Gercekten mi ilk defa bu kadar heyecanlıyım ama ne oldugu anlamadımhayırlı olsun cnm bebiş yola çıkmış
Hemen sokup cektim testi Bn bilmiyordum nasıl yapıldı ada bakmadım sonradan fark ettim cizgiyi bundan sonra ne yapmam gerekirÇizgi var canım kaç dk da çıktı sonuç eger kutuda yazan sürede çıktıysa kan verip ögrenebilirsin
Bn bilmedigim İcin hemen sokup cektim 5 dk sonra gördüm il baktgımda yoktu sonradan cıktı ne yapmam gerek bundan sonra
Kızlar hemen hayırlı olsun deyip umutlandırmayın insanları lütfen. Dün değil evvelsi gün testim aynı, hatta seninkinden biraz daha fazla görünüyordu çizgi. Yani pozitifi gördüğüm gün adet oldum. O yüzden direk pozitif demeden önce testi yarın sabah idrarınla tekrarlamalısın.
inşallah gönlünce olur
öyle tabii allahtan başka kimse bilemez bende onun için adet gününü bekle dedim
buay mutlu haberi alırsın inşallah canım sende
Kimyasal gebelikte olabilir canım seninki onda öyle oluyor beta hcg biraz yükseliyor ama sonra kanama ile atılıyor vücuttan ya test bozuk da olabilir yada sen pozitifi gerçekten gördün kimyasal oldugundan adet oldunKızlar hemen hayırlı olsun deyip umutlandırmayın insanları lütfen. Dün değil evvelsi gün testim aynı, hatta seninkinden biraz daha fazla görünüyordu çizgi. Yani pozitifi gördüğüm gün adet oldum. O yüzden direk pozitif demeden önce testi yarın sabah idrarınla tekrarlamalısın.
inşallah gönlünce olur
Kimyasal gebelikte olabilir canım seninki onda öyle oluyor beta hcg biraz yükseliyor ama sonra kanama ile atılıyor vücuttan ya test bozuk da olabilir yada sen pozitifi gerçekten gördün kimyasal oldugundan adet oldun
Canım bildigim kadarıyla kimyasal olduysa kimyasal dan sonra daha kolay hamile kalan çok var ben yaşadıysam bile hiç haberim olmamıştır çünkü test yapmazdım hiç inşallah sana da nasip olur pozitif leri görüp bebek sahibi olmakanladım canımhiç bilmiyorumki ilk olduğu için.. eğer gebelikse kimyasal bile gebe kalabiliyorsam iyi bi yandan.. inşallah sağlıklı gebelikler yaşarız.ikili test bi kutuda alıyorum ben canım. Onu pozitif görünce kesn birşey vardır diye diğerini ertesi güne yaparım dedim ama akşamına adet gördüm, anında diğerini yaptım tamamen negatifti.
TR tekrar yaptığımda yine silikmş cıkar normalmiTekrar test yapın sonra boşuna üzülmeyin
İnşallah canım teşekkür diederim iyi dileklerin için.Canım bildigim kadarıyla kimyasal olduysa kimyasal dan sonra daha kolay hamile kalan çok var ben yaşadıysam bile hiç haberim olmamıştır çünkü test yapmazdım hiç inşallah sana da nasip olur pozitif leri görüp bebek sahibi olmak
Ona çok inanıyorum ben hamile kaldıgım ay sınavlar var diye kafamı dersten kaldırmıyordum ki o ay düzenli ilişki de yaşamadık eşimde bende çok mesguldük yorgun düşüyorduk haftada 1 ilişki oluyordu ona ragmen tuttu stresten çok etkileniyor önceki aylar bazen hergün olmazsa bir gece dinlenip diger gece ilişkimiz olurdu buna ragmen tutmadı yani stres olmazsa oluyor o iş stres yapmayınİnşallah canım teşekkür diederim iyi dileklerin için.
Ben bundan sonra gecikme olmadan test yapmayı düşünmüyorum ve tavsiyede ediyorum çok stressli oluyor çünkü..
İnşallah herkes kavuşur bebişlerine
Silikte olsa hamilelik var benim bildiğim daha kcuuk olabilir oyuzden betahcg az oluyor vucudda en iyisi kan verin kesinsonucTR tekrar yaptığımda yine silikmş cıkar normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?