Hamile miyim?Hazır değilim,istemiyorum:(

kızlar 47 yaşındayım ve adetim gecikti korunuyorumda acaba menapozamı giriyorum yoksa hamilemiyim şimdiye kadar hiç aksamamıştı
birden kesilirmi böle lütfen cevap bekliyorum

bebek nurdur niymettir melektir allah her isteyene bir bebek nasip etsin inşallah

Heracim oncelikle bebegin hayirli olsun insallah saglikla dunyaya gelir
onu aldirmadigin icin seni ayrica tebrik ederim

benim esimin rahatsizligindan dolayi bebegimiz olmayacagi neredeyse kesindi ama ben yinede korunuyordum cok korkuyordum hamile kalmaktan bazi sebeblerden dolayi
ama Allahin izniyle bebegime hamile kaldim iyikide kalmisim :))
o olsun baskasi olmasin hayatimda hic farketmez
bebeginin varligini benligini yasa tatlimm öp kokla dunyaya geldiginde
o hic biseye benzemez ya bambaska biseyy

Mrb arkadaşlar zaman ne kdr çabuk geçiyor daha dün gibi ağlayarak buraya konu açmam sizlerle paylaşımlarda bulunmam.Masalın sonuna geldik şükür ki mutlu sonla bitti masalımız bu son hep daim olur inş.34 haftalık erken doğumla oğlumu kucağıma aldım.Bambaşka birşeymiş gerçekten.Allahım herkese bu duyguları yaşatsın inş.Boşuna ağlamış üzülmüşüm diye düşünüyor bir yanım ama bir yanımda o duygularıda yaşamam gerekiyormuş demek diye düşünüyor.Destek olan,yorumda bulunan herkese teşekkür ediyorum..

Cok sevindim Hera, Allah anali buyutsun.. Omur boyu saglikli mutlu yasasin. gercekten cok sevindim ve zaman nasilda cabuk geciyor.. Daha dun okumustum sanki konunu..

TEBRİK EDERİM ya eminim çok güzel bi duygudur allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah.bişe sorma k istiyorm çok ii korunduk demişsiniz doğum kontrol hapıylamı yoksa prezervatiflemi acaba?

kısa metraj film izler gibi okuyordum yazılanları ,yorumları..
Kendimi kah senin yerine koyuyordum kah ben olsam öyle yapmazdım dıyordum..Merak icinde sayfaları atlıyordum
kiiiiiiiiiiii
da da da dammmmmm bebiş gelmiş bile
Yine yapmış yapacagını minik yaramaz ki erkenci tavrını koymuş ortayaa....
Bize de onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine demek düşüyor sanırım...
ALLAH tüm isteyenlere nasip eder inşallah..Çok sanslı bi delıkanlı olacak,cesur bi annesi var...

Cok sevindim Hera, Allah anali buyutsun.. Omur boyu saglikli mutlu yasasin. gercekten cok sevindim ve zaman nasilda cabuk geciyor.. Daha dun okumustum sanki konunu..

Amin cnm tşkler..Evet daha dün gibi test yaptığım gün hala inanamıyorum hayat çok tuhaf ya..

konuyu okumak için tıkladım bi ilk yazıyı okudum bi de son
hazır değilim istemiyorum derken doğum yapmışın bile
allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah

Şimdi gördüm ilk konunda da rüyanda oğlun olduğunu görmüşsün.Demekki kalbin temizmiş

TEBRİK EDERİM ya eminim çok güzel bi duygudur allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah.bişe sorma k istiyorm çok ii korunduk demişsiniz doğum kontrol hapıylamı yoksa prezervatiflemi acaba?

Tşkler evet Allahım herkese nasip etsin inş.Prezervatifle korunduk çok dikkatliydim ben ama kısmet olacakla öleceğin önüne geçilmez denir ya hakikaten de çok doğruymuş..

Çookkk tşk ediyorum bu güzel yorum için..O kdr güzel yazmışın ki bir yanım gururlanırken bir yanım duygulandı..Evet miniğim yine yaptı yapacağını tezesii:)Herşey gerçekten film tadındaydı özellikle doğum aksiyon filmleri gibiydi..Herşeyin gönlünce olması dileğiyle arkadaşım....

Tebrik ederim.Anne olmak bambaşka bir duygudur eminimki. Allah eşinle ve evladınla mutlu bir yaşam sunsun size..................

bende sürpriz şekilde hamile kalmak istiyorum =))) çok sevindim senin adına.Allah uzun güzel hayırlı ömürler versin bebeğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…