Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sence? Bi dusun bakalimIlk kez bir testte açık açık hamile olmayan kadın diye bir bilgi olduğunu görüyorum. Konu açacak kadar kafanızı karıştıran nedir?
Keşke siz düşünseydiniz.Sence? Bi dusun bakalim
Canim ben 3 aylik evliyim zaten hayir olmasam ne farkeder bu senin cok dusunmus halin mi sen anne olsan ne olur!Keşke siz düşünseydiniz.
Allah aşkına bu nasıl bir tavır. Kim kimi anneliği ile yargılayabilir hanımefendi. Soru sormuşsunuz cevap vermişler. Sizin kişiliğinize anneliğinize vs. hakaret eden yok. Neden çirkinleşiyorsunuzCanim ben 3 aylik evliyim zaten hayir olmasam ne farkeder bu senin cok dusunmus halin mi sen anne olsan ne olur!
Sen onun yazdiklarini okuduguna anladigina emin misin demek ki senin de icinde var sende onun gibi olup olmadigini anlayamaya calisiyorsun sayemdeAllah aşkına bu nasıl bir tavır. Kim kimi anneliği ile yargılayabilir hanımefendi. Soru sormuşsunuz cevap vermişler. Sizin kişiliğinize anneliğinize vs. hakaret eden yok. Neden çirkinleşiyorsunuz
Negatif cikmis. Bir de niye uye olurken yasinizi 67 yazdiniz?
Hanımefendi herkes gebeliği için tabiki sevinir ve mutlu olur. Zaten bu portalda çoğu konu bununla ilgili ve herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor. Ben size kişiyi neden eleştirdiniz demiyorum. Tavrını beğenmemiş olabilirsiniz yanlış bir cevapta vermiş olabilir. Annelik ile bunun ne alakası var. Hayırlısı ile sizde birgün anne olduğunuzda ne demek istediğimi anlayacaksınız.Ögrendigimde sevinecegim bi gebelik. Malum heyecan
Bilip bilmeden konusmasin kimseHanımefendi herkes gebeliği için tabiki sevinir ve mutlu olur. Zaten bu portalda çoğu konu bununla ilgili ve herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor. Ben size kişiyi neden eleştirdiniz demiyorum. Tavrını beğenmemiş olabilirsiniz yanlış bir cevapta vermiş olabilir. Annelik ile bunun ne alakası var. Hayırlısı ile sizde birgün anne olduğunuzda ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Ben anne değilim. Bunları bilmek için anne olmaya da gerek yok. Okuma yazma bilmek yeterli. İşlem raporu: hamile olmayan diye yazılmış. Daha ne gerekli bu sonucu okuyabilmek için?Canim ben 3 aylik evliyim zaten hayir olmasam ne farkeder bu senin cok dusunmus halin mi sen anne olsan ne olur!
Hamile olana ne demis bi bak bakalimBen anne değilim. Bunları bilmek için anne olmaya da gerek yok. Okuma yazma bilmek yeterli. İşlem raporu: hamile olmayan diye yazılmış. Daha ne gerekli bu sonucu okuyabilmek için?
Yok valla bilerek konuştum. Çok net olarak okumuyorsunuz, okumaya çabalamıyorsunuz bile.Bilip bilmeden konusmasin kimse
Hamile olan yazan kısım bilgi sadece. Bunu bile anlamamışsınız. 1 haftalık hamilelikte yaklaşık 5-50 arasında beta hcg sonucu olur demiş. Bunu okuyup kendi değerinize bakıp hmm, 0.62, 5'ten küçük bir değer diyebilmeniz gerek. Bu kadar bile mi yok ya?Hamile olana ne demis bi bak bakalim
Ya sen kafayı mı yedin? Bunlari bilmek için anne olmak mı gerekiyor? Ne saçma sapan yorumlar! Yaşın ve eğitim seviyen o kadar belli ki. Yazık.Tamam bebegim sen anne olamayacagini dusunup aldirdin tamam eeee