18 inde oldum ama korunmayı bıraktıktan sonra hep düzensizleşti o yüzden tam bilmiyorum
5 yazandı büyük ihtimalle ama son zamanlarda lh çok yüksek çıkmaya başladı bende anlamadım dedim hamilelik testi yapayım o da böyle çıktı şimdi gittim başka testler aldım onlara bakıcam sonucu eklerim Allah isteyen herkese nasip etsin bende 8 aylık evliyim 6 aydır deniyorduk kimyasal gebelik yaşadım 2 ay önce inşallah bu da öyle değildir rabbim inşallah hepimize nasip etsinAy hamilesinhangi gün pikti onu anlayamadım 8 yazan mi
Beta 139 çıktı28 şubattaki yumurtlamanız tutmuş demek ki. Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinkan verince buraya da yazın. Bize de dua edin
Yaaa masallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBeta 139 çıktı
Çok teşekkür ederim isteyen herkese rabbim nasip etsinYaaa masallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ayyy amin inşallahÇok teşekkür ederim isteyen herkese rabbim nasip etsin
Adetten ziyade yumurtlama zamanı önemli.sizin 28 şubatta olmuş anladığım kadarıyla.14 gün geçmiş içiniz ferah olsunAslında biraz korkuyorum daha hastalığıma bir hafta var nasıl böyle çıktı anlamadım
Benim de 138 çıktı dün aynı ilerlicez demek kiBeta 139 çıktı
Çok sağolun rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.Benim de 138 çıktı dün aynı ilerlicez demek kihayırlı olsun
3 hafta 4 günlük için güzel sonuç mu acabaBenim de 138 çıktı dün aynı ilerlicez demek kihayırlı olsun
Evet güzel bence zaten önemli olan artışmış3 hafta 4 günlük için güzel sonuç mu acaba
Pazartesi günü tekrar kan vericem bakalımEvet güzel bence zaten önemli olan artışmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?