• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim lütfen bakın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
haftasonu sabah ilk idrarla yap bi daha test cnm ,bazen hastaneden de yanlis sonuç çıkabiliyor ne biliyoruz ki hastanede bakılan beta hcg cihazlarının bozuk olmadığını ben ank nin onemli bi univ nin laboratuvarinda calisiyorum bi ara herkeste troid var gibi çıkıyordu megerse cihazın kiti bozulmuş son kullanma tarihi geçmediği halde butu hastaların troid hormonları yüksekti yani o yuzden uzulme tekrarla adet olana kadar takma kafana

7
haftasonu sabah ilk idrarla yap bi daha test cnm ,bazen hastaneden de yanlis sonuç çıkabiliyor ne biliyoruz ki hastanede bakılan beta hcg cihazlarının bozuk olmadığını ben ank nin onemli bi univ nin laboratuvarinda calisiyorum bi ara herkeste troid var gibi çıkıyordu megerse cihazın kiti bozulmuş son kullanma tarihi geçmediği halde butu hastaların troid hormonları yüksekti yani o yuzden uzulme tekrarla adet olana kadar takma kafana
Sağol canım, hiç ümitlenmek istemiyorum bi daha bilmiyorum test yapsam mı uzun süre yapasım yok 😔

Peki pozitif olan idrar test hemen mi ikinci çizgi çıktı yani 5 dk içerisinde mi çıktı ikinci çizgi . Yoksa uzun süre bekledikten sonramı

Back