Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim. Iki aylık evli bir bayanım. Eşim evleni evlenmez çocuk isterim dedidigi için evlendiğimizden bugüne kadar hiç korunmadık ama nedense hamile kalamıyorum. Birinci ay basur oldum birde iki defa tatile gitmiştik sürekli denize girdim çıktım derken fena hasta oldum. Kasiklarimda ağrıdan duramıyordum. Ikinci ayimizda da 18 eylül yumurtlama tarihimdi. Bir hafta önceden her gun birlikte olmaya başladık. Yumurtlama gununude boş geçmedik. Bu ay kesin hamile kalırım derken adetime 4 gün kala aşırı sancım oldu. 3 gün kala kahverengi lekelenme ardından pembemsi kan geldi. Sebebini öğrenmek için hemen hastneye gittim kan verdim. Doktor gebelikten şüphelendiğini söyledi. Ama maalesef hastaneden çıkarken kanamam başladı ve adet oldum. Böyle olunca kan sonucunu da almaya gitmedim. şimdi içime bir şüphe düştüğü için buraya yazıp sizden fikir almak istedim. Sizce hamile olabilir miyim? Adette oldum ama yine de içimde hamileymissim gibi his var. Karnımda şişlik var ve ara sıra kasıklarımda ağrı oluyor. Birde adet olmadan önce bir hafta boyunca göğüslerim aşırı şişti ağrıyordu. Suan şişlik yok.