• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim destek bekliyorum kızlar!!!

kelebek4901

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2025
10
0
1
23
Merhaba kızlar ılk kez buraya yazıyorum bu ay adetımın 28. Gunu doltorum progesteron vermemı ıstedı ve deger 28.97 cıktı bende bunun ustune gebe olabılır mıyım ıhtımalı ile yatamıyorum bıle agrılarım ve akıntılarım cok erken basladı adetıme 2 gun kala erken gebelık testı yaptım ve negatıf cıktı bu sabah kalktıgımda adet oldum sandım fakat sarı bır leke gordum sonra kesıldı acaba hamıle olabılır mıyım yarın normalde adet gunum testı yapmalı mıyım yoksa 2-3 gun beklemem mı gerek

Akıntımın cok olması kafamı karıstırıyor baslarda sıvı beyazdı bugun sarı bır nokta seklınde gordum ve gectı

Diğer hormonlara bakılmadı mı ilginç? Fsh, Tsh, Amh, östrojen, testesteron, prolaktin vs. ? Yeni evlisiniz sanırım. Kaç yaşındasınız? Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🌸
1.5 senelık evlıyım dıger butun degerlerıme daha once bakıldı doktorum yumurtlama olup olmadıgına bakmak ıstedı ve bekledıgımden ıyı cıktı dedı bu sonucu gorunce 23 yasındayım

Adetıme 2 gun kala yaptıgım testte cıkmaması benı üzdü ama burda bır suru kısıde cıkmayıp ertesı gun cıkanlar var bıraz umutlandım

Adetıme 2 gun kala yaptıgım testte cıkmaması benı üzdü ama burda bır suru kısıde cıkmayıp ertesı gun cıkanlar var bıraz umutlandım
Yaşınız 23 çok gençsiniz daha. Sabredin, bekleyin Allah doğru zamanda nasip eder inşallah. Stres varsa o da gebeliği etkiliyor.

Back
X