• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim? Lütfen bakar mısınız?

Bugün tekrar test yaptım bu şekilde çıktı 🥹🥹

Eklentiler

• IMG_1249.jpeg
    IMG_1249.jpeg
    48,8 KB · Görüntüleme: 228
Hanımlaar bişey sormak istiyorum dün erken gebelik testi yapıp yollamıştım size biz çizgi vardı bugün yine yaptım erken gebelikte yine aynı sekilde cıktı normal gebelik yaptım adetim geçtiği için onda daha silik çıktı nedendir acaba

tebriklerrr :halay: ne gibi belirtileriniz vardı acaba? ilk gebeliğiniz mi? biraz bana da bilgi verir misiniz, 1 gün gecikti reglim :))
İlk olacak Allah kısmet ederse inşallah henüz regli gecikmesi yaşamadım planlı hamilelik diye böyle erkenci davrandım biraz. Dün gece inanılmaz bel ağrım vardı çok az bulantım oldu. Sabah testi tekrarladım çizgi düne göre koyulaştı inşallah böyle devam eder 🙏🏻🙏🏻 az önce de kan testi verdim dayanamadım 🤔 iki saat sonra çıkacak bakalım

Hanımlaar bişey sormak istiyorum dün erken gebelik testi yapıp yollamıştım size biz çizgi vardı bugün yine yaptım erken gebelikte yine aynı sekilde cıktı normal gebelik yaptım adetim geçtiği için onda daha silik çıktı nedendir acaba
Adetin de gecikme vardı senin koyu çizgi çıkması gerekir canım emin olmak için sağlık ocağına git test ver bence en acilinden

10a kadar kan alıyolar pazartesiye kalıyorum mecbur. Olmadığını düşünüyorum artık ya gidip test verip tekrar heveslenmek istemiyorum

Cok iyi anlıyorum seni umutlanmak istemiyor insan. İnsallah vardır canım ya ikimiz içinde dua edeceğim 🙏🏻bir çok kez örneklerini okudum geç dollenme olabilir. Reglin düzenli midir?

Cok iyi anlıyorum seni umutlanmak istemiyor insan. İnsallah vardır canım ya ikimiz içinde dua edeceğim 🙏🏻bir çok kez örneklerini okudum geç dollenme olabilir. Reglin düzenli midir?
Çok teşekkür ederim seni de çok tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah. 🙏. Reglm düzenli uygulamanın verdiği tarihte olurum her ay 32 günde 1 oluyorum

Çok teşekkür ederim seni de çok tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah. 🙏. Reglm düzenli uygulamanın verdiği tarihte olurum her ay 32 günde 1 oluyorum
O zaman hala umut var sıkma hiç canını testler yanıltıcı olabilir pazartesiye kadar bekleyip bir doktora görünürsün 🥰

Kızlar kan testim çıktı 3 haftalık gözüküyor inşallah devam eder ilk gebelik heyecanım 🥰🥰

Eklentiler

• IMG_1254.jpeg
    IMG_1254.jpeg
    34,4 KB · Görüntüleme: 212
Arkadaşlar selam herkese öncelikle gönlünden geçen her şeyin kabul olduğu günler diliyorum:KK200:

Bu ay ovulasyon günlerimi çok iyi değerlendirdik reglime 7 gün kaldı. Erken gebelik testi yaptım sabah ilk hiçbir çizgi yoktu sonra silik bir çizgi belirdi. Hamile miyim sizce?

Kan testine gideyim mi?
Testi tekrarlayın sabah yine

laboquick güvenmiyorum ovülasyon testi bu ay bende hep pik çıktı. ona inancım gitti. prodictor ve freely iyi diyorlar erken gebelik için
Laboquick hassasiyeti çok yüksek gerçekten adetten hemen sonra bile çizgisi belirgin.ama şuan bir gebenin günlüğünün ovülasyon testini kullanıyorum yumurtlama olmayan günler yok denecek kadar bellisiz

bugün tekrarladım daha koyu çıktı eklemiştim onu da. Kan testi verdim beta değerim 42.31 çıktı bir kaç gün daha bekleyeceğim umarım sağlıklı bir şekilde yükselir artık
Ya ne güzel hayırlı olsun 🥰 peki bizimle paylaşır mısınız ilişki günlerini ne sıklkla yaptınız ne kadar beklediniz yatakta folik asit ne kullandınız ekstra başka birşey yaptınız mı

Back