Hamile miyim? Lütfen bakar mısınız?

Ya ne güzel hayırlı olsun peki bizimle paylaşır mısınız ilişki günlerini ne sıklkla yaptınız ne kadar beklediniz yatakta folik asit ne kullandınız ekstra başka birşey yaptınız mı
Allahım size de nasip etsin inşallah
4 ay öncesinde eşimde morfoloji sorunu olduğunu öğrendik ovulasyon günlerini değerlendirmeden korunmasız iliskiye giriyorduk hiç gebelik oluşmadı. İkimizde kontrollerimizi yaptırdık eşim tedaviye başladı. 4 ay sonra eşim tekrar test verdi çok şükür her şey yolundaydı bu ay da ovulasyon günlerimizi değerlendirdik. Uygulamadan takip ediyordum önceden ovulasyon testi aldim onunla takip ettik. Folik asite de 4 ay önce başlamıştım ama 4 ay boyunca düzenli kullandım diyemem. Bu takipli ilişkiden sonra düzenli kullandım hala devam ediyorum. Solgarin folik asitini kullanıyorum.

İlişki günleri bu şekilde oldu canım. ( kalp olan günler ilişki günleri)

Eklentiler

• IMG_1255.png
    111,5 KB · Görüntüleme: 117
canım hayırlı olsun çok sevindim sağlıcakla kucağınıza almakta nasip olsun inşallah. bizlere de çok dua et

canım hayırlı olsun çok sevindim sağlıcakla kucağınıza almakta nasip olsun inşallah. bizlere de çok dua et
Allah nasip etsin inşallah hepiniz dualarimdasiniz. Sizler de bana edin sağlıklı bir şekilde yükselsin.
Burada birbirimizle paylaşırız

Allah nasip etsin inşallah hepiniz dualarimdasiniz. Sizler de bana edin sağlıklı bir şekilde yükselsin.
Burada birbirimizle paylaşırız
benim regli 1 gün geçti şuan belirtilerimde yumurtlamadan bu yana hiç kesilmedi ama test yapmak istemiyorum bugün de olmazsam yarın yapacağım canım haber vereceğim sizlere de

benim regli 1 gün geçti şuan belirtilerimde yumurtlamadan bu yana hiç kesilmedi ama test yapmak istemiyorum bugün de olmazsam yarın yapacağım canım haber vereceğim sizlere de
Ben çok sabirsizdim duramadım yerimde bel ağrısı da çok fazla hala o da etkiledi biraz. İnsallah güzel haberlerini bekliyoruz

Ben çok sabirsizdim duramadım yerimde bel ağrısı da çok fazla hala o da etkiledi biraz. İnsallah güzel haberlerini bekliyoruz
bende sabırsız biriyim ama 6 aydır olmayınca problem bile yokken o yüzden bu ay daha sakin kalıyorum :)

Ovulasyonu takip ettin mi bu süreçte en güzeli stressiz olmak
evet bu ay laboquik testlerini aldım ama yumurtlamadan sonra sürekli pik devam etti ben de akıntıma göre ilerledim yani çok övülen o test bende işe yaramadı. herhangi bir hormanel sorunum da yokmuş gitmiştim kadın doğuma her şey iyi dedi

Ben de onunla takip ettim bu ay. Akıntı hiç takip edemiyorum.

Ben de onunla takip ettim bu ay. Akıntı hiç takip edemiyorum.
ben de yumurtlamadan sonra sürekli iki çizgide pikti yaklaşık 10 gün aynı renkteydi iki çizgide. eğer gebe kaldıysam anca öyle fikrim değişir laboquike karşı gebelik testi için hangi markayı önerirsin canım

İnşallah öyledir gebelik oluştuğunda da ovulasyon testinin pozitif çıktığını okumuştum bir kaç kişide. Ben erken gebelik testinde de laboquick kullandım canım kan testine gitmeseydim. Predictor almayı düşünüyordum eczaneden en güvenilir oymuş

inşallah canım eve giderken alacağım bende umarım güzel haberler vermek nasip olur

Ovulasyon günü dediğimiz su turkuaz renkli olan günler diye biliyorum değil mi nasıl degerlendiridk derken nasıl yaptınız artık yoruldum gerçekten benimde bir evladım olsun istiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-22-22-01-28-482_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 102
Ovulasyon günü dediğimiz su turkuaz renkli olan günler diye biliyorum değil mi nasıl degerlendiridk derken nasıl yaptınız artık yoruldum gerçekten benimde bir evladım olsun istiyorum
Bu uygulamayı bilmiyorum. Pembe günler adet günleriniz ise turkuaz günler ovulasyon günleriniz oluyor en önemli gün ise yuvarlak içinde olan. O gün ve o günden bir gün önce sonrasını mutlaka değerlendirmek gerektiği söyleniyor. Bu şekilde dene istersen daha sonra ovulasyon testi de alarak günlerini tespit edebilirsin çünkü herkesin yumurtlama günü farklı olabiliyormuş uygulama ortalama günleri gösteriyor.

Birde gün aşırı daha mı iyi olur yoksa 2 günde bir mi daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…