ben de kaç yıllık sigara tiryakisiydim.hem çok seviyordum sigara içmeyi hamile olduğumu öğrendiğim gün şak diye bıraktım,annelik içgüdüsü olsa gerek bebişime zarar veremezdim.iğne konusuna gelince bunu aşmaya çalışacaksın ilkinden sonra bağımlısı bile olabilirsin:1closedeyes:eşin de istiyormuş e evliliğiniz de iyiymiş.zaten niye bir ayda doğurmuyoruz da dokuz ay gibi uzun bir süre bekliyoruz.buna hazırlanmak için öyle değil mi?sen de dokuz ayda bak nasıl alışıp,isteyeceksin bu tatlı bebişi.doğunca Allah'a şükürler edeceksin.:ecrin_bebek:
Hamile kalmayi bukadar istemiyordunuz dogru,durust korunsaydiniz..bilmiyorumkismile
olsun canim allahin vergisi, belki bu senin icin daha hayirli
hem kucagina alinca unutursun bütün herseyi :) iyiki dogurmusum dersin eminim..
Nice insanlar var ilk bebeklerini hazır olmadıkları için aldırıp kendilerini de hazır hissettikleri zaman çocuk sahibi olamayanlar. Her işte bir hayır vardır, bence siz de böyle düşünerek kendinizi yavaş yavaş hazırlayın çocuk için sonuçta önünüzde dokuz ay var. Ben evli olmadığım için deneyimim yok ama anneler bebeklerini hissetmeye başladıkları zaman ennelik duyguları artıyormuş ve herkesten daha fazla isteyip koruyup kolluyorlarmış bebeklerni... Siz de aşacaksınız umarım fobilerinizi ve herşeye raman meleğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alabilmeniz dileği ile...
bence bebek vakti gelmiş..iki yıl olmuş evleneli ve 9 ay sonra alacaksın onu kucağına..sen tedbirlerini aldığın halde b bebek olduysa bunu Allahın bir hediyesi olarak gör..bebek hasreti çeken o ladar çok kişi varki...emin ol bu bebek dünyanıza renk katacak ve sizi gerçek bir aile yapacak..eşinin gözünde kat kat daha kıymrtli olacaksın..iyi yönlerini gör lütfen..
çizgiler netse hamilesindir canım benimde bir hafta geçtikten sonra yaptığım teste öğrendim hiç bi belirti olmamasına rağmen
sana sadece şunu sölicem bu bi süreç 9 ay sonra bu yazdıklarını gelip bidaha oku ozaman anlıcaksın beni
cnm öncelikle hayırlı olsun inan bana bu düşüncelerin degişecek onu içinde hissetmey bir başla her şey degişecek ben oğluma hamile kaldıgımda bundan 10 yıl önce bu kadar bilgili degiliz tabi o zamanlar test alsak yapsak anlamayız diye idrarı eczaneye götürdük eşimle ama nasıl titriyorum istemememin bir sürü sebebi var eşimin ailesiyle anlaşamıyorum , ev kira , henüz yaş 20 kız yaptı testi gözünüz aydın hamilesiniz dedi ben bir aglamaya başladım kimse susturamıyor millet seferber oldu kolanyalar falan sonra tabii güldüm bu hallerime onu içimde hissetmeye başladıgımda her şey degişti. Dogumdan korkmana gerek yok tıp o kadar ilerlediki eskisi gibi degil agrısız dogum yaparsın gün evelinden sezeryan olursun korkma bunun için Allah kolayını veriyo güzelim beee Anne olmak bu işte şimdi güçsüz gibi hissediyosun ama aslında güçlü birisin sen kadınsın, anne oluyosun bundan güzeli yok sevgilerin en güzeli evlat sevgisi iyiki var iyiki dogurmuşum 10 yaşında boyuma geliyor artık . allah bana ikinciyi nasip etmedi . Çenem düştü :) pozitif bakmaya çalış güzelim Allah yardımcın olsun
büyük ihtimal hamilesiniz..
kendinizi hazır hissetmeme sebepleriniz bunlar ise; çözülmeyecek seyler değil..hastane korkunuzu karninizda bebeğinizi taşırken de yenebilir,tedavi olabilirsiniz..sigarayı asıl şimdi bırakırsanız bırakırsınız zaten,bebeğinizi zehirlememek için daha da içinizden gelerek isteyerek bırakırsınız(bende sigara kullanıyorum,uzun yıllardır ve benimde amacım evlendiğimde sigarayı bırakmak,hamile kaldığımda cigerlerimin temiz olmasını istiyorum) eğer maddi bir sıkıntınız yoksa doğumdan sonra calisirsiniz..
kürtaja karsı degilimdir ama gercekten gerekliyse kürtaj yapılmalı diye düşünüyorum..
ama tabiikide burdan ne desem boş,hayat şartlarınız musait mı değil mı buna siz karar verebilirsiniz..
ama bu sorunları bebeğiniz karninizdayken asabileceginizi düşünüyorum..
O safhalara gelince hele bir de doğurunca mutlaka denilir ki ben çokta duygusalımdır ama o safhaya nası gelincek işte o doğum nası gerçekleşcek cnm bir iğneyle yıkılıyorum zaten çok karışığım ya.Sende Konyalı mısn cnm bu arada?Saol yorumun için
O kadar karamsar olmayın nolur. Düşünseniz ya bi çocugunuz olacak. Aşkınızın meyvesi. Hem sigarayı bırakmak için ille tedavi olmanıza gerek yok. İşte bu hamilelik sizin için byük bi fırsat. Bence cocugunuzu şuan içinizde hissetmediğiniz için öyle düşünüyorsunuz. Ama onu hissetmeye başladığınızda eminim çok isteyeceksiniz ve ona zarar gelmesin diye sigara içmeyi bırak sigara içilen ortamda bulunmak bile istemeyeceksiniz.
Evet cnm yakın doğum yapmış ik arkadaşım var ikiside isteyerek bebek sahibi olmalarına rağmen onlarında yorumu bu yönde.İstemelerine rağmen çok zorlandılar.Hatta ben Denizlideki arkadaşımın doğumuna girdim daha doğrusu sancı odasına ki ordada kaç kez başım döndü bayılcaktım ama arkadaşım daha kötü olur diye hep sıktım dişimi dışarıya çıkarak hava aldım ara ara.3,5 saat sancı çekti ama nası yıktı doğumhaneyi ilk doğumuydu ve kendini öyle güzel hazırlamıştı ki çok soğuk kanlıydı bi kez olsun korkuyorum bile dememişti ama doğumda bitti resmen en son uyuttu doktorda vakumla aldı bebeği sancıya yenik düştü anlayacağın doğumdan hemen sonra doğumhaneye girdim ben fotolarını çektim arkadaşımın ve bebeğin o ortam falan feciydi ya bak buraya yazarken bile inan başım dönüyor.Tşkler yorumun için cnm bu arada sen Konyalı mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?