M myn17 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2013 33 37 88 Çanakkale 25 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi myn17 #21 hayat2828 .!.: İlişki sonrası hemen duş almamak faydalı oluyor deniliyor ama öyle birşey yaptınız mı veya kalkmadan yatmak gibi Genişletmek için tıkla... Evet bende öyle okumuştum. Belimin altına bir yastık koyup bir süre uzandım. Hemen tuvalete gitmedim, hemen duş almadım.
hayat2828 .!.: İlişki sonrası hemen duş almamak faydalı oluyor deniliyor ama öyle birşey yaptınız mı veya kalkmadan yatmak gibi Genişletmek için tıkla... Evet bende öyle okumuştum. Belimin altına bir yastık koyup bir süre uzandım. Hemen tuvalete gitmedim, hemen duş almadım.
MaystenG Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2018 2.376 2.921 53 28 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi myn17 #22 Deniziminannesi .!.: Testlere göre hamilesiniz.Gözünüz aydın :) Mesajınızı okuyunca nedense kızınız olacakmış gibi hissetim: ) Kan sonucu çıkınca yazın bizede :) Genişletmek için tıkla... Aynen ben de okuyunca kız gibi geldi. Konu sahibi; sağlıkla al kucağına.
Deniziminannesi .!.: Testlere göre hamilesiniz.Gözünüz aydın :) Mesajınızı okuyunca nedense kızınız olacakmış gibi hissetim: ) Kan sonucu çıkınca yazın bizede :) Genişletmek için tıkla... Aynen ben de okuyunca kız gibi geldi. Konu sahibi; sağlıkla al kucağına.
M myn17 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2013 33 37 88 Çanakkale 28 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi myn17 #23 MaystenG .!.: Aynen ben de okuyunca kız gibi geldi. Konu sahibi; sağlıkla al kucağına. Genişletmek için tıkla... Amin inşallah çok teşekkür ederim.
MaystenG .!.: Aynen ben de okuyunca kız gibi geldi. Konu sahibi; sağlıkla al kucağına. Genişletmek için tıkla... Amin inşallah çok teşekkür ederim.
A Ay ve su Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Eylül 2019 117 112 18 41 28 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi myn17 #24 myn17 .!.: Kan değerim 27,64 kızlar. Doktoru bekliyorum. Herkese çok teşekkür ederim. Heyecandan bayılmasam iyidir. ☺Rabbim bu duyguyu isteyen herkese tattırsın amin. ❤ Genişletmek için tıkla... Tebrik ederim:))
myn17 .!.: Kan değerim 27,64 kızlar. Doktoru bekliyorum. Herkese çok teşekkür ederim. Heyecandan bayılmasam iyidir. ☺Rabbim bu duyguyu isteyen herkese tattırsın amin. ❤ Genişletmek için tıkla... Tebrik ederim:))