- 9 Kasım 2018
- 167
- 217
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah be kuzum bat i bekliyorum 10 aralık sabredece m nasip hayırlısı diyelim
Cnm sende adet sancisi gibi sancılar oldumu peki bende yaklaşık 1 aydır var bu acaba miyom mu diyorum ama daha önce de miyomum vardı hiç bi belittim olmadi ozaman sadece bir ayda 2 kez adet görmüştüm
Aynen cnm bide gecmeyen mide eksimesi idrarda koyu sarı ve tortuluSancı olmuştu. Birde karnımda genel bi ağrı oluyordu. Otururken veya yerden birşey almak için egilirken karnımda tuhaf baskı ağrı hissediyordum
Aynen cnm bide gecmeyen mide eksimesi idrarda koyu sarı ve tortulu
Su an bende ayni durumdayim belirti olarak. Simdi bunuda okuyunca daha çok süphe duymaya basladim acaba olabilirmi diyeArkadaşlar merhaba. Bu konuyu açtığım zaman hamilikten çok şüpheleniyordum ama sizlere adet oldum demiştim çünkü kanamam olmuştu. Fakat sandığım gibi değilmiş.. ben bebeğimin üstüne görmüşum. 6 hafta 2 günlük hamileyim şükürler olsun
Su an tamamen bu durumdayım yazdiklarini okudukca olabilirmi benimde diyorumSancı olmuştu. Birde karnımda genel bi ağrı oluyordu. Otururken veya yerden birşey almak için egilirken karnımda tuhaf baskı ağrı hissediyordum
Ben de adetim şu an ve benim de parçalı geliyor burada yazılan çok düşük bir ihtimal ama bugün parçalar dikkatimi çekti doktor randevum var ay sonunda söylerim diye geçirdim içimdenSu an tamamen bu durumdayım yazdiklarini okudukca olabilirmi benimde diyorum
Benimde her ay parcali gelirdi bu ay hic parca gelmedi ve rengi herzamankinden farkliydi. Hakkimizda hayirlisi olur insaAllah gorelim mevlam neyler neylerse guzel eylerBen de adetim şu an ve benim de parçalı geliyor burada yazılan çok düşük bir ihtimal ama bugün parçalar dikkatimi çekti doktor randevum var ay sonunda söylerim diye geçirdim içimden
Amin. psikolojik boyutunun olduğunu düşünüyorum benimkinin ama hayırlısı tabi.Benimde her ay parcali gelirdi bu ay hic parca gelmedi ve rengi herzamankinden farkliydi. Hakkimizda hayirlisi olur insaAllah gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler
Aynen benimde olabilir sonucta insaniz istedigimiz hemen olsun istiyoruz ve bu devrede beynimiz oyun edebiliyo bize yada biz oyle gormek istedigimiz icin goruyoruz bilmiyorum. Rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin.Amin. psikolojik boyutunun olduğunu düşünüyorum benimkinin ama hayırlısı tabi.
Amin amin. En güzelini en güzel zamanda.Aynen benimde olabilir sonucta insaniz istedigimiz hemen olsun istiyoruz ve bu devrede beynimiz oyun edebiliyo bize yada biz oyle gormek istedigimiz icin goruyoruz bilmiyorum. Rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin.