HAMİLE MİYİM DEĞİL MİYİM ???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ulkus22

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2024
41
-7
Kan testi verdim.
Sonuc boyle çıkdı acaba nedir ?

Eklentiler

• IMG-20240206-WA0008.jpg
    IMG-20240206-WA0008.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 217
Canim ben 3 aylik evliyim zaten hayir olmasam ne farkeder bu senin cok dusunmus halin mi sen anne olsan ne olur!
Allah aşkına bu nasıl bir tavır. Kim kimi anneliği ile yargılayabilir hanımefendi. Soru sormuşsunuz cevap vermişler. Sizin kişiliğinize anneliğinize vs. hakaret eden yok. Neden çirkinleşiyorsunuz

Allah aşkına bu nasıl bir tavır. Kim kimi anneliği ile yargılayabilir hanımefendi. Soru sormuşsunuz cevap vermişler. Sizin kişiliğinize anneliğinize vs. hakaret eden yok. Neden çirkinleşiyorsunuz
Sen onun yazdiklarini okuduguna anladigina emin misin demek ki senin de icinde var sende onun gibi olup olmadigini anlayamaya calisiyorsun sayemde

Ögrendigimde sevinecegim bi gebelik. Malum heyecan
Hanımefendi herkes gebeliği için tabiki sevinir ve mutlu olur. Zaten bu portalda çoğu konu bununla ilgili ve herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor. Ben size kişiyi neden eleştirdiniz demiyorum. Tavrını beğenmemiş olabilirsiniz yanlış bir cevapta vermiş olabilir. Annelik ile bunun ne alakası var. Hayırlısı ile sizde birgün anne olduğunuzda ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Hanımefendi herkes gebeliği için tabiki sevinir ve mutlu olur. Zaten bu portalda çoğu konu bununla ilgili ve herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor. Ben size kişiyi neden eleştirdiniz demiyorum. Tavrını beğenmemiş olabilirsiniz yanlış bir cevapta vermiş olabilir. Annelik ile bunun ne alakası var. Hayırlısı ile sizde birgün anne olduğunuzda ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Bilip bilmeden konusmasin kimse

Canim ben 3 aylik evliyim zaten hayir olmasam ne farkeder bu senin cok dusunmus halin mi sen anne olsan ne olur!
Ben anne değilim. Bunları bilmek için anne olmaya da gerek yok. Okuma yazma bilmek yeterli. İşlem raporu: hamile olmayan diye yazılmış. Daha ne gerekli bu sonucu okuyabilmek için?

Hamile olana ne demis bi bak bakalim
Hamile olan yazan kısım bilgi sadece. Bunu bile anlamamışsınız. 1 haftalık hamilelikte yaklaşık 5-50 arasında beta hcg sonucu olur demiş. Bunu okuyup kendi değerinize bakıp hmm, 0.62, 5'ten küçük bir değer diyebilmeniz gerek. Bu kadar bile mi yok ya?🥲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X