Mrb arkadaşlar canım çok sıkkın.Reglm yaklaşık olarak bir hafta gecikti ve son 3gündür çok farklı rüyalar görüyodum hatta bir tanesinde hamile olduğumu ve doğum yaparak oğlumun olduğunu falan gördüm.Reglm geciktiği için stres yaptım bilinçaltımın oyunu diye yorumlayıp geçtim ancak stresim artınca bugün test alıp yaptım ve çift çizgiyi gördüm ikiside koyu,bariz belirgin ve hemen oluştu çizgiler.Test sonuçları doğru olmayabilir umuduyla 3tane test daha aldım ama yapmadım yarın yapcam korkuyorum.Tecrübeli arkadaşlar hamile miyim sizce?Hiç belirti yok ne mide bulantısı ne başka bişey sadece 3gündür ara ara hafif bir bel ağrım var.Allahm isteyen herkese nasip etsin ama ben henüz istemiyorum düşünmüyrum.2senelik evliyim şükür eşimlede iyiyiz ama bebek fikrine bile sıcak bakmazken erken diye düşünürken bir anda böyle birşeyle karşılaştım off.Sigara tiryakisiyim ve hastane,iğne fobim var ciddi şekilde.İğne olduğum zaman bayılıyorum,hastane ortamına gelemiyorum.Hayatımda bir kez kan değerlerime baktırdım ondada acilde 10dk yatırdılar napıcam ben ya?Fizyolojik ve psikolojik olarak hiç hazır değilim.Saatlerce ağladım eşim teskin etmeye çalıştı ama onunda morali bozuldu o istiyor çünkü.Bu arada lütfen kimse yargılamasın beni Allahm aratmasın ama hazır değilim işte ben seneye ya da diğer seneye düşünüyrdum.Sigarayı bırakıcak,tedavi olucak ve kendimi hazırlıcaktım.Yardımınıza ihtiyacım var offf.Yarın bakcam diğer testlere de.Son olarak o kdr dikkatliydik ki korunma konusunda nasıl oldu anlamadım umarım hamile değilimdir
burda kimseyi eleştirmeyelim hazır olmayabilir çocuk için
evt çok güzel bi duygu ama hazır hissetmiyosan kendini kararı sen ver
hamilesin zaten büyük ihtimal
Canim arkadasim benim .. Senin cok iyi bir anne olucagini biliyorum .. Bebisin cok sansli inan cunku senin gibi melek bir annesi olacak ... Bebise cokkkkkk iyi bakacak.... Saglicakla kucagina alman dilegi ile
Canım benim öncelikle hayırlı olsun.Bak ben çapada doğumhanede staj yaptım bir süre.Orda istemeden gebe kalmış hatta hamileliği çok sorunlu geçmiş tipler vardı.Doğum süresince hep yanlarında oldum.Ve o kadar ağrıya acıya rağmen bebeklerini ilk ellerine aldıklarında nerdeyse hiç bırakmayacak gibilerdi.Bi tanesi ay iyiki hamile kalmışım ya çok güzelllll felan dediydi.Senin hastane iğne korkun öyle önce kendini hazırlamakla geçecek şeyler değil.Sigarayı bırakmak zorunda kalman bence bırakmak için iyi bir sebep.Bebek planlıyorum bırakayım desen bırakamazdın.Emrivaki şeyler gıcıktır biliyorum ama bence bu senin için iyi bir fırsat olmuş.İçinde kıpırtılarını hissedince bize buraya ay çok mutluyum gibi şeyler yazacaksın :)
Bu arada nasıl korunuyordunuzda hamile kaldın?
Hayırlı olsun tekrardan :CüvCüv:
hayirli olsun canim bak rüyan cikmis ilk msjinda rüyamda oglum oldunu gördüm demistin ALLAH anali babali büyütsün :)
ilk mesajını okuyunca aldırmıştır diye düşünmüştüm. ama son sayfaya gelince yanıldığımı gördüm. sevindim..
allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah..
Hadi bakalım inşallah güzel güzel bu süreci geçirirsiniz. bi bakmışsınız bebişiniz gelmiş hiç de zorlanmadan:)
allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin aldırmamana sevindim[/QUOTE
Amin tşkler cnm..Bu arada bende oğlumun ismini nasip olursa Kayra koymayı düşünüyorum:)
vallhi gelişmeni okuyunca çok mutlu oldum inş. sigarayıda zorlanmadan bırakırsın doğumu hiç düşünme muhtemelen sezeryan yapar doktorun hiç bişey anlamadan kucağına alırsın bebeğini şöyle 18 haftalık olsun sana bir tekme sallasınki aklını başına getirsin ozzaman işte anlıycaksın allahın mucizesini sana verilen en güsel hediyeyi
Allah bağışlasın.
Ama sigarayı bırakman elinden atman gerekiyor.
O bebeğe zarar veremezsin sen tasıyorsun diye buna lüksün yok :dilcikar:
Ama cokkkk tebrik ederim bebişini allah bagıslasın canım... :icecream:
ne kaaaaa güzel.Aman nazar değmesin mutluluğunuza...
bence bebek vakti gelmiş..iki yıl olmuş evleneli ve 9 ay sonra alacaksın onu kucağına..sen tedbirlerini aldığın halde b bebek olduysa bunu Allahın bir hediyesi olarak gör..bebek hasreti çeken o ladar çok kişi varki...emin ol bu bebek dünyanıza renk katacak ve sizi gerçek bir aile yapacak..eşinin gözünde kat kat daha kıymrtli olacaksın..iyi yönlerini gör lütfen..
allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin aldırmamana sevindim[/QUOTE
Amin tşkler cnm..Bu arada bende oğlumun ismini nasip olursa Kayra koymayı düşünüyorum:)
anammmm varmıymıs gerçektennnnn süprizzzzz ortadaki sayfaları okumadım hadi hayırlısıı ben çok sevindim senn adına her ne kadar hazır değilim desen de çok sanslısın bence :CüvCüv:
Merhabalar Heracım;
Öncelikle seni yürekten kutluyorum...
Pazar sabahı eşim uyuyor ben erken uyandım kahvemi yaptım pc açtım...
senin topiğine rastladım saatlerdir tek tek okuyorum..
okurken kendimi buldum.
Şuan hamile değilim,ama endişelerim seninkiyle aynı ve hastane - doğum fobim.
22 yaşımdayım,8 aylık evliyim.eşim 30 yaşında ve artık baba olmak istediğinisöylüyor.
evliliğim daha çok yeni,yaşım daha küçük,tam anlamıyla evliliğede alışmış değilim vs.vs.
Kistelerim var tedavi görüyorum bayramdan sonra kontrolüm var ve iyileşmiş olmam bekleniyor...
Eşim şimdiden planlıyor,eğerki iyileşmişsem çocuk istediğini net bir şekılde dile getirdi.
Hergün kistlerim geçsin iyileşmiş olayım Allahım diye dua ediyorum..çok acı çekiyorum çünkü.
Ama bebek fikri benide derinden sarsıyor,korkuyorum o sorumluğu kaldıramayacağımı düşünüyorum.
Çevremdekiler ''çok büyük konuşuyorsun,şimdi istemiyorsun,yarın sen istersin allah vermez'' diyorlar.
Baskı altındayım yani...
Aklım öylesine karışık ki,senin korkularını diğer arkadaşların destek yorumlarını okurken çok ağladım.
Şuan erken diyorum ama biliyorum ki 2 sene sonrada ben yine hazır değilim diyeceğim.
Umarım bende bu duygulardan kurtulurumçok uzattım belki ama yazmak istedim sadece yazmak..
artık çok bunaldım,sürekli bunları düşünmekten bi hal oldum..
kocaman sevgilerimi yolluyorum sana canım,Allah kucağına almayıda nasip etsin öpüyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?