Hamile miyim? Çok korkuyorum

Kız benim yıllardır bebeğim olmuyo 2 aşılama yaptırdım tutmadı sen donla hamile kalırsan oy ben başımı nerelere vurayım :)

Varımı yoğumu bi evlat için seriyorum ortaya. Yok tedavi yok rahim filmi yok bilmem ne zıkkımı. Snn yazını okuyunca öyle sinir oldm ki

Bayanlar hersey Allahtan . Verdiginde de vermediginde de hayir vardir kiyaslama yapip kendinizi uzmeyin . Insallah tez zamanda guzel evlat haberleri alirsiniz

Anlaşılan bunu yazmak baya yormus sizi cok ugrasmissiniz bana söylerken. .
Elbet yetisemem mükemmel değiliz hiçbirimiz.
Ne görevim ne yetisebilirim gördüm yazmak istedim bu kadar basit. Bu kadar zorunuza gitmesi ma alaka.
Yazık. . Doğru olan elestiriliyor. Uslubumun yanlış olduğunu hiç sanmıyorum.
Etli ye sütlü ye karismamayi kendi cocuklariniza yapın sizde bende size bunu oneriyorum

Ayrıca teşekkür ederim güzel uslubunuz içinde burda değil özel den yazmam daha dogru katılıyorum.

Kız benim yıllardır bebeğim olmuyo 2 aşılama yaptırdım tutmadı sen donla hamile kalırsan oy ben başımı nerelere vurayım :)

Varımı yoğumu bi evlat için seriyorum ortaya. Yok tedavi yok rahim filmi yok bilmem ne zıkkımı. Snn yazını okuyunca öyle sinir oldm ki
Sakın olun.. yaşı küçük neler var bu hayatta... herkesin imtihanı ayrı yerden.
Elbet zamanı var..

merhaba; Ben adetimin 4. günü ve bittikten sonra ki gün sevgilimle sürtünme yoluyla beraber oldum 4.gün iç çamaşırım vardı ve son gün olduğu için pedim vardı biraz istemsiz olduğu için çıkartmamıştım, Bittikten sonra ki gün hiçbir şey yoktu ama boşalma sadece belime oldu sildik tekrar arkadan biraz sürtünme oldu. ancak zevk suyundan emin değiliz, ondan sonra 5 kez adet gördüm hep 2 gün sürüyor pıhtılı oluyor 3. ve 4. günler kahverengi lekelenme ve pıhtı geliyor ( ilişki zamanı da böyleydi) karın şişliği ve sol kalça ağrım dışında hiçbir belirti yok. Test yapmaya çok korkuyorum, Hamile olma ihtimalim varmıdır?

Niye 2 kat tayt

5 kez adet gordun halaa hamile olma ihtimalim varmi diyemi soruyosun
Karnin buyurdu ve hareketlerini hissederdin kiz
Yani imkansiz

karnım büyüdü azda gurultu hissediyorum belki psikolojik bilmiyorum işte tedirgin oldum
Yoktur yaa okadar mümkün degill kokrkm bnce 5 ay olmus adetinide görüyosun
Duzeni degisebilir her kadinda olur korkma yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…