Yorumunu görünce çok mutlu oldum cnmopuyorumnanaktan Öncelikle iyi dileklerin için çookkk tşk ediyorum..Ortak noktalarımız da çoğaldı:)Hayırlı olsun sana da cnm nişanlıymışın Allahm tamamına erdirsin hayırlıysa inş.En güzelini düşünüyosun cnm şimdiden bırakabilirsen ki umarım bırakırsın çok iyi olur.Bende gelecek yıl için bebe planı yapıyodum ve güya bu yıl bırakıcaktım,tedavide olucaktım iğne korkum nedeniyle ama hayat işte planladığın gibi götürmüyor işleri..Şimdilik herşey yolunda şükür mutluluğumu gölgeleyen illet haricinde tabi..İnş onu da alt edicem,etmem gerekiyor başka alternatif yok..Ankaralısın sanırım cnm sen?Bende Konyalıyım
Sana gelince cnm çok düşünme derim.Ben o kdr düşünür,kafaya takardım ki bu konuyu bak ne oldu.2sene boyunca aynı yöntemle korunduk ve bişey olmadı.Korunmaya devam ederken bi anda cee-ee diyerek sürpriz yaptı bize:)Demek istediğim o kdr arayan,tedavi olan arkadaş var ama olmuyor onlarında olacak inş bir gün eminim ama en azından şu anda olmuyor,Ben düşünmezken oluyor bu dünya çok garip bi dünya ve inan biz sınanıyoruz.Sen tedbirini ne kdr alsanda o olacaksa oluyor ve hayatta kesinlikle plan yapılmıyor ben bunu anladım.Bu hayatta bizler sadece piyonuz..Eşine hazır olmadığını güzel bi dille anlatmaya devam et.Çevreyi takma hiç sizin hayatınız düşünmüyoruz henüz diyerek geçiştir.Ama senin de içinde küçücükte olsun bi kıpırtı varsa şayet bu konuda çokta erteleme şu an için banada erken geldi senin açından ama bi süre sonra düşün.Bak bunları yazarken bile tuhaf oluyorum inan boşuna yazıyomuşum gibi geliyor o ne zmn isterse o zmn gelicektir bence artık:)Ama hayatın değişmiyor en azından hamilelikte doğduktan sonra mutlaka değişecektir ama çokta tatlı ve bambaşka duygularlada dolu olacak.Çok fazla endişelenme cnm güzel bi duyguymuş bi de eşin istiyo ya çok hevesli oluyolar sürekli titriyo üzerine ve o mutlulukları seni de gerçekten mutlu ediyor.Ben çevreme baktım bi dönem sürekli ve dedim ki herkes doğurmuş ben mi doğuramıcam ve herkes yetiştirmiş ben mi başaramıcam ciddi anlamda bunları diyodum o dönem sürekli.Bakalım doğurabilecek miyiz ama yetiştirme konusunda daha fazla güveniyorum artık kendime:)Eşinle konuştuğun zmn nası yaklaşımları?Ilımlı mı sert mi üzgün mü nası?Ve sen benim gibi bir gün bi anda hamile olduğunu öğrensen benim kdr mı tepki verirdin yoksa biraz daha mı rahat olurdun?İstediğin her zmn yazabilirsin cnm dertleşiriz,yardımcı olmaya çalışırım sana hiç bişey yapamasam bile dinlerim en azından seni.Rahat olmaya çalış gerçekten hayat bize veriyor biz bişeyler almıyoruz bunu unutma..Allahım isteyen tüm arkadaşlara en kısa zamanda,gönüllerine göre bi evlat nasip etsin inş.Sana da aratmasın ve istediğin zamanda bi bebiş versin inş cnm:)Uzun oldu ama inan bnde yazmak istedim..Sevgiler..
Amin inş.Aldırmayı düşünmedim değil ilk zamanlar ama bu mümkün olamazdı benim yapımda birisi için..Kimse kimsenin yaşam hakkını elinden alamaz,almamalı da..Bu arada Denizlidesin sanırım görüşmelere geldin mi hiç?
İlk mesajını okuyunca geçen sene mayıs ayı geldi aklıma gebelik testinde çift çizgi görünce şok olmuştum yanlıştır diye eşimle gidip kan testi yaptırdık pozitifti eşim havalara uçtu bense üzüldüm ağladım hazır olmadığımı düşünüyordum doğumdan korkuyordum ama o melek karnımda büyüdükçe doğumun nasıl olacağı umrumda bile değildi bian önce gelmesini istiyordum. bebeğim oldu 1 ay yaşadı vefat etti ve şimdi hamile olacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum..
Allah sana inşallah çok kolay doğum nasib eder bi nefeste kurtulursun biricik yavrunu kucağına alıp öpüp koklarsın sana ve meleğine Allah uzun ömürler versina.s.
tebrik ederim arkadaşım ne güzel işte allah sana böyle güzel bir armağan vermiş kıymetini bil.birde olmyanları düşün yıllarca uğraşıpta eli boş kalanları.allah sana evlat sahibi olmayı nasip etmiş şimdi senin bebeğinin sağlıklı bir şekilde doğması için dua etmen lazım.herşeyin hayırlısı.ben bebeğimi düşüreli 24 gün oldu ve bu 24gün benim için hergün gözyaşı,acı dolu ve bir daha olmasıda imkansız.o yüzden bebeğinin kıymetini bil ve şükret
kız ne istememesi delimisin :ecrin_bebek:ayy çok tatlı....... sana tutunmuş hayata gelmek istiyor.......bu işler hep böle değilmi zaten aniden oluverir....
amaannn hiç dert etmeyin valla bende beklemiyoken kızıma hamile olduğumu öğrendim nasıl bakarım vs.vs. soru işaretleri vardı aklımda doğdu ondan sonra dünyalar benim oldu
o zaten kendine baktırıyo rızkıyla geliyo gerçekten çalışan insan her şekilde çocuğuna bakar bakanlar nasıl bakıyo aslında çok beklemeden çocuk yapıp büyütüceksin ilerde daha rahat edersin ama daha yaşım küçük diye düşünürsende ilerde dahada zorlanırsın kızım 15 yaşındayken ben 38 olucam yaşasın genç annelik :):)
Sevgili Hera;
öncelikle yazdığın uzun uzun cevap için teşekkür ediyorum.
tatlım eşimleistemediğimi konuştum bana saygı duyduğunu
yumuşak bir ifadeyle dile getirdi...Ancak onuda anlamamı istiyor.
senin yaşın küçük doğru çok şanslısın diyor,bebeğimiz olduğunda 2 sene sonra bile
olsa sen yine genç anne olacaksın,ama ben genç baba olamayacağım diyor...
çoçuğumun yanında dedesi gibi değil babası arkadaşı gibi olmak istiyorum diyor.
hak veriyorum,tamam diyorum.. ama yinede evet diyemiyorum!
Hamile olduğunu öğrenseydin eğer,tepkin benimki gibi olurmuydu demişsin.
düşündüm ve hayır seninki kadar büyük tepki göstermezdim ama en az senin kadar yıkıma uğrardım..
3 ay önce hamilelik şüphesi üzerine yaptırdığım kan testinin sonucunu pozitif olarak aldığımda dünya başıma yıkılmış,yanımda olan anneme ''ya anne ya ben şimdi neyapacağım'' diye sarılıp ağlamam doktorun bu tepkime şaşırması...
sonra eve geldim tabii hala ağlıyorum ve 2-3 saat sonra tel çaldı hastaneden arıyorlar.
Tuğba hanım hastaneye lütfen bir yanlışlık oldu doktor hanım sizinle görüşmek istiyor..
gittim ve dünyaları bana geri verdiler bir ohh çektim.
raporlar karışmış,test sonucu benim değil aynı isme olan birinin sonucuymuş :)
bu sefer annem yoktu doktoruma sarıldım ve defalarca teşekkür ettim
önceden çocuk istediğimi zannediyordum ama bunu yasadıktan sonra kesinlikle hazır olmadıgımı istemediğimi anladım..çünkü zerre heyecanlanmadım..
yeni gördüm cevabını. geç oldu kusura bakma lütfen. görüşmelere gelemedim hiç. ilçedeyim ben. 1 yaşında kızım var. kısmet olamadı bi türlü. ama bundan sonrakilere katılmaya çalışıcam.
Amin..İyi dileklerin ve duaların için tşkler nihan..Allah rahmet eylesin yavrunu çok üzüldüm o kısmı okuyunca bi anda doldu gözlerim Takdir-i İlahi elden bişi gelmiyor işte..Neden kaybettin cnm yavrunu seni üzecekse bu sorum okumamış ol ok ve hiç konuya girme.Allahım en kısa zamanda tekrar nasip eder inş sana sağlıklı,uzun ömürlü bir bebek..Herşey gönlünce olur umarım....
ben de ilk olduğum günden beri düzenli adet göremiyorum,bu yüzen adet gecikmem hiçbirşeyin belirtisi değil malesef,şu an oldukça olağan
en son 1buçuk ay önce doktora gitmiştim,ona bekar olduğumu söylemiştim,ultrasonda mercimek tanesi büyüklüğünde kistçikler gördü,eğer hamile olsaydım belli olurdu değil mi ultrasonda?bekar değilim deseydim de gördükleri değişmeyecekti?
gerçekten çok bilgisizim bu konuda.
sonra ilaç kullanmamı söyledi,adet oldum normal bir şekilde,sonra da doğum kontrol hapı kullandım yine adet düzenim için doktorun tavsiyesiyle,daha bugün bitti ama bi süredir göğüslerimin acıması bir yana,karnımda şişlik var,rahatsız edici dercede gazım var,mide bulantısı ve arada baş dönmesi de cabası :S
Hamile miyim bilemedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?