• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim diye düşünmeden edemiyorum?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ravza nur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
30
30
3
27
Merhaba arkadaşlar
Direk konuya girmek istiyorum. Öncelikle 4 aylık evliyim ve bebk düşünüyoruz. Yumurtlama günüm yaklaşık 1 haftayı geçti ve yumurtlama gününden sonra hep akıntım oldu ve hala kokusuz beyaz akıntım var göğüsümün etrafında kabarcıklar belirginleşti üst tarafta belirgin göğüs ucuna giden damar var fazla ayakta kalamıyorum belim ağrıyor adetim her ayın 23ündeydi sadece geçen ay 27sinde oldum şimdi ne zaman olurum bilmiyorum da yumurtlama gününden önce başlayarak ve bugüne kadar hep düzenli ilişki yaşadım arada Bi karnımın alt bölgelerinde iğne batmaları gibi batmalar oluyor Hamile miyim acaba diyorum test için erken mi sizce?

Neden olmasın bence olabilirsin ama test için regl dönemine kadar beklemelisin bence yani biraz sabır diyorum ☺️

Merhaba arkadaşlar
Direk konuya girmek istiyorum. Öncelikle 4 aylık evliyim ve bebk düşünüyoruz. Yumurtlama günüm yaklaşık 1 haftayı geçti ve yumurtlama gününden sonra hep akıntım oldu ve hala kokusuz beyaz akıntım var göğüsümün etrafında kabarcıklar belirginleşti üst tarafta belirgin göğüs ucuna giden damar var fazla ayakta kalamıyorum belim ağrıyor adetim her ayın 23ündeydi sadece geçen ay 27sinde oldum şimdi ne zaman olurum bilmiyorum da yumurtlama gününden önce başlayarak ve bugüne kadar hep düzenli ilişki yaşadım arada Bi karnımın alt bölgelerinde iğne batmaları gibi batmalar oluyor Hamile miyim acaba diyorum test için erken mi sizce?
Olabilir bence :) adetini beklemelisin :) düzenli adetin varsa tahmin edebilirsin günü sadece 1 severlik aksadıysa adetin önceki adetin hesapla yani 22sini :)

Ama işte ne zaman adet olurum kestiremiyorum🤷‍♀️
Benimde 23nde adetim bakalım bekliyorum sabırsızlıkla ben klomenle başladım yumurtlamamdab bugune 12gün geçti belirtiler var ama emin değilim adet olcak gibi bi his geliyor wc ye gidiyorum yok seninki gibi belirtiler yaşıyorum bende canım inşallah vardır bebişlerimiz 🙏

Back