hera'm tebrikler diyecektim yutkundum canım yabilmiyorumkismileAhh arkadaşlar keşke sizin gibi düşünebilsem.Bebekleride çok severim bu arada 4 tane yeğenim var Allah bağışlasın çokta düşkünüm onlara ama gel gelelim kendi bebeğimi düşünemiyorum işte,Ben napıcam ya?Benim rahatsızlığım var bayılıyorum işte hastane ortamında ya da iğne vurulduğunda nası yaparım doğumu düzelmeden?Sigara tiryakisiyim nası atarım bir anda çok kez denedim yapamadım off.Bebek bakmak yetiştirmek öyle büyük bir sorumluluk ki hazır değilim işte bu sorumluluğu almaya.ışimden yakın ayrıldım yeniden iş başvuruları yapıyodum alt üst oldum bir anda ya.Tşk ediyorum sizlere yorumlarınızdan dolayı..
hera'm tebrikler diyecektim yutkundum canım yabilmiyorumkismile
Neden böyle düşünüyorsun güzelim benim
evet evlat büyük sorumluluk ama Denizli çocuk büyütebilmek için güzel bir şehir yani burda hayat pahalı değil,ekonomik açıdan
Hem neredeyse 3 senenin sonunda bebek sahibi olacaksın gayet normal bir dönemde evliliğiniz oturmuş hem eşinde istiyormuş bak ne güzel
hem sana annelik çok yakışır canım benim çok iyi bir anne olacaksın hayırlısıyla..
sigarayı da bahaneyle bırakırsın tatlım beraber bırakırız sigarayı ben de çok istiyorum ama bırakamıyorum destek oluruz birbirimize
Kendini yıpratma lütfen bence mutluluktan ağlamalısın ne güzel bir evladın olacakolumunekankayizsmile
testler genellikle negatif olma durumunda yanılıyorlar. yani var olan bir gebeliği göstermeyebiliyor. eğer pozitif çıkmışsa yüksek olasılıkla hamilesiniz. (tabi eğer bir dış gebelik ya da üzüm gebeliği vs. değilse... kontrole gitmeniz gerek)
açıkçası gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama ben bu duruma hazırlıklı olmuş olmama rağmen çok zorlandım. yani hamilelik sürecinde değil ama doğum sonrası bu duruma adaptasyon için baya çaba sarfettim. acaba erken mi karar verdim diye. ama adapte olduktan sonra inanılmaz güzel bir duygu olduğunu söyleyebilirim. yine de kendinizi fiziksel ve duygusal zorluklara hazırlayın. belki yardım alabilirsiniz bu konuda. fakat hamileliği kendinize zehir etmeyin. hamilelikteki stres bebeğe %100 yansıyor ve bu doğum sonrası daha zor bir zaman geçirmeniz demek. olumlu yönlerden bakmaya çalışın bu duruma. Allah yardımcınız olsun.
Rica ederim canım benim ne demekAhh Dilacım ben çizgileri görünce öyle bir düğümlendi ki boğazım hala koca bir düğüm var sanki..Çok ağladım yorumları okudukça biraz rahatlıyorum ama şu an için tek düşünmek istediğim şey test yanlış sonuç vermiş olsun sadece bunu istiyorum.Çok iradesizim ben hele ki sigara konusunda çok zayıfım şimdi bile arka arkaya içiyorum hafta sonu sınavlarım var sonra görüşcez inş gelicen demi görüşmeye gelirsen dertleşiriz.Tşk ediyrum ilgine ve samimiyetine..
Çocuk istemeyen nefret eden biri değilsin sadece planlarında yokmuş şu an yani süpriz yapmış bebeğin 1 yıl erken gelmiş. Beklemediğin için bu isteksizliği yaşıyorsun planlı olmayan gebeliklerin çoğunda var bu duygular, ama zamanla bebeğin içinde büyüdükçe ultrasonda gelişimini gördükçe bu duygulardan eser kalmayacaktır. Çok yoğunsa duyguların bir psikoloğa da gidebilirsin. O da bu sürece alışmana yardımcı olacaktır. Sonuçta dediğim gibi 1 yıl sonrası için düşünüyormuşsun zaten, şu durumda o bebeğe kıymak cinayet olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?