- 24 Eylül 2020
- 25
- 10
- 3
- 28
Hayır canımTekme filan da mı hissetmiyosunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canımTekme filan da mı hissetmiyosunuz?
Kün Fe yekûnHamilesin bence hayırlısı olsun![]()
Gidin bi cinsiyeti öğrenin bize haber verin.Hayır canım
Keşke bende şok olsamHiç belirtisi olmadı 21 kasımda bulantı olunca test yaptım sonuç böyle oldu canım hiç beklemiyordum şok oldum zaten
Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallahKeşke bende şok olsam![]()
Yazıcam canımGidin bi cinsiyeti öğrenin bize haber verin.
Bence mi?Hamilesin bence hayırlısı olsun![]()
Olabilir ama hcg testi 99.9 doğruluk payı varKan testi yaptırmamış sonuçta![]()
Vallahi bir an önce doktora gidin kocanı dinleme. Sağlıklı bi gebelik mi emin olunsun. Kese var mı bebek var mı kalp atışı var mı acil bakılsın. Ayrıca da neden emin olamadınız kıcanıza sordunuz anlamadım. Yani global bi bilgidir çift çizgi pozitiftir. Körün gözüne parmak gibi bi soru olmuş sizinki.
Belirti olmayınca oda şok oldu zatenVallahi bir an önce doktora gidin kocanı dinleme. Sağlıklı bi gebelik mi emin olunsun. Kese var mı bebek var mı kalp atışı var mı acil bakılsın. Ayrıca da neden emin olamadınız kıcanıza sordunuz anlamadım. Yani global bi bilgidir çift çizgi pozitiftir. Körün gözüne parmak gibi bi soru olmuş sizinki.
Silik de değil yani. El sallıyo ordan.Kan testi yaptırmamış sonuçta![]()
Amin inşallahRabbim kucağını boş bırakmasın inşallah![]()
Hayırlısı olsun inşallahSilik de değil yani. El sallıyo ordan.
Hayırlı şoklar. Oğlan totemi mi yaptınız hemen kabullenip de? Little boy filan?Belirti olmayınca oda şok oldu zaten
Hayır hesabımı silmeyi düşündüm resmimde vardı fakat editörden sadece kapattıraniliyormuşuz tanıdıklarım da olunca malum galerimde o resim vardı onu koydum sağlıklı olsun cinsiyeti önemli değil bir kızım var inşallah ta oğlum olur hayırlısıysa sağlıkla sıhhatleHayırlı şoklar. Oğlan totemi mi yaptınız hemen kabullenip de? Little boy filan?
Allah sağlıklısını versin inşallah.Hayır hesabımı silmeyi düşündüm resmimde vardı fakat editörden sadece kapattıraniliyormuşuz tanıdıklarım da olunca malum galerimde o resim vardı onu koydum sağlıklı olsun cinsiyeti önemli değil bir kızım var inşallah ta oğlum olur hayırlısıysa sağlıkla sıhhatle
Amin inşallah hayırlısı olsunBaya koyu çıkmış zaten gebesiniz de yine de kan değeri de çok önemli inşallah sağlıkla devam eder![]()