Hamile miyim?Hazır değilim,istemiyorum:(

İğne bağımlısı mıbilmiyorumkismile Keşke senin gibi güçlü bir iradeye sahip olabilsem cnm.Eşim çok üzgün benim tepkime çok üzüldü birşey diyemedi sadece test yanlışdır falan diyerek beni sakinleştirmeye çalıştı

olsun canim allahin vergisi, belki bu senin icin daha hayirli
hem kucagina alinca unutursun bütün herseyi :) iyiki dogurmusum dersin eminim..

Hamile kalmayi bukadar istemiyordunuz dogru,durust korunsaydiniz..bilmiyorumkismile

Konu açarken değindiğim noktalardan biriside buydu ama sanırım siz göremediniz o noktayı.Çok iyi korunduk,hep dikkatliydik ki zaten iki senedir hiç karşılaşmadık böyle bir durumla ancak hiç bir doğum konrol yöntemi %100 güvenli değildir ve en sıcak örnekte benim işte bu konuda

olsun canim allahin vergisi, belki bu senin icin daha hayirli
hem kucagina alinca unutursun bütün herseyi :) iyiki dogurmusum dersin eminim..

O safhalara gelince hele bir de doğurunca mutlaka denilir ki ben çokta duygusalımdır ama o safhaya nası gelincek işte o doğum nası gerçekleşcek cnm bir iğneyle yıkılıyorum zaten çok karışığım ya.Sende Konyalı mısn cnm bu arada?Saol yorumun için

Tşk ederim Pitis yorumların için.Çok arayan var Allah aratmasın zor bir durum ve isteyen herkese versin Rabbim.Bende istiyorum tabi ki her bayan gibi bir bebeğim olsun ama şimdi değil işte..Havada asılı kalmış vaziyetteyim..

Saol cnm yorumun için..İyi yönleriyle düşünmeye çalışıyorum sizin sayenizde ama kafamdaki negatiflikleri bastıramıyorum maalesef.Allahn bir hediyesi cümlen çok etkiledi beni tşkler..

Allah bağışlasın cnm bebeğini ve mutluluğunuz daim olur umarım..Şu an sizin gibi hissedemediğimi anladığın için tşkler..

Estağfirullah ki düşsün valla çeneniz bana iyi geliyor bu gece uyku yok banaAllah daim etsin mutluluğunuzu.Doğum çok zor ya yakın gördüm işte arkadaş bağıra bağıra sesi kısıldı valla.Epiduralin riskleri var sezeryanın dikişleri var ki ameliyat zaten bayan olmak zor aslında anne olmak zor.İşte bende bu zorluğu göğüsleyecek ne psikoloji ne de güç var ya bakalım artık hayırlısı.İçten yorumunuz için tşkler...

Keşke aşabilsem ya da o gücü bulabilsem.Tşkler desteğiniz için..

evet canim bende konyaliyim :1rolleyes:
nikindeki 42 dikkatimi cekmisti zaten sorcaktim
hemseriyiz dimi :1hug:

Ne kdr güzel yazmışınız umarım bende böyle düşünürüm birgün:/

evet dogum zor kolay desem seni kandırmış olurum ama Allah kolaylıgınıda veriyo cnm
o yaşananları unutuyosun ve tekrar anne olmak istiyosun çok büyük bi sevgi evlat sevgisi hem yanlız kalmasın istiyosun baki degiliz bu dünyada sıgınacak bi dalı olsun istiyosun

senelerdir istememe ragmen 2. olmadı benim umudumu kesmiştim artık test falanda yapmayı bırakmıştım gecikmeler hep oluyo bir gece rüya gördüm babam ölmüş ( 2007 de kaybettim zaten babamı ) resmen cenazesini tekrar gördüm aglıyorum biri geliyo aglama gel göstericem sana diyo cenaze arabasının yanına gidiyorum tabutu açıyo bi kız bebek sapsarı saçlar gözlerini açıyo ve bana 3 defa hakkını helal et diyo aglayarak uyandım anlattım bi kaç kişiye dua okut baban dua istemiş dediler evimde kuran okuttum haliyle temizlik yaptım perdeleri taktım yüksek yrden atladım megerse hamileymişim bilmiyodum belime bi agrı yapıştı . o günü zor atlattım gece hastaneye gittim hamile oldugumu ögrendim 1 hafta sonrada düştü 2 aylıktı bu ocakta düşük yaptım o an rüyama bi yorum yapamamıştım ama şimdi bebegimin gelecegini ve kısmet olmadan gidecegini bana haber ettigini düşünüyorum. Tekrar olurmu bilmiyorum ama çokk fazla istiyorum
zamanı degil diye oğlumu dünyaya getirmeseydim belkide bir daha çocuk sahibi olamıcaktım . Seninkide sana süpriz yaptı ultrasonda ilk kalp atışını gördüğünde dünyan degişecek emin ol haytımızın her anını planlayamıyoruz süprizlere açık olmak lazım

Allah cennette kavuştursun cnm seni babacınla ve yavrunla..Mesajını okurken tüylerim diken diken oldu ve çok duygulandım.Keşke benim yerime sen yaşasaydın şimdi bu durumu.Allahm tekrar bir evlat verir inş sana.Çok haklısın belki bir daha olmayacak bunlarıda düşünmüyor değilim ama ne düşünürsem düşüneyim olumsuz düşüncelerim daha baskın maalesef2 senelik evli olmama rağmen evliliğe bile tam olarak adapte olamamışken bebeğe nası adapte olacam bilmiyorum hayırlısı olsun inş ne diim..

bu konularda topiğe yorum yapmaya korkuyorum açıksası
kimseyle tartişmak istemiyorum aslaaa..
o yüzden hakkınızda hayırlısını diliyorum

Sürpriz olduğu için kendinizi hazır hissetmeyebilirsiniz ama biraz daha zamanla herşeyden çok isteyeceksinizdir.
Hastane, iğne ve sigara ile ilgili yaşadığınız sorunların hepsi kayboluverir. Çoğu kadın tiryaki gibi sigara içerken, hamileliğinde canı bile istemezmiş. Bunlar aşılabilecek sıkıntılar.
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş.

testlerde pek yanılma olmuyor canım hamilesidir ama bu anlattığın sorunları onu içinde hissetmeye başlayınca unutursun canım en fazla 3 ay istemezsin sonrasında vazgeçemezsin. bence sakın aldırma.

İnş söyledikleriniz gibi olur ve hepsini aşar heveslenirim.Çok karamsarım çok derin ve simsiyah bir kuyudayım sanki..

Allah karnındaki bebeği sana sevdirsin canım.
karnındakinin kıymetini bildirsin sana.
Bence bebek istemediğinden değil, sadece endişelisin,korkuyorsun.
iyi şeyler düşün.anladığım kadarıyla eşinde istiyor.
Ah canım bi düşün kendini hazır hissettiğinde ya bebişinin olmazsa.
O kadar zor ki Allah aratmasın.

Ne diyeyelim Rabbim istemeyene değil,isteyene versin.

evet canım Konyalıyım. sanırım sen de öylesin :)

doğum başlı başlına bir olay zaten. ben de çok sancı çektim. üstelik 7 cm açılma olmasına rağmen normal doğum yapamadım. o kadar sancıdan sonra sezeryana girdim bir de. narkozdan uyanma anımı hiç unutamıyorum çok kötüydü. ama bunlar senin gözünü korkutmasın. sonuçta herkes doğumda çok zorlanıyor diye birşey yok. bazı arkadaşlarımın o kadar da zor değilmiş dediklerini biliyorum. ki zaten bu duruma kendini ne kadar hazırlarsan hazırla zorluk yaşayacaksan yaşarsın. ben de çok hazır hissediyordum kendimi ama sonradan düşündüm ki bu olayı yaşamadan anlayamıyorsun. belki 2. bebek için hazır olup olmamayı düşünebilirim ama ilki için böyle bişey sözkonusu değil bence. illaki yaşaman lazım. daha önce de dediğim gibi annelik içgüdüsü ve bebeğini sağlıklı kucağına alma duygusu hiçbirşeye değişilmez inan bana. tüm acılarını unutturur sana. şu an bebeğimsiz nefes alamıyorum desem abartmam yani. hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun inş. sen de bunun için dua et bence. hakkında hayırlısı.

zorlada çocuk sahibi olunhmaz ki ruhen de istemek gerek yoksa çocuğa ileride sen zaten istenmeyen çocuktun dersin

beden ve ruh hazır oolmalı

fikrimce daha başlangıç aşamasındasın uykusuz geceler evden uzun süreli çıkamıyacaksın önüne neler gelecek iyi düşün erkek kalkıpta çocuğa akşamları kalkmaz

sen senle olacaksın erkek ise sacede para kazanmak ile meşgul olcak kendini ben bunu yaparım diyorsan doğur ama mutsuz bir anne bunu çocuğuğada yansıtır

çocuk mutsuz olacaksa dünyaya gelmesin

fikrimce hem bazıları neden fikrini söylemekten çekiniyor anlamadım ?

herkes aynı düşünmek zorunda değil!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…