Misafir olarak giriş yapabilirsiniz diye biliyorum. Anladığım kadarıyla adetinizin ya başlamış olması lazım ya da 1/2 gün kalmış. Kaset test daha geç sonuç verir, yine erken gebelik testi alın siz bence ya da %100 emin olmak istiyorsanız acile başvurun :) allah gönlünüze göre versinDaha adresi bile almadık sağlık ocağı bu şekilde de yaparmı acaba ?
Hayırlı olsun. İnşallah. Bir hastane aciline gitseniz belki yardımci olurlarDayanamayıp yaptım valla pozitif doktor bulmam lazm acil
Eki Görüntüle 3446218
Direk kan verin sonra da özelde muayene olun durumunuzu söyleyin ona göre ilaç başlarsınız.Test yaptım pozitif Eki Görüntüle 3446698
Birazdan gideceğim acile. Çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin olsunHayırlı olsun. İnşallah. Bir hastane aciline gitseniz belki yardımci olurlar
Şuan özel muayene olmam imkansız yeni taşındığımjz için maddiyat pek iyi değil bulunduğum ilçede randevumu yok kadın doğum mu yok anlamadım il Hastanesi'nde de 15 güne kadar yok . Cuma günü için Kuşadası'nda ki hastaneden randevu aldım adetim 1 gün geçmiş oluyor o gün . Çok teşekkür ederim bu aradaDirek kan verin sonra da özelde muayene olun durumunuzu söyleyin ona göre ilaç başlarsınız.
Hayırlı Olsun
Teşekkür ederim :) bel ağrım hiç geçmiyor kasıklarmda aynı adet olacakmışım gibi adetten bir gün önce olur normalde sadece . Sıcak basıyo vücut sıcaklığım fazla ateşim varmış gibi. Midemde tuhaf ama yani bulantı gibi değil hazımsızlık gibi.Hayırlı olsun nasıl belirtileriniz var şu an kasılmalar oluyor mu hiç ? Sağlıklı şekilde yerleşir inşallah.
Çok teşekkür ederimMisafir olarak giriş yapabilirsiniz diye biliyorum. Anladığım kadarıyla adetinizin ya başlamış olması lazım ya da 1/2 gün kalmış. Kaset test daha geç sonuç verir, yine erken gebelik testi alın siz bence ya da %100 emin olmak istiyorsanız acile başvurun :) allah gönlünüze göre versin
Sonucunuz nedir
Sağlık ocağında test verdm sabah yarın çıkar dedilerGittinizmi acaba
Teşekkür ederim, inşallah. Bu arada ben silik testten sonra bu sabah yine yapmıştm coraspine başlamak için beta hgc artıyorsa cizgi daha da netleşir diye böyle çıktı bende coraspine başladım bugün. Cuma randevu var iğneye de cuma başlarız inşallah kandaki artışa bakıpİnşallah Hayırlı haberler alırsınızbizide haberdar edin lütfen