- 20 Şubat 2022
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi Fatmanidazse
Kızlarrr, merhaba... Ben ve eşim ovülasyon döneminde birlikte olduk. İçime tam boşalma olmadı belirli bir miktar oldu. Düşünmüyorduk aslında... Ama yumurtalama döneminden ortalama 3 gün geçtikten sonra belirtilerim başladı (tabi ovülasyon dönemi içinde de vardı belirtim ancak o fiks olduğu için yumurta döneminden sonrasını eklemek istedim.) benim kasıklarım çok ağrıyor (yani şöyle bir ağrı hiç geçmeyen değil bazen hiç yok bazen çok var bazen eğilip kalkınca), midem yanıyor ve ağzımda metalik bir tat var. Kasık ağrısı adetin kendini baş göstermesi gibi olmadan bir gün önce ki ağrı gibi... Kasık ağrısı bacaklarıma vuruyor, göğüsümün uç ve çevresini koyulaştı ve damarlarım belirginleşti (ama hassaslaşma yok). Yüzümde çok fazla akne baş gösterdi. Kasık üst tabakam belirgin şekilde şişti. Belirlenen adet tarihime 7 ila 8 gün kaldı belim fena şekilde ağrıyor. İştahım pek yok... Çok affedersiniz ama çok gazla gaz çıkarıyorum, çok geçiriyorum ve midem çok gurulduyor... Tekrar afedersiniz ama dışkım bir ishal bir kabız şeklinde geliyor acaba hamile olabilir miyim? Belirtiler adet belirtisi ile aynı ama adet belirtisi bu kadar erken olur mu? Test almam ve yapmam için erken diye düşünüyorum. Kan testi yaptıramam. Lütfen hamile olanlar yardımcı olsun... :/
Son düzenleme: