Hamile miyim? Lütfen bakar mısınız?

Benim için mi söylediniz? Erken gebelik testi regliye 6 gün kala sonuç verebiliyor diye biliyorum o sebeple bir umut yaptım
Evet sizin icin dedim.Bana kalirsa erken gebelik testi sadece para tuzagi en azindan adete 2 gun kalsin öyle test yapin adete 1 hafta kala acak kanda cıkar varsa idrara gececek kadar cok olmaz beta hcg bu 3. gebeligim yasadigim tecrubelere dayanarak söylüyoru

Gecikti 6 gün. Ama eğer olduysa ayın 8 indeki birliktelikte olduğunu düşünüyorum
Öyleyse kan testi ile netleştirin derim. Çünkü regli de gecikme var. İdrar testleri yanıltıcı olabilir. Kan ile emin olursunuz. Belirtileriniz neler bu arada?

Haklısınız umutlanmamakta fayda var. Söyledikleriniz mantıklı elbet ama inşallah pozitiftir sonucum öyle olsun çok isterim çok fazla başlık okudum burada bu şekilde erkenden öğrenenler de olmuştu

Haklısınız umutlanmamakta fayda var. Söyledikleriniz mantıklı elbet ama inşallah pozitiftir sonucum öyle olsun çok isterim çok fazla başlık okudum burada bu şekilde erkenden öğrenenler de olmuştu
Mesela ben ilk hamileligimi adete 3 gün barken silik cizgiyle ögrendim erkenden ögrenmek de iyi degil beta yukseldi mi kimyasal mi normal mi kese olustu mu vs vs beklemek cok yorucu.Allah gonlunuze gore versin

Normalde adet öncesi 1 hafta kadar öncesinde gögüs ağrılarım ve kasık ağrılarım başlar. Bu ay başlamadı o yüzden bi değişiklik olduğunu farkettim. Adet günü geldi olamadım yine ağrılarım yoktu son 2 gündür özellikle sol kasığımda ağrı var sol bacağıma vuruyor. Akıntım var ama normalde de akıntım vardı tamamen bu duruma yoramıyorum açıkçası
Öyleyse kan testi ile netleştirin derim. Çünkü regli de gecikme var. İdrar testleri yanıltıcı olabilir. Kan ile emin olursunuz. Belirtileriniz neler bu arada?ce

Öyleyse kan testi ile netleştirin derim. Çünkü regli de gecikme var. İdrar testleri yanıltıcı olabilir. Kan ile emin olursunuz. Belirtileriniz neler bu arada?

Benim için mi söylediniz? Erken gebelik testi regliye 6 gün kala sonuç verebiliyor diye biliyorum o sebeple bir umut yaptım
herkeste aynı olmayabiliyor , benim ilk gebeliğim planlıydı regle 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı regl günü yaptığımda pozitif çıktı, ama ufakta olsa silik bir çizginiz var birkaç gün sonra yenileyin yada kan testi verin ,

Mesela ben ilk hamileligimi adete 3 gün barken silik cizgiyle ögrendim erkenden ögrenmek de iyi degil beta yukseldi mi kimyasal mi normal mi kese olustu mu vs vs beklemek cok yorucu.Allah gonlunuze gore versin
Çok haklısınız bu benim için ilk deneyim olacak kismetse. Her duyguyu zirvede yaşıyorum. Daha önce hiç gebelik olmadı kimyasal vs yaşamadım bu sebeple bilmiyorum. regli tarihim geçene kadar bekleyeceğim inşallah umduğum gibi olur. Yavrularınızı Allah size bağışlasın inşallah

Bence kan testi vererek netleştirin yarın . Sizin için en hayırlısı olur . Bu şekilde var mı yok mu diye beklemek çok zor ve yıpratıcı. Şüpheleriniz var hem regliniz de gecikmiş güçlü sebepler . İnşallah umduğunuz gibi olur pozitifi görürsünüz ve bana da umut olursunuz

İnşallah hakkımız da hayırlısı olur burdan bilgilendireceğim sizi

Evet ben de öyle okudum burada bir çok kez. Bir kaç gün daha bekleyip testi tekrarlamakta fayda var. Bu soru işaretleri ile var mı yok mu diye düşünmekten kendimi yemezsem tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…