Hamile miyim?Hazır değilim,istemiyorum:(

Evet cnm brz daha iyiyim şükür.Düşünmemeye çalışıyorum olumsuzları çk başarılı olamasamda..Sen nasılsın cnm?Sigara içiyorum hala bugün braz dikkat ettim ama dün ve önceki iki gün aynı tempoda içtim moralim bozuktu

zamanla birakacaksin inan bana ,boyle boyle gunler gececek buna inaniyorum subat annesimi olacaksin tatlim ,hesapladin mi dogum zamanini ..kahve cola yasak biliyorsun canim

bilmiyorum ki canım ya.. yani erken düşüklerde annede sebep aramıyorlar oluşumda oluşan problemler saglıksız bebek duser diyorlar.inş ben de en kısa zamanda yine hamile kalırım :) havuza benim doktorum müsade etmıyordu.(mikrop kapma ihtimaline karşı) temiz denize müsade ediyordu. kendini çok yormadan tabiiki spor yapabilirsin. yürüyüş yaparsın bol bol havalar da güzel şimdi. yağsız beslenmeye özen gosterirsen çok kilo almazsın zaten, e dogumda cogu gidiyor sonrasında emzirme, uykusuz geceler, yürüyen bebişin ardoından koşmalar falan derken zaten inan bana su an oldugundan cok daha ince olursun. boşver önemli olan sizi n saglıgınız en once.. herşeyin gonlunuzce olmasını dilerim.

bu tür sorunlarınız varsa bu yıl olmuş ya da üç yıl olmuş fark etmez ki
belki de böylesi daha iyiidir
haızr olmayı beklerseniz hiç hazır olamayacaktınız belki de
bence bunu Allahın bir lütfu olarak görmelisiniz.

egzersiz sormussun tatlım; pilates yapabilirsin bence,hamile pilatesi var:) ben normal pilatese gidiyordum tabiikide :) çok faydasını gördüm..hamile pilatesi nasıl bir şeydir bilmiyorum ama benim gittiğim pilates e benziyordur..tavsiye ederim :)

Tşkler cnm iyi dileklerin için..Allah sanada en kısa zamanda bir bebek nasip eder inş.Bilmiyorum cnm kafam çok karışık ve moralim düzelmiyor işte bir türlü.Yarın hastaneye gitmeyi düşünüyorum bakalım artık nolucakbilmiyorumkismile

Evet pilates olabilir.En kısa zamanda başlıcam bir spor merezine ve yüzmeye.Çok ısındı havalar ve şu an tek isteğim yüzmek,serinlemek ve de rahatlamak tabi..

Ben, sen olabilir miyim? Benim karnımda minicik bir can olsun. Elim her an onu korumak için karnımın üzerinde gezsin. Her yediğim lokmanın o minik cana can katacağını bileyim. Büyüsün, büyüsün.....aynaya göbeğimin hepsi sığmasın. Her anıma dikkat edeyim sırf o rahat etsin diye. Sonra canım çok yansın sancıdan sadece o dünyaya gelsin diye. Üffffff keşke ben de kazayla hamile kalsam.Ama ekonomik nedenler falan filan. 6 yıllık evliyim ama hala eşim bakarız diyor.

Bak bu fotoğraftaki benim kızım..
Ben de hazır değildim..
FAKAT HAYATIMDA BÖYLE BıR AŞK TATMADIMzemuszemus
Doğdu..
Aşk başladı..
Her dakika büyüyor..
Annesi... lütfen olumlu düşün ve o nu sevmeye başla..
Allah ın en büyük lutfu o sana

Allahım isteyen herkese nasip etsin,kimsenin kucağı boş kalmasın..
ısteyen arkadaşlar, hayırlısıyla nasip olur inşallah

Sanırım bugün doktora gidiyor olmalısın.
Öncelikle tebrik ederim. Beklemedğin bir anda ilk tepkin çok normal. Ama saydığın sebepler sana çok büyük geliyor, anlıyorum ama gerçekten çok önemli şeyler değil bunlar.
Sigarayı bırakacağından eminim. Öyle güçlü bir dürtü ki içindeki bebek, zaten onu birkez görünce kıyamayacaksın. Doktor fobisine gelince ben aşacağını düşünüyorum ama aşamazsan bu bahaneyle bir psikolojik yardım alabilirsin. Bebeğinin sana getirdiği güzelliklerden biri de bu olmuş olur.
Bugün kalp atışlarını duyarsan zaten bütün yazdıklarımız gereksiz gelecek sana, sen anlayacaksın kendin.

HERACIM BENCE POZITIF DÜSÜNKı SENIN STRESIN BEBISINIDE ETKILEMESIN SONRA DOGDUGUNDA HUYSUZ BI BEBIS OLUR ALLAH ıSTEYEN HERKESE VERSIN BAK BU SıTEDE BEBISI OLMAYAN BıRCOK INSAN VAR ALLAH BU DUYGUYU SANA YASATMIS NE KADAR GÜZEL BU ARADA BENDE KONYALIYIM

Ah cnm ne kdr güzel yazmışın inş Allahım en kısa zamanda nasip eder sana ve isteyen tüm arkadaşlara.Cnm bende istiyorum istemiyorum değil bebekleride çok seviyorum ancak o kdr ani oldu ki işte ne yapcağımı şaşırdım bir anda.Kısmet artık bakalım..

tebrik ederim..
beni yanlış anlama ama kesinlikle üzülme ve tasalanma...
ben 4.5 yıllık evliyim, her ay bebeğimin gelmemesi beni o kadar üzüyor ömrümden ömür gideriyorki anlatamam...
zaten bunu yaşamayan kimse anlamaz bu beni doğuran annem olsada...
çünkü o ve bazı kadınlar bir bebeğe o ufacık şeye hemen sahip olmuşlar ama isteyerek ama istemeyerek...
ilk senem okadar koymasada bana ilerki yılllar ve günler o kadar koyduki bana, ağlamadığım gece kalmadı diyebilirim..
siz hiç kapınızda sokakta yavrularıyla oynaşan bir kediyi kıskandınızmı, yada otobüste pazarda hamile bir kadın görüpde iç geçirdinizmi, karnınızı olan gücünüzle şişirip acaba hamile olsam karnım nasıl durur dediğiniz oldumu...
işte bunları yaşamayacaksınız..
karnınıza atılan pıt pıt tekmeleri hissedeceksiniz, yavrunuza aldığınız elbiseleri büyük bi heyecanla onun geleceği günü bekleyerek yıkayıp hazırlayacaksınız..
ilk adım atışı, anne baba mama deyişi, büyüyüp size koşması ne bileyim bu bambaşka bi duygu olmalı..
bir bebek sahibi olmak için verilen çabaları ise hiç saymıyorum..
ne mutlu sizeki RABBıM size bu nimeti vermiş, bence üzülmeyin ve keyfini çıkarın, RABBıM sağlıklı bi hamilelik geçirmenizi nasip etsin ve bebenize sağlık versin :Saruboceq::Saruboceq:
içimden geçenleri yazmak istedim niyetim sizi rencide etmek değildir...

nuruayn yazılması gerekeni yazmış heracım seni iyargılamam ama bir mucize var içinde ona sahip olmak için neler veriyoruz her adet döneminde ağladık
her otu yedik her buğuya çömeldik
her ilişkide duvarlar dayadık ayakları bunları yaşamadın ne güzel hadi silkelen ve bebeğin için güçlü ol

Yazdıklarınızı okurken öyle duygulandım ki gözyaşlarımı zor tuttum.Allahm en kısa zamanda size ve sizin gibi bebk hasretiyle yanan herkese sağlıklı hayırlı bir bebek nasip eder inş.Aklıma geldikçe dua ediyorum inanın.Mutlaka gelicek sizinde meleğiniz Allahm yaşatacaktır sizlerede eminim inş tez vakitte olur.Ah bende bi anlasam kendimi.Eşimlede iyiyiz sorunumz yok çok şükür maddi anlamdada sorunumuz yok ama işte sorun benm psikolojik sorunlarım.İnş aşarım bnde en kısa zamanda diğer günlere göre biraz daha güçlüyüm.Hele ki bebek hasretiyle yanan arkadaşlarımın yazdıklarını okudukça hem ağlıyorum hem dua ediyorum hemde vicdan azabı çekiyorumÇok tşk ederim desteğiniz ve samimi bir şekilde duygularınızı aksettiğiniz için..

Allahm en kısa zamanda sizlere nasip eder inş.Güçlü olmak istiyorum korkmak istemiyorum artık ama işte başaramıyorum

Dünden beri kahve tonlarında lekelenmem oluyor.4,5 damla kdr oluyor ama dünden beri ara ara devam ediyor.Belimde ağrıda oluyor.Dün ilk gördüğüm anda gayri ihtiyarı dudaklarımdan dökülen sözcükler bana kızdın çok kırıldın ve gidiyorsun demi oldu.Çok ağladım.Cesaretsizliğime güçsüzlüğüme isteksizliğime kısacası tamamıyla kendime çok kızdım küstüm benliğime ve bugün gittim doktora.Keseyi gördük şu an boş haftaya bebeği görebilirmişiz 5haftalıkmış leke olayını anlattım doktora düşük riskide olabilir bebek rahime yerleştiği içinde olabilir dedi kan testinden sonra net birşey söyleyebilirim dedi.Kan aldırdım ve bayılmadım yine yatırarak aldılar bakalım yarından sonra doktorla görüşcez ve sonuçları alcaz hayırlısı neyse o olur inş.Doktorlada konuştuk biraz o da bi psikolog ayarlıcak.Bu konuda tecrübesi fikri olan arkadaşlar birşeyler yazabilirlerse sevinirim ki şu ana kdr verdiğiniz destek için,içtenliğiniz için yorum yapan tüm arkadaşlara tek tek tşk ediyorum..

Bak gördün mü sende hazırsın ona annesin. Gelmek için senden destek bekliyor. Mutlu olmanı istiyor bebeğin. Sana işaret göndermiş minnacık yavruşkon. Eğer beni istemiyorsan giderim ama kalmak istiyorum, tutunuyorum sana nolur gönderme beni güçlü ve mutlu ol demiş.
Umarım sağ salim kucağına alırsın bebeğini.

ayyy insanın anne olması kadar güzel birşey olabilirmi. sana kısaca şunu anlatayım çok zor bir hamilelik geçirdim doktor eşimin yanında bebeği kaybedebiliriz dedi o an sadece ona bişey olmasın ben ölürüm onun yerine dedim eşim bana nasıl kızdı dr yanında annelik böyle bişi işte görmediğin kişiye aşık olmak hele o ilk tekmesi daha ne olduğunu anlayamadım hemen çıkarıp babasının resmine baktım ona benzesin diye her kalp atışı duyduğumda bana verdiği mutluluğu anlatamam çünkü ben ne yersem onunla besleniyordu kendime 5 kat daha önem veriyordum aman yavruma bişi olmasın diye o otobüslere nasıl yavaş iner çıkardım of offf eski günler geldi aklıma şimdi tosunum 18 aylık deli gibi peşimizden koşturuyo elimden tutup cama götürüyo çok farklı bi duygu HERA'cım zorlukları yokmu elbette var ama o senin sevginle öğrettiğin şekilde yetişiyor lütfen sende kendine dikkat et sen şuanda çok önemli bir göreve girdin o senin sorumluluğun altında seninle beslenecek iyi bak ona tamammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…