Hamile miyim değil mi kafayı yiycem yardım edin

Aysegl34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
126
10
28
26
3 tane kaset test yaptım hepsinde dk tutmadım ama sonradan baktığımda 3 de de silik ama çok silik bı çizgi var adet olmadım sürekli pembe akıntım oluyordu 3-4 gündür şimdi kesildi hamile miyim değil miyim ya

testin fotoğrafını atabilirseniz bakalım , kesin sonuç için kan vermelisiniz

Silik çizgi 1 saat SONRA cikarsa dikkate alma ama 10 dakika icinde cikmissa 3 testte yanlış olmaz diye düşünüyorum

Silik çizgi 1 saat SONRA cikarsa dikkate alma ama 10 dakika icinde cikmissa 3 testte yanlış olmaz diye düşünüyorum
Bende bir şey sormak istiyorum ilişkiye 41 gün önce girdim partnerim korundu benimde adet bitiminden 2 gün sonraydı fakat reglim bugün olmak üzere tam 8 gün gecikti korktuk test aldım negatif cikti fakat neden regli olmuyorum bilmiyorum bana yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20220801_145129.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_20220801_145154.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 102
Hiç regl belirtiniz yok mu peki

Olsaydi gebelik muhakkak cikardi testte cunku bayaa bir sure gecmis uzerinden

Korunma yonteminiz neydi de siz supheye dustunuz?
Bazen gecikmeler olabilir hormonlarls ilgilidir kan testi verin

41 gün uzun bir süre olsaydı çıkardı. 8 gün gecikme diyorsunuz. Testte negatif. Stres yapmışsınız hava değişimleri de etki etmiş olabilir.

Stres çok etkiliyor büyük ihtimalle hamile değilsin, olsa kesin çıkardı ha sürekli adetin gecikir mi mesela yoksa hep günü gününe mi olursun.

Stres çok etkiliyor büyük ihtimalle hamile değilsin, olsa kesin çıkardı ha sürekli adetin gecikir mi mesela yoksa hep günü gününe mi olursun.
Normalde max 3-4 gün gecikirdi daha önce bir kere yine böyle oldu 1 ay regl olmadım ama şimdi ilişkiye giripte olmayınca endişelendim

Korunma yonteminiz neydi de siz supheye dustunuz?
Bazen gecikmeler olabilir hormonlarls ilgilidir kan testi verin
Prezervatif kullandık ve reglim bittikten 2 gün sonra ilişkiye girdim overlasyon gunune daha cok vardı hamile kalma sansim dusuk diyordu periodda. Kan testi veremiyorum malesef ailemin bilmemesi gereken bir konu anlatışla karşılayın lütfen

Hiç regl belirtiniz yok mu

Hiç regl belirtiniz yok mu peki
Zaten normaldede reglim çok hafif geçer karnım ağrımaz vs ben anlamam bile nasıl olup bittiğini fakat 1 aydır çok fazla sitres yaptım özellikle reglik 8 gün gecikince cildimde her zamanki olduğu gibi ufak tefek sivilcelenme oldu her reglimin başında ve sonunda oluyor aynı zamanda göğüslerimde şişti fakat internetten baktigim kadariyla hamileliktede oluyor muş o yüzden korktum test aldim negatif zaten fotografinida sizlerle basylaştim. Hastaneye başvuramıyorum ailemin bilmemesi gereken bir konu sizlerden yardım bilgilendirme istiyorum

Prezarvatif varsa hamilelik sansi yok zaten delik vs yoksa olsa da anlardiniz zaten. Regl bitip hamile kalanlardanim ben buna cok guvenme takvim yontemiyle korunmayi aklindan bile geçirme bence canim.

Bence degilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…