hamile miyim değil miyim anlayamadım adet olduktan sonra hamile olduğunu öğrenen var mı?

Olabılırsın tabıkı her zaman ıhtımal vardır adet olsan bıle

Yumurtlama döneminde olabilirsiniz ya da enfeksiyon olabilir. Erken regl oldum demiştiniz, bir önceki ayda da rahatsızlanmışsınız. Regliniz bundan dolayı erken olmuş olabilir.
Ayrıca regl olduktan sonra ve kan testi negatif çıktıktan sonra gebelik ihtimali sıfıra düşer, kendinizi şartlandırmayın eşinizin acelesi de sizi sıkmasın. Ne kadar rahat olursanız o kadar kolay olur.

Belki kimyasal yaşamışsındır .
İdrar negatif kanaman da var bebek düşüncesi psikolojik belirtiler gösterir sana .
Önümüz ay başarırsın inşaALLAH canım...
Kimyasal değilmiş canım. Ustüne görmüşüm. bebeğim çok şükür tutunmuş bana. 6 haftalık olduk bile. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.

hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza demek ki vücudunuzu çok iyi tanıyorsunuz tebrikler

Ya cnm daha evliliginin basindasin, biraz keyfini cikar. Daha simdiden bu strese girersen olacagi varsada olmaz. Sen biraz oluruna birak, olursa mujde olur sizin icin olmazsada zamani vardir elbet. Esin istiyor diye de cocuk yapmak zorunda degilsin. Once sen iste o cocugu sen doğurup bakacaksin. Erkek gunun belli zamani sever gider kicini devirir yatar. Gece gündüz sen bakacaksin, uykusuz kalacaksin. Daha bircok zorlugu var elbet guzelliklerinin disinda. Once sen buna hazir misin?
Sen kendini hazir hissettiginde düşün, ve stres yapma şimdiden. Hayirli geceler

Canım konunu yeni okudum G Gulmet3 bebeğini sağlıkla al kucağına inş üstüne gördüğünü başta adet sanmışsın peki baya adet gibi mi oldu kanaman ?

Evet adet gibiydi. Tek fark ilk önce kahverengi leke gelmesi sonra pembe kanlı akıntı oldu aradan bir saat geçmeden yoğun kanamam olmuştu. Ikinci günde bi kere yoğun kanadı sonra durdu. Sonra 3 gün azar azar kanama olmuştu. Yani toplamda 5 gün yaptı normalde de adetim 5 gün sürerdi. Ben kanamanın şeklinden dolayı çok şüphelenmistim çünkü adet gibi olsa da farklıydı.. şüphelerimde yanılmamışım :) nerdeyse iki aylık oldu bebeğim. üstüne gormeseydim daha erken öğrenirdim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Hayırlı gecelr canım. Bütün bunları yazmışsın ama ben hamileyim. Çok şükür Rabbim fazla bekletmeden nasip etti. Darısı bütün isteyenlerin başına inşallah

Hayırlı gecelr canım. Bütün bunları yazmışsın ama ben hamileyim. Çok şükür Rabbim fazla bekletmeden nasip etti. Darısı bütün isteyenlerin başına inşallah
Oyle miii, gozun aydin o zaman cnm bnm. Demekki nasibinde varmış. Rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin ins, hayirli geceler

Reglinizin lekelenme ile başlaması normal gebe değilsiniz.
Benim de buna benzer bir durumum oldu. 19 ekimde adet olmustum. 23 ekimde bitti.ovulasyonum 5 i gosteriyordu. ovulasyon akintim geldi. Takip ettim. O gunleri degerlendirdik. Ayin 9 unda kahverengi lekelenmem oldu. 2 gun surdu ve bitti. Normalde 20 kasim da adet gormem gerekiyordu.Kafam cok karisik. Bu durum hakkinda bilginiz var mi?

Yumurtlamadan dolayı olabilir regl ya da yerleşme kanaması için henüz erken günler.

ben regl oldugumu dusundum ve o gunleri degerlendirmedim malesef. simdi adet tarihime az kaldi ve adet belirtilerim basladi. sizin dediginiz gibi sanirim yumurtlamadan dolayiydi. cevabiniz icin tesekkurler.

Canım sen bildiğin adet mi gördün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…