- 24 Eylül 2020
- 25
- 10
- 3
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin canım gözün Aydın hemde 5.6 haftası görünüyor7 kasım sabahı adet oldum lekelenme şeklindeydi ilk günü 2 gün sürdü 9 kasım kesildi 21 kasımda bulantım oldu gebelik testi yaptım çift çizgi oldu hamile miyim ? Eşime danıştım ama ben kendimi kontrol ediyorum imkansız felan dedi içime şüphe düşürdü ve çok sevinmedi
hamilesin7 kasım sabahı adet oldum lekelenme şeklindeydi ilk günü 2 gün sürdü 9 kasım kesildi 21 kasımda bulantım oldu gebelik testi yaptım çift çizgi oldu hamile miyim ? Eşime danıştım ama ben kendimi kontrol ediyorum imkansız felan dedi içime şüphe düşürdü ve çok sevinmedi
Hadi inşallah rabbim isteyen herkese nasip eylesinHamilesiniz
Hayırlısı olsun inşallah rabbim isteyen herkese nasip eylesinhamilesin
Hemen doktora gidin yarın kanda baksın7 kasım sabahı adet oldum lekelenme şeklindeydi ilk günü 2 gün sürdü 9 kasım kesildi 21 kasımda bulantım oldu gebelik testi yaptım çift çizgi oldu hamile miyim ? Eşime danıştım ama ben kendimi kontrol ediyorum imkansız felan dedi içime şüphe düşürdü ve çok sevinmedi
amin canım inşallahHayırlısı olsun inşallah rabbim isteyen herkese nasip eylesin![]()
Hayırlısı olsun inşallahHamilesin canım gözün Aydın hemde 5.6 haftası görünüyor
yarın gidemem de eşim biraz geçsin falan dedi belirtisi de pek olmadı zaten ama 1-2 hafta geçsin gideceğimHemen doktora gidin yarın kanda baksın
1 2 hafta çok hemen gidin kan tahlili ile beta bakılacak yükseliyor mu diye Allah korusun dış gevelik falan var mı diye ciddi bir konu bu. Bence hemen gidinHayırlısı olsun inşallah
yarın gidemem de eşim biraz geçsin falan dedi belirtisi de pek olmadı zaten ama 1-2 hafta geçsin gideceğim
Ayyy çok teşekkür ediyorum rabbim herkese nasip eylesin inşallahHamilesin tabiki, hayırlı olsun![]()
Sen bilirsin canım sana tavsiyem ne kadar erken o kadar iyiHayırlısı olsun inşallah
yarın gidemem de eşim biraz geçsin falan dedi belirtisi de pek olmadı zaten ama 1-2 hafta geçsin gideceğim
1 2 hafta çok hemen gidin kan tahlili ile beta bakılacak yükseliyor mu diye Allah korusun dış gevelik falan var mı diye ciddi bir konu bu. Bence hemen gidin
Yinede düşündüğünüz İÇİN çok teşekkür ediyorum gideceğim inşallahSen bilirsin canım sana tavsiyem ne kadar erken o kadar iyihayırlısı olsun saglıcakla gelsin
Hamilesin. 9 kasım- 21 kasım aradan epey gün geçmiş zaten kan tahlili yaptırsaydın keşke neden bekledin ki7 kasım sabahı adet oldum lekelenme şeklindeydi ilk günü 2 gün sürdü 9 kasım kesildi 21 kasımda bulantım oldu gebelik testi yaptım çift çizgi oldu hamile miyim ? Eşime danıştım ama ben kendimi kontrol ediyorum imkansız felan dedi içime şüphe düşürdü ve çok sevinmedi
Hiç belirtisi olmadı 21 kasımda bulantı olunca test yaptım sonuç böyle oldu canım hiç beklemiyordum şok oldum zatenHamilesin. 9 kasım- 21 kasım aradan epey gün geçmiş zaten kan tahlili yaptırsaydın keşke neden bekledin ki