- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.042
- 1.123
- Konu Sahibi kaymaklisambali
kız maşallahhh hamılesın allahın ıznıyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah çıkar inşAllahdeğer muhtemelen 20-30 aralığında çıkar hemen kan verin :)
Ya Allah'ım inşAllahkız maşallahhh hamılesın allahın ıznıyle
Verdin mi kan ?Başka bakacak olan yok mu kan verene kadar dayanamıyorum![]()
4 te çıkabilcem eşimi bekliyorumVerdin mi kan ?
İnşAllah yaaHamilesin baya belirgin silik cizgi ya hayalet gibi degil de Boyle pembemsi sekilde gorundugune gore vardir kesin♥
E az kalmış 4 e inşallah betan yüksektir ve sağlıklı bir şekilde yükselir4 te çıkabilcem eşimi bekliyorum![]()
2. Cizgi silikte olsa var hayirli olsun insaAllah kanda da cikar
İnşAllah yaa ❤
İnşallah bebiş vardır rabbim hayırlısını versinKan vericem direk canım![]()
Fotografi büyütmeden bile görebiliyorum insallah vardir mutlaka kan testi yapın
Hadi inşallahKızlaaar şimdi gidiyorum hastaneye, hepinizden Allah razı olsun. İnşAllah mutlu haberi verebilirim![]()
Hadi hayırlısı güzel sonuç alırsn insAllahKan verdim 1 buçuk saat sonra çıkıcak bakalım bekliyorum. Bi tane daha test yaptım aynı siliklikte çıktı![]()
Kan verdim 1 buçuk saat sonra çıkıcak bakalım bekliyorum. Bi tane daha test yaptım aynı siliklikte çıktı![]()
Hayirli olsun cnm insallah bebegin seninledir belirtilerin varmiydi adetin duzensiz dedin sat 10 aralik ondan once ki ne zaman oldun adetKan verdim 1 buçuk saat sonra çıkıcak bakalım bekliyorum. Bi tane daha test yaptım aynı siliklikte çıktı![]()
Hamile değilmişimHayirli olsun cnm insallah bebegin seninledir belirtilerin varmiydi adetin duzensiz dedin sat 10 aralik ondan once ki ne zaman oldun adet