- 12 Aralık 2023
- 948
- 912
- 23
- Konu Sahibi valerianka
-
tebriklerrrBugün tekrar test yaptım bu şekilde çıktı
İlk olacak Allah kısmet ederse inşallah henüz regli gecikmesi yaşamadım planlı hamilelik diye böyle erkenci davrandım biraz. Dün gece inanılmaz bel ağrım vardı çok az bulantım oldu. Sabah testi tekrarladım çizgi düne göre koyulaştı inşallah böyle devam edertebriklerrrne gibi belirtileriniz vardı acaba? ilk gebeliğiniz mi? biraz bana da bilgi verir misiniz, 1 gün gecikti reglim :))
Adetin de gecikme vardı senin koyu çizgi çıkması gerekir canım emin olmak için sağlık ocağına git test ver bence en acilindenHanımlaar bişey sormak istiyorum dün erken gebelik testi yapıp yollamıştım size biz çizgi vardı bugün yine yaptım erken gebelikte yine aynı sekilde cıktı normal gebelik yaptım adetim geçtiği için onda daha silik çıktı nedendir acaba
10a kadar kan alıyolar pazartesiye kalıyorum mecbur. Olmadığını düşünüyorum artık ya gidip test verip tekrar heveslenmek istemiyorumAdetin de gecikme vardı senin koyu çizgi çıkması gerekir canım emin olmak için sağlık ocağına git test ver bence en acilinden
10a kadar kan alıyolar pazartesiye kalıyorum mecbur. Olmadığını düşünüyorum artık ya gidip test verip tekrar heveslenmek istemiyorum
Çok teşekkür ederim seni de çok tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah.Cok iyi anlıyorum seni umutlanmak istemiyor insan. İnsallah vardır canım ya ikimiz içinde dua edeceğimbir çok kez örneklerini okudum geç dollenme olabilir. Reglin düzenli midir?
O zaman hala umut var sıkma hiç canını testler yanıltıcı olabilir pazartesiye kadar bekleyip bir doktora görünürsünÇok teşekkür ederim seni de çok tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah.. Reglm düzenli uygulamanın verdiği tarihte olurum her ay 32 günde 1 oluyorum
İnşallah canımmO zaman hala umut var sıkma hiç canını testler yanıltıcı olabilir pazartesiye kadar bekleyip bir doktora görünürsün
Tebrik ederimm hayırlı olsunKızlar kan testim çıktı 3 haftalık gözüküyor inşallah devam eder ilk gebelik heyecanım
Çok teşekkür ederim canımTebrik ederimm hayırlı olsunnerde yaptırdınız acaba testi
Ne kadar acaba test fiyatı özel olmayacaksaÇok teşekkür ederim canımeve yakın özel bir hastanede yaptırdım ben de sağlık ocağına yetişemeyince.
250₺ idi canım. Ama değişir herhalde her yerde gitmeden ara sor istediğine yere istersenNe kadar acaba test fiyatı özel olmayacaksa
Tamamdır çok teşekkür ederim250₺ idi canım. Ama değişir herhalde her yerde gitmeden ara sor istediğine yere istersen
Testi tekrarlayın sabah yineArkadaşlar selam herkese öncelikle gönlünden geçen her şeyin kabul olduğu günler diliyorum
Bu ay ovulasyon günlerimi çok iyi değerlendirdik reglime 7 gün kaldı. Erken gebelik testi yaptım sabah ilk hiçbir çizgi yoktu sonra silik bir çizgi belirdi. Hamile miyim sizce?
Kan testine gideyim mi?
bugün tekrarladım daha koyu çıktı eklemiştim onu da. Kan testi verdim beta değerim 42.31 çıktı bir kaç gün daha bekleyeceğim umarım sağlıklı bir şekilde yükselir artıkTesti tekrarlayın sabah yine
Laboquick hassasiyeti çok yüksek gerçekten adetten hemen sonra bile çizgisi belirgin.ama şuan bir gebenin günlüğünün ovülasyon testini kullanıyorum yumurtlama olmayan günler yok denecek kadar bellisizlaboquick güvenmiyorum ovülasyon testi bu ay bende hep pik çıktı. ona inancım gitti. prodictor ve freely iyi diyorlar erken gebelik için
Ya ne güzel hayırlı olsunbugün tekrarladım daha koyu çıktı eklemiştim onu da. Kan testi verdim beta değerim 42.31 çıktı bir kaç gün daha bekleyeceğim umarım sağlıklı bir şekilde yükselir artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?