Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama döneminde olabilirsiniz ya da enfeksiyon olabilir. Erken regl oldum demiştiniz, bir önceki ayda da rahatsızlanmışsınız. Regliniz bundan dolayı erken olmuş olabilir.Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar. Ya benim karnım yine şişti ve söylemesi ayıptır sümük gibi akıntı gelmeye başladı. Sadece wcde selpakla silince selpaga geliyor. Onun haricinde camaşırım temiz. Kasık ağrısıni da ara ara hafif şekilde hissediyorum. Sizce neden olabilir ?
Kimyasal değilmiş canım. Ustüne görmüşüm. bebeğim çok şükür tutunmuş bana. 6 haftalık olduk bile. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.Belki kimyasal yaşamışsındır .
İdrar negatif kanaman da var bebek düşüncesi psikolojik belirtiler gösterir sana .
Önümüz ay başarırsın inşaALLAH canım...
Ne güzel maşallah cAnım size :) İnşaAllah sağlıklı bir gebelik geçirirsin .Kimyasal değilmiş canım. Ustüne görmüşüm. bebeğim çok şükür tutunmuş bana. 6 haftalık olduk bile. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.
Amin inşallahNe güzel maşallah cAnım size :) İnşaAllah sağlıklı bir gebelik geçirirsin .
Kimyasal değilmiş canım. Ustüne görmüşüm. bebeğim çok şükür tutunmuş bana. 6 haftalık olduk bile. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.
hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza demek ki vücudunuzu çok iyi tanıyorsunuz tebriklerArkadaşlar merhaba. Bu konuyu açtığım zaman hamilikten çok şüpheleniyordum ama sizlere adet oldum demiştim çünkü kanamam olmuştu. Fakat sandığım gibi değilmiş.. ben bebeğimin üstüne görmüşum. 6 hafta 2 günlük hamileyim şükürler olsun
Amin inşallah mümkün oldukça dikkat ediyorum :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahİyi maşaALLAH ALLAH tamamına erdirsin :)
Kendine dikkat et
Teşekkürler :) bende vücudumu bu kadar iyi tanıdığımı bilmiyordumhayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza demek ki vücudunuzu çok iyi tanıyorsunuz tebrikler
Ya cnm daha evliliginin basindasin, biraz keyfini cikar. Daha simdiden bu strese girersen olacagi varsada olmaz. Sen biraz oluruna birak, olursa mujde olur sizin icin olmazsada zamani vardir elbet. Esin istiyor diye de cocuk yapmak zorunda degilsin. Once sen iste o cocugu sen doğurup bakacaksin. Erkek gunun belli zamani sever gider kicini devirir yatar. Gece gündüz sen bakacaksin, uykusuz kalacaksin. Daha bircok zorlugu var elbet guzelliklerinin disinda. Once sen buna hazir misin?Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim. Iki aylık evli bir bayanım. Eşim evleni evlenmez çocuk isterim dedidigi için evlendiğimizden bugüne kadar hiç korunmadık ama nedense hamile kalamıyorum. Birinci ay basur oldum birde iki defa tatile gitmiştik sürekli denize girdim çıktım derken fena hasta oldum. Kasiklarimda ağrıdan duramıyordum. Ikinci ayimizda da 18 eylül yumurtlama tarihimdi. Bir hafta önceden her gun birlikte olmaya başladık. Yumurtlama gununude boş geçmedik. Bu ay kesin hamile kalırım derken adetime 4 gün kala aşırı sancım oldu. 3 gün kala kahverengi lekelenme ardından pembemsi kan geldi. Sebebini öğrenmek için hemen hastneye gittim kan verdim. Doktor gebelikten şüphelendiğini söyledi. Ama maalesef hastaneden çıkarken kanamam başladı ve adet oldum. Böyle olunca kan sonucunu da almaya gitmedim. şimdi içime bir şüphe düştüğü için buraya yazıp sizden fikir almak istedim. Sizce hamile olabilir miyim? Adette oldum ama yine de içimde hamileymissim gibi his var. Karnımda şişlik var ve ara sıra kasıklarımda ağrı oluyor. Birde adet olmadan önce bir hafta boyunca göğüslerim aşırı şişti ağrıyordu. Suan şişlik yok.
Ya cnm daha evliliginin basindasin, biraz keyfini cikar. Daha simdiden bu strese girersen olacagi varsada olmaz. Sen biraz oluruna birak, olursa mujde olur sizin icin olmazsada zamani vardir elbet. Esin istiyor diye de cocuk yapmak zorunda degilsin. Once sen iste o cocugu sen doğurup bakacaksin. Erkek gunun belli zamani sever gider kicini devirir yatar. Gece gündüz sen bakacaksin, uykusuz kalacaksin. Daha bircok zorlugu var elbet guzelliklerinin disinda. Once sen buna hazir misin?
Sen kendini hazir hissettiginde düşün, ve stres yapma şimdiden. Hayirli geceler
Oyle miii, gozun aydin o zaman cnm bnm. Demekki nasibinde varmış. Rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin ins, hayirli gecelerHayırlı gecelr canım. Bütün bunları yazmışsın ama ben hamileyim. Çok şükür Rabbim fazla bekletmeden nasip etti. Darısı bütün isteyenlerin başına inşallah
Oyle miii, gozun aydin o zaman cnm bnm. Demekki nasibinde varmış. Rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin ins, hayirli geceler
Benim de buna benzer bir durumum oldu. 19 ekimde adet olmustum. 23 ekimde bitti.ovulasyonum 5 i gosteriyordu. ovulasyon akintim geldi. Takip ettim. O gunleri degerlendirdik. Ayin 9 unda kahverengi lekelenmem oldu. 2 gun surdu ve bitti. Normalde 20 kasim da adet gormem gerekiyordu.Kafam cok karisik. Bu durum hakkinda bilginiz var mi?Reglinizin lekelenme ile başlaması normal gebe değilsiniz.
Yumurtlamadan dolayı olabilir regl ya da yerleşme kanaması için henüz erken günler.Benim de buna benzer bir durumum oldu. 19 ekimde adet olmustum. 23 ekimde bitti.ovulasyonum 5 i gosteriyordu. ovulasyon akintim geldi. Takip ettim. O gunleri degerlendirdik. Ayin 9 unda kahverengi lekelenmem oldu. 2 gun surdu ve bitti. Normalde 20 kasim da adet gormem gerekiyordu.Kafam cok karisik. Bu durum hakkinda bilginiz var mi?
Canım sen bildiğin adet mi gördünArkadaşlar merhaba. Bu konuyu açtığım zaman hamilikten çok şüpheleniyordum ama sizlere adet oldum demiştim çünkü kanamam olmuştu. Fakat sandığım gibi değilmiş.. ben bebeğimin üstüne görmüşum. 6 hafta 2 günlük hamileyim şükürler olsun