- 12 Aralık 2023
- 948
- 912
- 23
- Konu Sahibi valerianka
-
Evet ilk 10 dk içinde çıktı çok uzun süre beklemedim. Folik asit kullanıyorum gebelik düşündüğüm için başlamıştım. Çok teşekkür ediyorumİlk 10 dakıkada mı cıktı ?
bence beklemeden kan verın en azından folık asıt baslamıs olursunuz
Çok çok teşekkür ederim o kadar mutlu oldum kiBence çok çok yeni bir gebeliğiniz var. Minik ve özel bir misafiriniz geliyor. Hazırlığınızı yapınBir kaç gün sonra ilk idrar ile testi yenileyin çıkarsa kan verin
Evet bir kaç gun daha bekleyip öyle kan vermek daha mantıklı olacakdaha cok erken bence. kan versen belki çıkar ama bu defa değer düşük gelcek ve sonra kan değeri yükseldi mi ne oldu diye gidip ha bire kan vermen gerekecek o yuzden bence 3-4 gün daha bekleyin.
Bendeki laboquick marka. Hangi marka ile yapmak daha kesin sonuçlar verir?ilk 5 - 10 dk da çıktıysa çok yeni bi hamilelik söz konusu olabilir :) yarın baska marka ile test yapın bir de
laboquick güvenmiyorum ovülasyon testi bu ay bende hep pik çıktı. ona inancım gitti. prodictor ve freely iyi diyorlar erken gebelik içinBendeki laboquick marka. Hangi marka ile yapmak daha kesin sonuçlar verir?
Maalesef test dağıldığı için yorumlamak uygun değil. Testi tekrar etmelisiniz. Bir de kutusunda yazdığı kadar idrar damlatmaya dikkat etmelisiniz.Ben mi görmek istiyorum yoksa silik bir cizgi var mı acabaa
sizin testınız gecersız gorunuyor. tekrar etmelısıınızBen mi görmek istiyorum yoksa silik bir cizgi var mı acabaa
Onlardan birini alip bir kaç gun daha bekleyip tekrarlamakta fayda varlaboquick güvenmiyorum ovülasyon testi bu ay bende hep pik çıktı. ona inancım gitti. prodictor ve freely iyi diyorlar erken gebelik için
Canım tekrar yap testin geçersiz olmuşBen mi görmek istiyorum yoksa silik bir cizgi var mı acabaa
Kan testi için aç olmak şartı var mı acaba biliyor musunuz?Idrarda cıkan kanda haylı haylı cıkar beklemeden kan verın.bazen idrar testlerı yanıltabılıyor. o yuzden varsa emın olmus olursunuz. sonra hayal krııklıgı yasamınızı ıstemem. ınsallah saglıkla oradadır..
hayır yokKan testi için aç olmak şartı var mı acaba biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?