- 23 Şubat 2016
- 3
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi pinargulen
-
Keşke o işi yapmadan önce bazı şeylerden korksaydın !!! İlla bi gün yaşıcaksınız böle şeyleri aceleniz ne neyine güveniyosun erkek arkadaşının daha 18 yaşındasın üstelik gerçekten üzülüyorum böle şeyleri aileniz sizleri nasıl güzel yetiştiryo kimbilir ama siz nasıl hatalarla karşılık veriyosunuzMerhabalar.. Erkek arkadaşımla iç çamaşırlarla sürtünerek ilişkiye girdik.. Vajinaya boşalma olmadı dışarı boşalma oldu.. Bende bazen iç çamaşır bazen tayt vardı fakat erkek arkadaşımın penisi açıktı.. İlişki günün akşamında pembe bir akıntı geldi.. Bugün ikinci gün ve sabah yine açık kahverengi bir akıntı geldi.. Adet olmama daha 5-6 gün var,sürtünerek ilişki sonrası ve adetten önce olan bu akıntılar beni çok korkuttu stres altına aldıBu forumda ki insanların bilgili olduğu için buraya yazmak istedim yaptığım yanlışın farkındayım ve çok pişman oldum Lütfen bilgilerinizi yorumlarınızı benimle paylaşır mısınız gerçekten çok korkuyorum,stres altındayım
not 18 yaşındayım..
Evet doğru söylüyorsunuz,haklısınız.. yaptım bir yanlış ve çok pişmanım gerçekten.. hamile olma riskim var mıdır?Keşke o işi yapmadan önce bazı şeylerden korksaydın !!! İlla bi gün yaşıcaksınız böle şeyleri aceleniz ne neyine güveniyosun erkek arkadaşının daha 18 yaşındasın üstelik gerçekten üzülüyorum böle şeyleri aileniz sizleri nasıl güzel yetiştiryo kimbilir ama siz nasıl hatalarla karşılık veriyosunuz
Evet haklısınız gerçekten çok üzgünüm,moralim bozuk, pişmanımTenine değmediyse imkansız korkma ama bi daha yapma hem allah katında çok çok günah ve aileni düşün herzaman senin ilerde bi kızın olsa öle şeyler yapmasını istermesin
Akıntıların sebebi ne olabilir peki?değilsindir...
Evet haklısınız gerçekten çok üzgünüm,moralim bozuk, pişmanımPeki bu akıntıların sebebi ne olabilir? Adet olmama daha 5-6 gün var bu akıntılar neyden olabilir
Akıntıların sebebi ne olabilir peki?
Yasını ozellikle belirtip kiyafetle hamile kalinmayacagini da biliyorsun neden bunu yaziyorsun anlamis degilim. Su konulara inanilmaz sinir oluyorum burda millet sekilden sekile giriyor hamilr kalmak icin senin sıkıntıda 2 kat tayt ustunde ki spermler mi? Bazen dalga amacli acildigini dusunuyorum bu konularinArkadaslar merhaba. Yasim 23. Kiyafetlerle hamile kalinmayacagini biliyorum 2 kat tayt vardi ustumde zaten. Onun birsey yoktu surtunme yoluyla bosalma oldu islandi ustum fakat spermin o kadsr ileri gidebileceginin imkansiz oldugnu tahmn ediyorum. Uzerinden 2 hafta gecti bende cok ciddi halsizlik bas donmeleri mide bulantilari ve gaz olustu adet olmam gerekiyor ancak hala tik yok. Surtunme de tam yumurtlama donemime gelmis. Ancak iki kat kiyafetle bu mumkun mu. Ayrica iliskiden ciktigmda kulodumda 2 gun gecmeyen kanli akintilar gordum. 3.gun kahverengi bi hal alip sona ermisti. Ilginclikler yasadgim icin danismak istedim ? Lutfen yardim eder misiniz?
Yasını ozellikle belirtip kiyafetle hamile kalinmayacagini da biliyorsun neden bunu yaziyorsun anlamis degilim. Su konulara inanilmaz sinir oluyorum burda millet sekilden sekile giriyor hamilr kalmak icin senin sıkıntıda 2 kat tayt ustunde ki spermler mi? Bazen dalga amacli acildigini dusunuyorum bu
konularin
hamile kalma riskin yok. ama bir dahakine mutlaka korunun. gereksiz risk almayın..Merhabalar.. Erkek arkadaşımla iç çamaşırlarla sürtünerek ilişkiye girdik.. Vajinaya boşalma olmadı dışarı boşalma oldu.. Bende bazen iç çamaşır bazen tayt vardı fakat erkek arkadaşımın penisi açıktı.. İlişki günün akşamında pembe bir akıntı geldi.. Bugün ikinci gün ve sabah yine açık kahverengi bir akıntı geldi.. Adet olmama daha 5-6 gün var,sürtünerek ilişki sonrası ve adetten önce olan bu akıntılar beni çok korkuttu stres altına aldıBu forumda ki insanların bilgili olduğu için buraya yazmak istedim yaptığım yanlışın farkındayım ve çok pişman oldum Lütfen bilgilerinizi yorumlarınızı benimle paylaşır mısınız gerçekten çok korkuyorum,stres altındayım
not 18 yaşındayım..
Merhabalar.. Erkek arkadaşımla iç çamaşırlarla sürtünerek ilişkiye girdik.. Vajinaya boşalma olmadı dışarı boşalma oldu.. Bende bazen iç çamaşır bazen tayt vardı fakat erkek arkadaşımın penisi açıktı.. İlişki günün akşamında pembe bir akıntı geldi.. Bugün ikinci gün ve sabah yine açık kahverengi bir akıntı geldi.. Adet olmama daha 5-6 gün var,sürtünerek ilişki sonrası ve adetten önce olan bu akıntılar beni çok korkuttu stres altına aldıBu forumda ki insanların bilgili olduğu için buraya yazmak istedim yaptığım yanlışın farkındayım ve çok pişman oldum Lütfen bilgilerinizi yorumlarınızı benimle paylaşır mısınız gerçekten çok korkuyorum,stres altındayım
not 18 yaşındayım..
Bir dahakine korunun ne demek ya örnek olacağınıza.hamile kalma riskin yok. ama bir dahakine mutlaka korunun. gereksiz risk almayın..
Bir dahakine korun demek ister prezervatif kullanin olmadi sen ilac kullan o da olmadi aylik yillik igneler var onu kullan vs demek.Bir dahakine korunun ne demek ya örnek olacağınıza.
Bak kızım yaptigin bikere zina
Ve ne kadar acı olsada öyle bir erkek ancak kullanır seni bu konuda. Gerçekten sevde zaten aileden gelin almadan dokunamaz sakinir gözünden.
Gelmeyin böyle oyunlara çok Küçüksu daha
Aaa çok sağol çok aydınlattın beni korunmanın yollarını bilmiyordumBir dahakine korun demek ister prezervatif kullanin olmadi sen ilac kullan o da olmadi aylik yillik igneler var onu kullan vs demek.
Ayrica birakin bu millete ahlak dersi verme sevdasini bir kenara. Size ne. Ister sevisir ister sabaha birakir. Gunahida sevabida kendine. Size yazmiyorlar merak etmeyin. Herkesin amel defteri kendine. Kiz zaten gunah mi zinami dememis. Hamilelik riskim varmi demis. Kimseyede ornek olmak gibi bir yukumlulugum yok.
Benim mesajimi alintilayip bana cevap yazmissiniz. Sonra da kalkmis niye alindiniz diyorsunuz. Komik...Aaa çok sağol çok aydınlattın beni korunmanın yollarını bilmiyordum
Gülüyorum. .
Kimse ne ahlak dersi veriyor ne karışıyor üzülüyorum sadece. İlim bilgisizliği hepimizi haram a sürükler.
Bal gibi de yükümlüyüz güzelce uyarmak hatirlatmak zorundayız abla olarak müslüman kardeşi olarak buna da emri bil marifetinu denir öğren sonra çocukça yine konuşuruz .
Niye bu kadar alindin onu anlamadım komik
Bu hatayı yapan kardeşim ayrıca sana söylüyorum kardeşim yaşındasın inan üzüldüm gerçek sevgi böyle olmaz bunu bil kardeşim tövbe kapısı açık bunuda bil kurtar kendini daha çok pişman olup kalma ortada
İşte neden alindin onu sormak için alıntı yaptın seninle muhatap oldum anladın mi?Benim mesajimi alintilayip bana cevap yazmissiniz. Sonra da kalkmis niye alindiniz diyorsunuz. Komik...
Ayrica yazanin musluman oldugunu nereden biliyorsunuz... belki deist belki ateist.belki pastafaryan...
Aaa çok sağol çok aydınlattın beni korunmanın yollarını bilmiyordum
Gülüyorum. .
Kimse ne ahlak dersi veriyor ne karışıyor üzülüyorum sadece. İlim bilgisizliği hepimizi haram a sürükler.
Bal gibi de yükümlüyüz güzelce uyarmak hatirlatmak zorundayız abla olarak müslüman kardeşi olarak buna da emri bil marifetinu denir öğren sonra çocukça yine konuşuruz .
Niye bu kadar alindin onu anlamadım komik
Bu hatayı yapan kardeşim ayrıca sana söylüyorum kardeşim yaşındasın inan üzüldüm gerçek sevgi böyle olmaz bunu bil kardeşim tövbe kapısı açık bunuda bil kurtar kendini daha çok pişman olup kalma ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?