testin fotoğrafını atabilirseniz bakalım , kesin sonuç için kan vermelisiniz3 tane kaset test yaptım hepsinde dk tutmadım ama sonradan baktığımda 3 de de silik ama çok silik bı çizgi var adet olmadım sürekli pembe akıntım oluyordu 3-4 gündür şimdi kesildi hamile miyim değil miyim ya
Silik çizgi 1 saat SONRA cikarsa dikkate alma ama 10 dakika icinde cikmissa 3 testte yanlış olmaz diye düşünüypeki büt
Bende bir şey sormak istiyorum ilişkiye 41 gün önce girdim partnerim korundu benimde adet bitiminden 2 gün sonraydı fakat reglim bugün olmak üzere tam 8 gün gecikti korktuk test aldım negatif cikti fakat neden regli olmuyorum bilmiyorum bana yardımcı olabilir misinizSilik çizgi 1 saat SONRA cikarsa dikkate alma ama 10 dakika icinde cikmissa 3 testte yanlış olmaz diye düşünüyorum
Hiç regl belirtiniz yok mu pekiBende bir şey sormak istiyorum ilişkiye 41 gün önce girdim partnerim korundu benimde adet bitiminden 2 gün sonraydı fakat reglim bugün olmak üzere tam 8 gün gecikti korktuk test aldım negatif cikti fakat neden regli olmuyorum bilmiyorum bana yardımcı olabilir misiniz
Olsaydi gebelik muhakkak cikardi testte cunku bayaa bir sure gecmis uzerindenBende bir şey sormak istiyorum ilişkiye 41 gün önce girdim partnerim korundu benimde adet bitiminden 2 gün sonraydı fakat reglim bugün olmak üzere tam 8 gün gecikti korktuk test aldım negatif cikti fakat neden regli olmuyorum bilmiyorum bana yardımcı olabilir misiniz
Korunma yonteminiz neydi de siz supheye dustunuz?Bende bir şey sormak istiyorum ilişkiye 41 gün önce girdim partnerim korundu benimde adet bitiminden 2 gün sonraydı fakat reglim bugün olmak üzere tam 8 gün gecikti korktuk test aldım negatif cikti fakat neden regli olmuyorum bilmiyorum bana yardımcı olabilir misiniz
41 gün uzun bir süre olsaydı çıkardı. 8 gün gecikme diyorsunuz. Testte negatif. Stres yapmışsınız hava değişimleri de etki etmiş olabilir.Bende bir şey sormak istiyorum ilişkiye 41 gün önce girdim partnerim korundu benimde adet bitiminden 2 gün sonraydı fakat reglim bugün olmak üzere tam 8 gün gecikti korktuk test aldım negatif cikti fakat neden regli olmuyorum bilmiyorum bana yardımcı olabilir misiniz
Stres çok etkiliyor büyük ihtimalle hamile değilsin, olsa kesin çıkardı ha sürekli adetin gecikir mi mesela yoksa hep günü gününe mi olursun.Bende bir şey sormak istiyorum ilişkiye 41 gün önce girdim partnerim korundu benimde adet bitiminden 2 gün sonraydı fakat reglim bugün olmak üzere tam 8 gün gecikti korktuk test aldım negatif cikti fakat neden regli olmuyorum bilmiyorum bana yardımcı olabilir misiniz
Merhaba siz nasılsınız en son bi konunuzu okumuştum sanırım hamile misinizKorunma yonteminiz neydi de siz supheye dustunuz?
Bazen gecikmeler olabilir hormonlarls ilgilidir kan testi verin
Bata 4 gun var bekliyorum cok teşekkür ederim gebeliğin hayirli olsun :)Merhaba siz nasılsınız en son bi konunuzu okumuştum sanırım hamile misiniz
Normalde max 3-4 gün gecikirdi daha önce bir kere yine böyle oldu 1 ay regl olmadım ama şimdi ilişkiye giripte olmayınca endişelendimStres çok etkiliyor büyük ihtimalle hamile değilsin, olsa kesin çıkardı ha sürekli adetin gecikir mi mesela yoksa hep günü gününe mi olursun.
Teşekkürlerrr umarımm inşallah dediğiniz gibidir41 gün uzun bir süre olsaydı çıkardı. 8 gün gecikme diyorsunuz. Testte negatif. Stres yapmışsınız hava değişimleri de etki etmiş olabilir.
Prezervatif kullandık ve reglim bittikten 2 gün sonra ilişkiye girdim overlasyon gunune daha cok vardı hamile kalma sansim dusuk diyordu periodda. Kan testi veremiyorum malesef ailemin bilmemesi gereken bir konu anlatışla karşılayın lütfenKorunma yonteminiz neydi de siz supheye dustunuz?
Bazen gecikmeler olabilir hormonlarls ilgilidir kan testi verin
Hiç regl belirtiniz yok mu
Zaten normaldede reglim çok hafif geçer karnım ağrımaz vs ben anlamam bile nasıl olup bittiğini fakat 1 aydır çok fazla sitres yaptım özellikle reglik 8 gün gecikince cildimde her zamanki olduğu gibi ufak tefek sivilcelenme oldu her reglimin başında ve sonunda oluyor aynı zamanda göğüslerimde şişti fakat internetten baktigim kadariyla hamileliktede oluyor muş o yüzden korktum test aldim negatif zaten fotografinida sizlerle basylaştim. Hastaneye başvuramıyorum ailemin bilmemesi gereken bir konu sizlerden yardım bilgilendirme istiyorumHiç regl belirtiniz yok mu peki
Prezarvatif varsa hamilelik sansi yok zaten delik vs yoksa olsa da anlardiniz zaten. Regl bitip hamile kalanlardanim ben buna cok guvenme takvim yontemiyle korunmayi aklindan bile geçirme bence canim.Prezervatif kullandık ve reglim bittikten 2 gün sonra ilişkiye girdim overlasyon gunune daha cok vardı hamile kalma sansim dusuk diyordu periodda. Kan testi veremiyorum malesef ailemin bilmemesi gereken bir konu anlatışla karşılayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?