- 12 Aralık 2023
- 948
- 912
- 23
- Konu Sahibi valerianka
-
Allahım size de nasip etsin inşallahYa ne güzel hayırlı olsunpeki bizimle paylaşır mısınız ilişki günlerini ne sıklkla yaptınız ne kadar beklediniz yatakta folik asit ne kullandınız ekstra başka birşey yaptınız mı
Allah nasip etsin inşallah hepiniz dualarimdasiniz. Sizler de bana edin sağlıklı bir şekilde yükselsin.canım hayırlı olsun çok sevindim sağlıcakla kucağınıza almakta nasip olsun inşallah. bizlere de çok dua et
benim regli 1 gün geçti şuan belirtilerimde yumurtlamadan bu yana hiç kesilmedi ama test yapmak istemiyorum bugün de olmazsam yarın yapacağım canım haber vereceğim sizlere deAllah nasip etsin inşallah hepiniz dualarimdasiniz. Sizler de bana edin sağlıklı bir şekilde yükselsin.
Burada birbirimizle paylaşırız
Ben çok sabirsizdim duramadım yerimde bel ağrısı da çok fazla hala o da etkiledi biraz. İnsallah güzel haberlerini bekliyoruzbenim regli 1 gün geçti şuan belirtilerimde yumurtlamadan bu yana hiç kesilmedi ama test yapmak istemiyorum bugün de olmazsam yarın yapacağım canım haber vereceğim sizlere de
bende sabırsız biriyim ama 6 aydır olmayınca problem bile yokken o yüzden bu ay daha sakin kalıyorum :)Ben çok sabirsizdim duramadım yerimde bel ağrısı da çok fazla hala o da etkiledi biraz. İnsallah güzel haberlerini bekliyoruz
Ovulasyonu takip ettin mi bu süreçte en güzeli stressiz olmakbende sabırsız biriyim ama 6 aydır olmayınca problem bile yokken o yüzden bu ay daha sakin kalıyorum :)
evet bu ay laboquik testlerini aldım ama yumurtlamadan sonra sürekli pik devam etti ben de akıntıma göre ilerledim yani çok övülen o test bende işe yaramadı. herhangi bir hormanel sorunum da yokmuş gitmiştim kadın doğuma her şey iyi dediOvulasyonu takip ettin mi bu süreçte en güzeli stressiz olmak
Ben de onunla takip ettim bu ay. Akıntı hiç takip edemiyorum.evet bu ay laboquik testlerini aldım ama yumurtlamadan sonra sürekli pik devam etti ben de akıntıma göre ilerledim yani çok övülen o test bende işe yaramadı. herhangi bir hormanel sorunum da yokmuş gitmiştim kadın doğuma her şey iyi dedi
ben de yumurtlamadan sonra sürekli iki çizgide pikti yaklaşık 10 gün aynı renkteydi iki çizgide. eğer gebe kaldıysam anca öyle fikrim değişir laboquike karşıBen de onunla takip ettim bu ay. Akıntı hiç takip edemiyorum.
İnşallah öyledir gebelik oluştuğunda da ovulasyon testinin pozitif çıktığını okumuştum bir kaç kişide. Ben erken gebelik testinde de laboquick kullandım canım kan testine gitmeseydim. Predictor almayı düşünüyordum eczaneden en güvenilir oymuşben de yumurtlamadan sonra sürekli iki çizgide pikti yaklaşık 10 gün aynı renkteydi iki çizgide. eğer gebe kaldıysam anca öyle fikrim değişir laboquike karşıgebelik testi için hangi markayı önerirsin canım
inşallah canımİnşallah öyledir gebelik oluştuğunda da ovulasyon testinin pozitif çıktığını okumuştum bir kaç kişide. Ben erken gebelik testinde de laboquick kullandım canım kan testine gitmeseydim. Predictor almayı düşünüyordum eczaneden en güvenilir oymuş
Umarım güzel haberlerini alırızinşallah canımeve giderken alacağım bende umarım güzel haberler vermek nasip olur
Ben testleri aldım ama ilk idrarla mı yapmam gerekiyor acabaUmarım güzel haberlerini alırız
Sabah uyanır uyanmaz bir şey yiyip içmeden yapılmasını öneriyorlar genelde istersen sabah deneBen testleri aldım ama ilk idrarla mı yapmam gerekiyor acaba
Ovulasyon günü dediğimiz su turkuaz renkli olan günler diye biliyorum değil mi nasıl degerlendiridk derken nasıl yaptınız artık yoruldum gerçekten benimde bir evladım olsun istiyorumArkadaşlar selam herkese öncelikle gönlünden geçen her şeyin kabul olduğu günler diliyorum
Bu ay ovulasyon günlerimi çok iyi değerlendirdik reglime 7 gün kaldı. Erken gebelik testi yaptım sabah ilk hiçbir çizgi yoktu sonra silik bir çizgi belirdi. Hamile miyim sizce?
Kan testine gideyim mi?
Bu uygulamayı bilmiyorum. Pembe günler adet günleriniz ise turkuaz günler ovulasyon günleriniz oluyor en önemli gün ise yuvarlak içinde olan. O gün ve o günden bir gün önce sonrasını mutlaka değerlendirmek gerektiği söyleniyor. Bu şekilde dene istersen daha sonra ovulasyon testi de alarak günlerini tespit edebilirsin çünkü herkesin yumurtlama günü farklı olabiliyormuş uygulama ortalama günleri gösteriyor.Ovulasyon günü dediğimiz su turkuaz renkli olan günler diye biliyorum değil mi nasıl degerlendiridk derken nasıl yaptınız artık yoruldum gerçekten benimde bir evladım olsun istiyorum
Birde gün aşırı daha mı iyi olur yoksa 2 günde bir mi daha mantıklıBu uygulamayı bilmiyorum. Pembe günler adet günleriniz ise turkuaz günler ovulasyon günleriniz oluyor en önemli gün ise yuvarlak içinde olan. O gün ve o günden bir gün önce sonrasını mutlaka değerlendirmek gerektiği söyleniyor. Bu şekilde dene istersen daha sonra ovulasyon testi de alarak günlerini tespit edebilirsin çünkü herkesin yumurtlama günü farklı olabiliyormuş uygulama ortalama günleri gösteriyor.
Ovulasyon günlerinde her gün daha garanti olur diğer günler gün aşırı olabilir en önemli günleri güzel değerlendirin derimBirde gün aşırı daha mı iyi olur yoksa 2 günde bir mi daha mantıklı
Hangi folik asit kullanıyorsun bide kan testinin sonucu ne çikti inşallah vardırEvet ilk 10 dk içinde çıktı çok uzun süre beklemedim. Folik asit kullanıyorum gebelik düşündüğüm için başlamıştım. Çok teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?