hamile miyim değil miyim anlayamadım adet olduktan sonra hamile olduğunu öğrenen var mı?

Gulmet3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
244
175
31
Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim. Iki aylık evli bir bayanım. Eşim evleni evlenmez çocuk isterim dedidigi için evlendiğimizden bugüne kadar hiç korunmadık ama nedense hamile kalamıyorum. Birinci ay basur oldum birde iki defa tatile gitmiştik sürekli denize girdim çıktım derken fena hasta oldum. Kasiklarimda ağrıdan duramıyordum. Ikinci ayimizda da 18 eylül yumurtlama tarihimdi. Bir hafta önceden her gun birlikte olmaya başladık. Yumurtlama gununude boş geçmedik. Bu ay kesin hamile kalırım derken adetime 4 gün kala aşırı sancım oldu. 3 gün kala kahverengi lekelenme ardından pembemsi kan geldi. Sebebini öğrenmek için hemen hastneye gittim kan verdim. Doktor gebelikten şüphelendiğini söyledi. Ama maalesef hastaneden çıkarken kanamam başladı ve adet oldum. Böyle olunca kan sonucunu da almaya gitmedim. şimdi içime bir şüphe düştüğü için buraya yazıp sizden fikir almak istedim. Sizce hamile olabilir miyim? Adette oldum ama yine de içimde hamileymissim gibi his var. Karnımda şişlik var ve ara sıra kasıklarımda ağrı oluyor. Birde adet olmadan önce bir hafta boyunca göğüslerim aşırı şişti ağrıyordu. Suan şişlik yok.

Göğüs ağrın olmaz mıydı normalde? Belki de kimyasal gebelik geçirmişsindir. Adet olmuşsun sanmıyorum ben ama al basit bir test yap için rahat eder.

Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim. Iki aylık evli bir bayanım. Eşim evleni evlenmez çocuk isterim dedidigi için evlendiğimizden bugüne kadar hiç korunmadık ama nedense hamile kalamıyorum. Birinci ay basur oldum birde iki defa tatile gitmiştik sürekli denize girdim çıktım derken fena hasta oldum. Kasiklarimda ağrıdan duramıyordum. Ikinci ayimizda da 18 eylül yumurtlama tarihimdi. Bir hafta önceden her gun birlikte olmaya başladık. Yumurtlama gununude boş geçmedik. Bu ay kesin hamile kalırım derken adetime 4 gün kala aşırı sancım oldu. 3 gün kala kahverengi lekelenme ardından pembemsi kan geldi. Sebebini öğrenmek için hemen hastneye gittim kan verdim. Doktor gebelikten şüphelendiğini söyledi. Ama maalesef hastaneden çıkarken kanamam başladı ve adet oldum. Böyle olunca kan sonucunu da almaya gitmedim. şimdi içime bir şüphe düştüğü için buraya yazıp sizden fikir almak istedim. Sizce hamile olabilir miyim? Adette oldum ama yine de içimde hamileymissim gibi his var. Karnımda şişlik var ve ara sıra kasıklarımda ağrı oluyor. Birde adet olmadan önce bir hafta boyunca göğüslerim aşırı şişti ağrıyordu. Suan şişlik yok.
Reglinizin lekelenme ile başlaması normal gebe değilsiniz.

kan sonucunuza bi bakın ama yine de 2 ay daha çok kısa bi zaman hemen nedne olmuyor diye düşünmenin anlamı yok.

Göğüs ağrın olmaz mıydı normalde? Belki de kimyasal gebelik geçirmişsindir. Adet olmuşsun sanmıyorum ben ama al basit bir test yap için rahat eder.
Oluyordu ama bu defa çok farklıydı. Normalde 1- 2 gün şişlik ağrı olurdu. Bu normalde olandan farklı geldi bana. Test yaptım sonuç negatif çıktı

Reglinizin lekelenme ile başlaması normal gebe değilsiniz.
Bana tuhaf gelen 4 gün erken regli olmak. Üstelik normalde hiç regli oldugumu bilmezdim ağrısız geçirirdim o dönemi. Bu defa 4 gün kala aşırı derecede kasık agrisi olunca ve kahverengi leke görünce şaşırdım doğrusu.

psikolojik olabilir. adet geldiğine göre negatif diye düşünüyorum.
ayrıca 2 ay hamile kalamıyorum demek için çok kısa. doktorlar 1 seneden sonra sorunlu olarak görüp tedaviye başlıyor.

Aldım sonuç negatif ama karnımda hala şişlik var. Ağrılarım ara sıra oluyor neden olduğunu anlayamadım :110:

Belki kimyasal yaşamışsındır .
İdrar negatif kanaman da var bebek düşüncesi psikolojik belirtiler gösterir sana .
Önümüz ay başarırsın inşaALLAH canım...

2 ekimde kan tahlili yaptırmıştım sonucuna şimdi internetten baktım 0.100 çıkmış. Bu ne demek oluyor ?

Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar. Ya benim karnım yine şişti ve söylemesi ayıptır sümük gibi akıntı gelmeye başladı. Sadece wcde selpakla silince selpaga geliyor. Onun haricinde camaşırım temiz. Kasık ağrısıni da ara ara hafif şekilde hissediyorum. Sizce neden olabilir ?

X